Jump to content

Teava de esapament infundata

Recommended Posts

buna, baieti

aseara ma aflam ca tot omu in vizita pt o cafea si o vorba la niste rude in setorul 5.parchez masina cu fatza in lateralul unui garaj intre alte 2 masini tinand cont ca nu scria nicaieri sa fie al cuiva.nu era beton turnat ,nimik scris pe jos AUT nr....care sa arate ca e propietate.in jurul orelor 19.00 cobor din bloc dupa cateva ore si surpriza...o masina plecase de langa mine locul ramasese gol dar in spatele meu la nici 50cm un harb de dacie de prin 80 era parcata perpendicular .nu puteam sa fac nici o manevra sa ies de acolo.blocase si locul acela gol.stau o jumatate de ora pe langa masina,imi activez alarma in speranta ca aude si coboara,sun la 112 sa imi dea adresa dupa nr de inmatriculare incep ancheta unde ar locui respectivul si uite-ma la usa lui.il rog sa coboare ca m-a blocat si nu pot pleca iar el duhnind a bautura incepe scandalul cum ca acum 6 luni am parcat tot acolo "pe locul lui"(ceea ce nu e adevarat,in viata mea nu il vazusem pe respectivul si nici nu am fost in vizita cu 6 luni in urma ) , ca l-am sunat pe vanghelie ,ca imi taie cauciucurile etc.intre timp stateam in strada congelata de frig si nervi ,cu copil de 6 ani care nu mai avea stare asteptand sa apara politia care a venit si cu o echipa de filmare.imi asculta varianta si se duc sus la usa omului care nu vroia sa coboare.cand se intorc politisti intr-o zeflemea totala incep sa ma faca "recalcitranta".socata si acrita de nesimtirea lor plec.pe drum incepe sa ma lase benzina ceea ce nu ma mirat pt ca am stat mai mult de o ora blocata in trafic pe la rond cosbuc.fac plin mai merg 500m si mi-a murit motor.ma invart ma rasucesc si mai incerc o cheie.noroc...masina a inceput sa mearga.trec de udriste si la armeneasca moare de tot.imi spun ca nu e posibil,dar sa ma uit totusi...ma duc la teava de esapament si vad ditamai ghemotocul de par,litza,caltz sau ce era infipt in ea.m-au apucat si mai rau nervii.

teava am curatat-o problema e ca nu mai merge masina.ai dau cheie dar degeaba.ce se face in cazul asta?

ps :nu am stiu unde sa pun topicul,imi cer scuze moderatorilor

Te rog incearca sa scrii mai inteligibil, este foarte greu de citit postul tau.

Ti-am editat si titlul topicului.

Este INTERZISA scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH, K in loc de “ca” … etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi DIACRITICE.
Edited by Ciupanezu

Exista in anumite cartiere o isterie a locurilor de parcare. Unii din ei traiesc cu impresia ca daca acolo au parcat ei dintotdeauna ala e locul lor de veci si actioneaza ca atare.

BACK ON TOPIC: Bine ca nu ti-a zgariat-o cu o cheie, e practica cea mai uzitata. Sau ca nu ti-a umflat in toba prin teava de esapament, un tub de spuma poliuretanica.

Cred ca trebuie sa pui masina pe un tester. In mod normal o obstructie completa a evacuarii nu ar fi permis funtionarea motorului mai mult de 1-2 minute.