Jump to content

Oglinda dreapta nu mai incalzeste

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

sun man rabatabile.

dar dupa ce dau geamul de la oglinda jos sunt doar 2 fire - cele de incalzire. al 3-lea de unde ?

daca te referi la firele pt toata oglinda atunci cu siguranta ca sunt mai multe de 3... si oricum nu le vad si nici nu pot ajunge la ele doar dand geamul jos. gresesc?

pai ...

oglinzile se incalzeau. apoi mi le-au furat. apoi cineva mi-a dat niste oglinzi cu imprumut. cea din dreapta nu este originala si are pinii de conectare pe stanga si nu in spatele unghiului de fuga. asa ca nu aveam cum sa pun si mufele de incalzire si sa vad si bine in ea. asa ca am renuntat la conectarea mufelor pe care le-am lasat libere in carcasa.

de unde posibilitatea unui scurt... doarece este posibil sa se fi facut masa intre pozitiv si masina...

acum 3 saptamani am incercat sa pun oglinda invers ca nu mai suportam picaturile de ploaie. a mers incalzirea 10 minute. deci nici un scurt inca.insa era mai aiurea cu unghiu de fuga pe interior decat cu picaturi de ploaie pe ea, am demontat oglinda si am scos pinii, revenind la configurarea initiala cu mufele libere in carcasa.

ieri mi-am luat oglinzi noi si nu mai merge incalzirea...

poveste lunga si alambicata nu?

Edited by c0sta

sunt egale. si au lucrat curat. oricum a functionat incalzirea si dupa furt.

mi-e sa nu fi lucrat eu mai putin finut cand am montat/demontat oglinda....

nici nu stiu de unde sa incep ca sa gasesc o rezolvare. oricum pana acum singura concluzie pertineta pare intrerupera unui fir pe traseu... de unde necesitatea schimbarii firelor... damn...

nu le-am verificat... pt ca nu aveam ce sa verific--- pe panou imi spunea doar de 25 pt incalzirea ambelor oglinzi - cum una functioneaza clar siguranta e intacta...

o sa vad maine cu cele sugerate de tine. poate am noroc. poate

Edited by c0sta

si cum eu sunt optimist.... o sa am noroc.

si parca il aud pe Tudor Chirila cu lopata in spatele meu spunand :" ba n-ai avut tu-ti g@7u m@7ii !!!!" *

*citat din lung-metrajul "Milionari de weekend". a fi tratat ca atare

Edited by c0sta

Ai dreptate in privinta contactelor (+/-). In fond, in oglinda ai o rezistenta, iar rezistentele nu se polarizeaza.

Din cate stiu, firul ce alimenteaza rezistenta oglinzii este conectat la un alt circuit in interiorul usii. Ce poti face in prima instanta e sa desfaci panoul usii , sa verifici firele in sine cu un Ohm-metru (daca nu sunt intrerupte tre' sa ai rezistenta 0) si sa verifici daca nu a iesit cumva mufa de la capatul firelor, sau ai vreun contact aiurea.

pai tu in locul meu nu ai fi suparat?

acu pe bune

oricum ce spui tu acolo are sens...insa cum este o singura siguranta, si oglinda din stanga functioneaza (incalzirea) clar nu este vb de siguranta 25

Edited by c0sta

am rezolvat problema. era siguranta 25. arsa. am schimbat-o si se incalzeste iarasi oglinda dreapta.

intrebarea care se pune in acest moment este: care este siguranta pt oglinda din stanga?

pt ca desi 25 era arsa incalzirea pe stanga functiona... na broblema acum...

am rezolvat problema. era siguranta 25. arsa. am schimbat-o si se incalzeste iarasi oglinda dreapta.

intrebarea care se pune in acest moment este: care este siguranta pt oglinda din stanga?

pt ca desi 25 era arsa incalzirea pe stanga functiona... na broblema acum...

am facut exact cum ati zis si surpriza s-a rupt sticla de la oglinda deci asta inseamna 700 de mi de lei...

imi pare rau sa aflu asta.

e aiurea ce spui man. ori ai tras prea tare si prea repede de ea... ori cel dinaintea ta ii lipise urechiusele.

nu-i strres.. o sa iau alta ca no asta e...nu stiu ce s-a intamplat.. orcum is varza oglinzile la mine. la asta am vazut ca nu are piciorusele puse la incalzire si nu merge nici motorasu calumea adika motoru merge dar nu o trage. si la ailalta are picioruse dar iarasi nu merge motoru calumea. o sa ma dyuc l aun service sa vada aia...las ca si cu ea crapata merge bine ce sa fac...