Jump to content

Upgrade e39 far cu lupa fara xenon la far cu lupa cu xenon

Recommended Posts

Deci., am posibilitatea sa schimb stopurile si farurile cu unele cu semnal alb, un upgrade sa ii zicem... partea proasta este.. ca farurile ce ar trebui puse pe masina.. nu au xenon, au lupa dar sunt fara xenon, si farurile mele care le dau la schimb... sunt cu xenon... astfel vine intrebarea mea... Pot sa iau instalatia electrica de la faru meu si sa o pun pe farul cu semnal alb ? deci sa mut "xenonu" de pe un far pe altul ? tinand cont ca banuiesc ca la faru fara xenon e soclu H7.. diferit de cel D2S...

Cei care au avut tangential treaba cu problema aceasta sunt invitati sa isi posteze parerile....

PoĂži sĂŁ o iei.

Explica.. cum fac sa intre becu cu soclu D2S in H7.. sau "gaura" in far e la fel.. difera mufa de alimentare ? explica te rog... oricum am posibilitatea sa analizez live, dar sa stiu daca are rost sa depun efortul sa rabd frig 20 de minute degeaba...

PoĂži sĂŁ o iei.

Explica.. cum fac sa intre becu cu soclu D2S in H7.. sau "gaura" in far e la fel.. difera mufa de alimentare ? explica te rog... oricum am posibilitatea sa analizez live, dar sa stiu daca are rost sa depun efortul sa rabd frig 20 de minute degeaba...

eu pe e39 nu aveam xenon dar aveam faruri cu lupa , un prieten mi-a pus xenon de la alt bmw pe farul fara , cu o mica modificare , deci se poate .

eu pe e39 nu aveam xenon dar aveam faruri cu lupa , un prieten mi-a pus xenon de la alt bmw pe farul fara , cu o mica modificare , deci se poate .

In ce consta aceasta modificare.. si aspectul acesta ma intereseaza.. pana la urma se poate pune.. kit xenon... dar asa ceva nu vrea, deci conteaza si gradul de modificare :blink:, deci din postul tau deduc.. ca nu e plug and play... deci nu o sa fie "OEM" o sa fie cu ceva improvizatii

Eu am schimbat galbene cu albe dar amandoua erau xenon.Cred ca in cazul tau nu ai de ce sa iti faci griji pentru ca se potrivesc becurile daca schimbi si suportul acela in care stau ele.Trebuie sa mai muti si suportul de metal unde sta traful prins dar cel mai important lucru sa verifici farurile care le cumperi sa nu aiba sticla matuita sau suportii de reglare din interior rupti.Bafta.

da.. acuma am vb cu cineva cine poate face treaba asta... si pe langa toate cele.. deci demontat faruri..schimbat suporti de becuri care nu se prea poate.. mai trebuie si partea cu autolevelingu..(senzorii.. mecanismul la lupe)... deci nu are rost, adica nu sunt CHIAR asa determinat...

Topicul se poate inchide. Mersi de raspunsuri