Jump to content

E39 530d M Packet

cat

Recommended Posts

• Replies 159
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A ieşit super....numai că parcă prea ai ĂŽnnebunit-o cu photoshop-ul ăla de nu-mi pot da seama exact care e nuanţa reală a albastrului cu care e vopsită....:twoup:

Ideal e să nu pozezi maşina (şi ĂŽn general mai nimic) la orele amiezii, când e soarele puternic pentru că apar zonele luminate foarte puternic şi zonele foarte umbrite (dar probabil că ştii de vreme ce eşti mai pasionat)....când e mai seară sau mai dimineaţă poţi scoate şi culoarea cerului şi detaliile maşinii...

Vânzare rapidă....:twoup:

Edited by Dizlpower

Nu prea stiu care este exact nuanta, vopseaua e perlata, bleumarin cu reflexe verzi -albastre- indigo.

Nu am incercat sa prind culoarea masinii, ci reflexele de pe ea.

Edited by cat

Mersi de info. :twoup:

Si eu vreau sa-mi iau discuri perforate cand se vor uza cele actuale insa nu vreau sa iau teapa..

Un amic si-a luat Zimmerman Sport si i s-au ovalizat in 1000 km....

Edited by Ciupanezu

• 3 months later...

imi pare rau Razvan, nu vand nimic de pe ea separat.

oarecum masina e deja data... mai bine spus rezervata.

de recuperat investitia nici nu se pune problema, de altfel saptamana viitoare urmeaza sa ii schimb toate cele 4 amortizoare ( desi mai au mult pana sa fie necesar ) si in sfarsit volanul, de care imi pare rau ca nu ma voi bucura prea mult, dar sper ca viitorul proprietar sa fie cel putin la fel de multumit de masina cum am fost eu.

si va pleca de la mine si cu 4 anvelope de vara noi :)

Edited by cat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.