Jump to content

330d f frumos

LiviutzP

Recommended Posts

Interesanta masina, putin ciudate farurile dar pana la urma este o chestiune de gust...arata bine si volanul iar pielea pare ok...

Cu siguranta e ok , este un model nou de volan , este volanul sport de pe modelele noi daca nu ma insel , deci nu prea are cum sa arate rau.

Intrebare , oare de ce a schimbat omul volanul cu tot cu airbag si totodata si farurile ? Nu imi spuneti tuning , ca nu va cred :blink:

Spoilerul fata nu imi pare a fi original , iar la spate , nu cred sa aibe si bara spate de M Tech 2.

Volanu ala nu e de la nici un model nou,este volan de X5.

Cum spunea cineva mai sus,probabil masina a fost lovita si reparata ceea ce pare mai credibil.

Nu vad de ce ar inlocui cineva volanul original cu unul de X5,si farurile cu unele "china".

X5 ? Ce an ? Probabil e de la X5/X3/E90/E60 , nu stiu sa spun exact.

Si eu la acelasi lucru m-am gandit , ca a fost lovita si facuta.

Oricum masina per ansamblu mie mi se pare misto, Chiar daca a fost "atinsa".

Nu spune nimeni ca nu e misto masina...depinde cat de atinsa a fost...farurile pot fi "china" dar mie imi plac...oricum, pana nu o vezi langa tine nu te poti pronunta, in cazul de fata chiar ridicata si inspectata cat se poate de bine! :blink:

De ce trebuie neaparat sa fie lovita? Poate a facut schimbarile ptr ca omului i-a placut ceea ce face....i-au placut mai mult farurile...le-a schimbat...etc. E chestie de gust....daca iti modifici masina o faci ptr tine nu ptr altii....(parerea mea :blink: ) Edited by LiviutzP

L-am vaz pe mobile.de cu 63.000km si 19.950 de euro. Mi-a furat ochii :blink: Vreau doar sa intreb ce model de volan e acesta si ce model sunt farurile...sunt si pe la noi asa ceva? Parerea mea e ca arata foarte bine

este frumusica masina, farurile parca nu merg, interior frumos.

imi place schimbatorul, caciulia este super, as vrea si eu una pe E90-ul meu.

salut!seamana cu ale mele....nu?!

mie nu mi se par galbene :)

frumoase faruri, pe ce model sunt puse ?

pai bara aia are loc de proiectoare M, nu vad de ce ar renunta le ele... poate pentru ca sunt de cateva ori mai scumpe decat cele normale ?

volanul M de pe E46 e peste volanul sport de pe X3. de ce sa le schimbi ?

oricum, who cares ? :blink:

LE - LiviutzP, aia nu e o mizerie de bara, e originala BMW, pusa pe E46 in echiparea sport - Packet M. cu proiectoare cu tot

Edited by cat

pai bara aia are loc de proiectoare M, nu vad de ce ar renunta le ele... poate pentru ca sunt de cateva ori mai scumpe decat cele normale ?

volanul M de pe E46 e peste volanul sport de pe X3. de ce sa le schimbi ?

oricum, who cares ? :blink:

Fiecare are alte gusturi ... nu trebuie intotdeauna sa se puna problema banilor...daca e ceva mai scump tre sa pui pe masina.

Oricum s-a spus mai sus e chestiune de gust...

Edited by LiviutzP

Interesanta masina, putin ciudate farurile dar pana la urma este o chestiune de gust...arata bine si volanul iar pielea pare ok...

Cu siguranta e ok , este un model nou de volan , este volanul sport de pe modelele noi daca nu ma insel , deci nu prea are cum sa arate rau.

Intrebare , oare de ce a schimbat omul volanul cu tot cu airbag si totodata si farurile ? Nu imi spuneti tuning , ca nu va cred :blink:

Spoilerul fata nu imi pare a fi original , iar la spate , nu cred sa aibe si bara spate de M Tech 2.

Volanu ala nu e de la nici un model nou,este volan de X5.

Cum spunea cineva mai sus,probabil masina a fost lovita si reparata ceea ce pare mai credibil.

Nu vad de ce ar inlocui cineva volanul original cu unul de X5,si farurile cu unele "china".

X5 ? Ce an ? Probabil e de la X5/X3/E90/E60 , nu stiu sa spun exact.

Si eu la acelasi lucru m-am gandit , ca a fost lovita si facuta.

E60 si E90 in nici un caz,doar pe X5...poate si pe X3,uite o poza mai jos.

LiviutzP asta nu e upgrade la masina,e downgrade...oricum nu stiu cine ar cumpara o masina care da atatea de banuit.

post-1819-1196980916_thumb.jpg