Jump to content

Caut m paket tech II

nutzu

Recommended Posts

Vreaus sa achizitionez pt.e46 meu un paket m si nu stiu cat costa,de unde ar fi mai eftin si daca pot sa l montez pe masina fara alte modificari...

Ma poate lamuri si pe mine cineva va rog?

Daca a facut cineva asa ceva si poate sa mi dea sfaturi......

In principiu ma intereseaza mai mult bara fata si spate,pragurile nu tin neaparat sa le schimb.

dap...799euro M PAKET...cum il aducem :blink: ?

Acolo e problema . Cine a pus linkul se pare ca nu prea cunoaste.

Acea firma nu livreaza in Romania si nici prin curierat sau banii avans . Singura metoda de a cumpara de la ei este de a face un drum in Germania.

dap...799euro M PAKET...cum il aducem :blink: ?

Acolo e problema . Cine a pus linkul se pare ca nu prea cunoaste.

Acea firma nu livreaza in Romania si nici prin curierat sau banii avans . Singura metoda de a cumpara de la ei este de a face un drum in Germania.

din ce oras sunt?

Cel mai bine te sui in masina si go in deutschland dupa paketul M,asa te mai si plimbi,mai vezi una alta :blink:

Deja e un pic tras de par . Doamne iarta-ma doar nu ne apucam sa mergem cate 3-4-5 zile pe drum + hotel + mancare sa economisim 200-300 euro pentru un kit pentru masina . Deja e un pic deplasat.

Sunt pe undeva pe langa Nurnberg daca nu ma inseala pe mine memoria si sunt chiar ok la pret. :) Cel mai simplu e sa gasiti un TIR-ist ceva care are drum prin zona si pentru 100 sau 200 de EUR eu zic ca va ajuta ca doar nu aduce pachetul ala M in cap. :)

Pachet Complet (bara fata + bara spate + praguri) = 1500 EURO

Fata de pretul de pe salesafter oferta ta e scumpa, no ofense. Nu de alta dar de diferenta aia de bani pui benzina si ajungi pana in Germania sa iti iei si abia te mai si plimbi. :blink:

Se merita sa cheltuiesti 500 Euro pe drum daca te duci sa-ti iei masina, nu pt un pachet M. Nu mai punem la socoteala oboseala si timpul pierdut.

500 euro pe drum ? :blink:

@Stefann : unii mai au si ceva prieteni prin germania si ar mai exista si alte solutii in afara de drumul ala care te costa 500 euro; mai exista si soferi de TIR, autocare, samd. Nu trebuie decat sa te misti un pic si cred ca se gaseste o modalitate de a aduce pachetul din germania. Ce nu face romanul pentru o "atentie" ...

500 euro pe drum ? :blink:

@Stefann : unii mai au si ceva prieteni prin germania si ar mai exista si alte solutii in afara de drumul ala care te costa 500 euro; mai exista si soferi de TIR, autocare, samd. Nu trebuie decat sa te misti un pic si cred ca se gaseste o modalitate de a aduce pachetul din germania. Ce nu face romanul pentru o "atentie" ...

Tu cat crezi ca te duce drumul? Si varianta cu soferii de TIR nu e chiar asa cum credeti voi, nu e ceva mic pe care sa-l ia in cabina, acest pachet este asezat pe un palet care ocupa cam mult si trebuie facturat, facut CMR etc, nu mai vorbiti din ce a-ti auzit in stanga si in dreapta.

Cu vreo 300 euro cred ca ai facut drumul ala (sau Stefann cu 320d-ul lui).

Cat priveste transportul cu tir-ul...stiu pe cineva care si-a adus un scuter si n-a avut nici o probelma. Banuiesc ca tine si de "abilitatile" soferului.

O varianta mai sigura ar fi sa trimita pachetul cu un autocar. Atlassib-ul are un serviciu de genul asta: se plateste cate 1 euro/Kg.

Cu vreo 300 euro cred ca ai facut drumul ala (sau Stefann cu 320d-ul lui).

Cat priveste transportul cu tir-ul...stiu pe cineva care si-a adus un scuter si n-a avut nici o probelma. Banuiesc ca tine si de "abilitatile" soferului.

O varianta mai sigura ar fi sa trimita pachetul cu un autocar. Atlassib-ul are un serviciu de genul asta: se plateste cate 1 euro/Kg.

Dar tu nu mananci, nu dormi? Ai fost vreodata in Germania cu masina? Unde bagi imensitatile alea de cutii in autocar? Iar vorbiti din auzite.

Nu vorbesc din auzite.

Am locuit ceva timp in Munchen si am facut drumul Muc-Valcea de cateva ori cu masina.

Iar in ceea ce priveste pachetele trimise prin autocar iti pot da si adresa biroului Atlassib unde te poti duce. Am vazut colete si mai mari trimise.

Stai linistit ca nu sta niciun calator cu pachetul tau in brate. Exista remorca pentru asa ceva.

BRANDEX , sora-mea e in germania si ti-l poate comanda de pe linku ala asta vine vreo 800 de eur.. ca sa ajunga la ea..

ea il pune mai departe cu DHL (colet asigurat) si ajunge la tine. bineinteles.. ca iti iau si eu acolo un comision :blink: dak te intereseaza.. PM

sorry.. nu era ptr BRANDEX.. era ptr nutzu