Jump to content

Un sfat daca se poate...

buuuu

Recommended Posts

In primu rand va salut cu respect

In al doilea rand vreau sa cumpar un 323 Ci Coupe 1999 si vreau sa stiu la ce trebuie sa ma uit cand cumpar un astfel de model , de asemenea sunt curios cam cat consuma deoarece am auzit diferite variante. Am testat masina si placutele de frana sunt pe duca si patineaza ambreiajul putin in rest sa zic ca toate bune. M-ar interesa cam cat costa piesele si manopera pentru placute si kit de ambreiaj. Si sunt curios daca sunt posesori de 323 cam la ce pret au achizitionat masina. Deocamdata cam atat , multumesc anticipat!

mersi pentru raspuns , ma asteptam la preturi mult mai mari ... am avut passat inainte si am ajuns la concluzia ca e mai costisitor sa intretii un VW decat un BMW ... la passat placutele erau 4 mil iar kit-ul de ambreiaj ajungea undeva pe la 20 mil ... e vreun posesor de 323 pe forumul asta ?

salut

eu am 323i dar e e90 nu e46, dar motorul cred ca e cam acelasi lucru doar ca eu am 177cp in loc de 170. consumul in oras e cam ridicat cam intre 12,5-15, conteaza cum merg, iar afara consumul e bun daca merg constant cu 130km/ora ia cam 8. Dar merita, mie imi place trage foarte bine, sunetul e super tare. Daca o sa-l cumperi o sa-ti placa sigur. Bafta!

prea tarziu am luat-o deja si deja sunt super incantat de ea , am fost si am facut o diagnoza si nu a iesit nimic rau maine ma duc sa-i schimb kitu de ambreiaj si cam atat. Poate pe viitor o sa ma orientez la alta motorizare dar acuma s-a ivit ocazia si nu am vrut sa o ratez. Cat despre consum mi-a iesit cam 13 in oras si nu ma plang ca nu am avut masina care sa consume sub 10 vreodata.

• 2 weeks later...

@cristi_sm mersi la fel :blink:

nu prea pot sa o tin inca in ture ca n-am gasit inca un service bun care sa fie liber si sa poata sa-mi schimbe si mie blestematul ala de kit de ambreiaj... toti mi-au zis ca tocmai in ianuarie spre sfarsitul lunii

Edited by buuuu

pe ambreiaj dai pana in 500ron de la sachs, ce e peste inseamna ca au adaos imens, de fapt un pret corect ar fi 440ron, manopera te poate ajunge inca odata pe atata.

BTW: sa o porti cu placere si vezi ca nu ii place sub 6500rpm :blink:

pe ambreiaj am dat 550 ron dar este LUK , prietenul asta al meu de la piese auto mi-a zis sa nu iau sachs ca ultimile chestii care le-a primit de la ei erau turcisme si au avut probleme ... ce sa zic , am mers pe mana lui. Din pacate azi l-am sunat sa-l intreb daca ma strecoara si pe mine la service-ul lor pentru "operatie" si a zis ca nu prea se mai poate anul asta ... ghinion !!! oricum mi-a zis ca manopera doar la kit o sa fie vreo 300 ron dar mai am cateva chitibusuri (aparatoare noroi care ma costat 1,7 mil ; semering cutie dinspre cardan 1,2 mil si alea 2 tampoane de la toba intermediara 70 ron bucata) la care banuiesc ca manopera e infima ...

cat despre ture eu care am venit de pe un 1,9 Tdi 116 CP care la 4200-4300 se plafona total mi se invart ochii in cap cand vad 6000-6500 ture ... o sa-mi ia ceva timp sa ma obisnuiesc

atasez si prima poza care i-am facut-o , era frig si mi-a cam tremurat mana :blink:

post-7889-1198078420_thumb.jpg

Edited by buuuu

• 3 weeks later...

@maxx1nsane mersi frumos :blink:

323 Ci 170CP Topaz Blue

an fabr. 1999

km 128.000 (reali testati cu 2 softuri diferite)

cutie manuala 5+1

dotari:

ABS/ASC,

geamuri electrice fata/spate,

oglinzi electrice/incalzite/heliomate,

climatronic,

6 airbag-uri,

scaune reglabile electric cu memorie,

radio/cass/cd Business cu magazie 6 cd-uri,

jante aliaj 17",

computer bord,

inchidere centralizata si alarma Viper.

Pret: 11700e

Cam astea imi vin in minte acum nu stiu daca am omis ceva. Ce nu are si ma deranjeaza sunt pilotul automat, scaune incalzite si cotiera fata.

Edited by buuuu