Jump to content

Probleme cu Alarma dupa o tentativa de ...

Recommended Posts

In primul rand ... bine v-am gasit pe toti ... E primul meu post aici, ma bucur ca v-am gasit si sper sa ma puteti ajuta ...

Pe scurt ... Am un 320D din 2004 / E 46 / Alarma OEM ... Am avut mai pe seara intr-o parcare intunecoasa o tentativa de furt ... Masina o fi chelalait ... Nu stiu, nu am auzit (mi-as fi dorit totusi sa aud si eu cum face ca nu stiu) ... s-o oprit dupa 30 de secunde si a ramas pe avarii doar pana am venit eu la ea ... S-a intamplat intr-un interval de o ora, o ora si ceva ...

Am deschis masina dezactivand si alarma ... Am verificat totul pe acolo ... Nimic ... nici zgarieturi, nici urme de fortare ... Am verificat alarma si cand activez acum, becul (ledul acela rosu) de la oglinda palpaie la intervale mult mai mici ca inainte ... Este foarte rapid semnalul pe care il da in comparatie cu felul in care facea inainte de sa zic eveniment ... Si ledul de la cd care este in sincron cu ledul de la oglinda face la fel ... Se inchide masina, se armeaza cica alarma dar a aparut aceasta faza ...

De la ce sa fie ? Si cum se poate remedia ?

Multumesc mult.

e un cod prin care ti se spune ca a avut loc un eveniment.

nu stiu exact cum se procedeaza, dar nu te ingrijora

alarma ar trebui sa functioneze normal.

Multumesc mult ... trebuie pusa pe un tester ceva ? Sau daca constat ca nu s-a intamplat nimic ... pot cumva sa resetez de pe undeva sa functioneze ca inainte ? Clipeste foarte rapid la intervale foarte mici ...

imi pare rau , nu cunosc nimic despre alarma OEM

ce ti-am spus e general valabil in cazul sistemelor de alarma auto - ledul clipeste in functie de starea sistemului, daca a fost agresat, intrare in perimetru, deschisa usa, doar soc, numar de evenimente etc.

imi pare rau , nu cunosc nimic despre alarma OEM

ce ti-am spus e general valabil in cazul sistemelor de alarma auto - ledul clipeste in functie de starea sistemului, daca a fost agresat, intrare in perimetru, deschisa usa, doar soc, numar de evenimente etc.

Multumesc mult pentru post ... Poate imi zice cineva cum sa fac sa revin la starea initiala a alarmei ...

Salut si bine ai venit!

Alarma OEM nu are buton valet sau de resetare; du-te la un scan la AB si insista sa stai langa ei, sa ti-o configureze asa cum doresti tu. Sunt cateva setari interesante, in plus, iti va disparea si aceast simptom.