Jump to content

E39 530d M Packet

cat

Recommended Posts

o am si pe aia, dar imi place mai mult cea din poze. am incercat sa o inlocuiesc dar aia scurta e din piele neagra toata si parca lipseste ceva cu ea acolo... chestiune de gust si obisnuinta

interiorul e destul de inchis, cred ca putinele accente de aluminiu fac bine

Edited by cat

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

este tapiteria originala, comanda am dat-o la service-ul unui prieten din Bacau, dar va veni prin Trado Motors Iasi.

cei de la Meteor sau Augsburg, de unde comandam de obicei, nu aduc decat materialul respectiv la metru si nu vreau sa ma complic, prefer sa astept si sa vina husele ca in fabrica.

pretul este cam mare, aproximativ 750 euro pentru scaunele fata, fara tetiere

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
pai ma intereseaza mai multe :twoup: in principal cu cat e mai scurt,cum arata, daca se gaseste si cu "lemn" ca sa mearga cu interiorul, si mansonu de la schimbator are o ruptura mica.. unde s-a cutat si am vazut intamplator pe undeva pe aici ceva manson care nu e asa mare.. si nu are atatea cute.. dar nu il mai gasesc, si vreua sa schimb si ala :twoup: cam astea-s toate care ma intereseaza :D

masina e programata luni la vopsit

schimbatorul l-am dat unui prieten. te interesa ceva anume ?

eram curios daca ai vopsit'o...asteptam niste poze cu rezultatul final

daca eram in situatia de a cauta masina, a ta ar fi fost optiunea numarul 1 :twoup: ...dar,inca imi place mult 320

bafta !

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.