Jump to content

BMW_320d

GIGI_320d

Recommended Posts

Salutare tuturor,

Sunt nou membru al acestui forum si , in curand, nou proprietar de BMW 320d. Poate ma ajutati si pe mine cu sfaturi si informatii legate de 320d pt ca eu nu stiu prea multe despre BMW. Mai exact am gasit un BMW 320d din 1998 care arata super si imi place mult , insa nu stiu ce ar trebui sa verific mai intai la masina sa nu i-au tzeapa... :) . mentionez ca masina este din anul 1998, are 129.000 Km (daca sunt reali :blink: ) si este recent adusa din Germany, nerulata in Rom. Ce parere aveti de masina si ce sfaturi imi dati. La prima vedere masina este impecabila (tinand cont totusi de vechime si Km).

multumesc :)

PS. Poate ma ajuta si pe mine cineva cu un manual pt 320d

Edited by GIGI_320d

Salutare tuturor,

Sunt nou membru al acestui forum si , in curand, nou proprietar de BMW 320d. Poate ma ajutati si pe mine cu sfaturi si informatii legate de 320d pt ca eu nu stiu prea multe despre BMW. Mai exact am gasit un BMW 320d din 1998 care arata super si imi place mult , insa nu stiu ce ar trebui sa verific mai intai la masina sa nu i-au tzeapa... :) . mentionez ca masina este din anul 1998, are 129.000 Km (daca sunt reali :blink: ) si este recent adusa din Germany, nerulata in Rom. Ce parere aveti de masina si ce sfaturi imi dati. La prima vedere masina este impecabila (tinand cont totusi de vechime si Km).

multumesc :

pret?

320d din 1998 ? Rulata numai in Germania ? 129000km ? Adica 12.900 km / an ? In germania ? Era cumva a unei batranici simpatice de 95 de ani care mergea cu ea la piata ? Nu-mi spune care are si scaune sport , incalzite si trapa.......asta le inebuneste pe bunicute !

Fii serios......eu unu nici nu m-as uita la o asemenea masina DECAT daca l-as cunoaste pe proprietar.

in principiu ce spune Stefann e perfect valabil

nu m-as mira sa aiba mai mult de dublu nr de km reali, dar cel mai important este starea masnii, nu nr de km. are carnet de service ?

daca vrei opinii, da mai multe date despre masina, poze , un link ceva

Edited by cat

nu m-as mira sa aiba mai mult de dublu nr de km reali, dar cel mai important este starea masnii, nu nr de km. are carnet de service ?

Daca te incalzeste cu ceva, iti aduc eu cateva carti service si le completam amandoi cum vrem noi.

Nu are nici o valoare cartea service. Costa 15 euro si poate si mai putin daca stii de unde sa o iei.

ON topic: daca iei masina asta faci cea mai mare greseala din viata ta.

Nu exista masina ca aia, cu mai putin de 250-300k km. 99% din nemtii care isi iau masini diesel fac cel putin 30k km pe an cu ele deci printr-un calcul simplu masina asta are in cel mai fericit caz 270k km. Si sa nu imi spuna mie nimeni ca e una foarte rara si cum a aparut pe piata a si luat-o un roman.

Edited by white320ci

Ba da , e posibil , dar sa fie IMPECABILA , sa iasa PERFECT pe TESTER si sa nu coste sub 11000-11500 EUR. O Masina cu km respectivi REALI si la noi si la nemti costa MULT , FOARTE MULT. Costa mai mult chiar decat un 320d din 2000-2001 spre exemplu cu mai multe dotari dar cu 300-350k km.

relax white, nu sunt picat din luna si nu-mi place sa se creada ca as fi idiot :blink:

totusi eu am luat masina din 2000 cu 67 000 km de la dealer, cu garantie scrisa si alta din 2001 cu 61 000 km, de la autohus.de, ambele masini cu service si history verificat la BMW

cartea de service te ajuta sa iti faci o parere obiectiva despre vanzator si masina. e simplu...

suni sau trimiti un mail la service-ul care a completat-o, vezi ce spun cei de acolo. daca schimbul de ulei l-a facut in 2005 cand masina avea 350 000 km e clar ... macar asa afli km reali

Ba da , e posibil , dar sa fie IMPECABILA , sa iasa PERFECT pe TESTER si sa nu coste sub 11000-11500 EUR. O Masina cu km respectivi REALI si la noi si la nemti costa MULT , FOARTE MULT. Costa mai mult chiar decat un 320d din 2000-2001 spre exemplu cu mai multe dotari dar cu 300-350k km.

Asa ceva nu aduc samsarii.

relax white, nu sunt picat din luna si nu-mi place sa se creada ca as fi idiot :blink:

totusi eu am luat masina din 2000 cu 67 000 km de la dealer, cu garantie scrisa si alta din 2001 cu 61 000 km, de la autohus.de, ambele masini cu service si history verificat la BMW

cartea de service te ajuta sa iti faci o parere obiectiva despre vanzator si masina. e simplu...

suni sau trimiti un mail la service-ul care a completat-o, vezi ce spun cei de acolo. daca schimbul de ulei l-a facut in 2005 cand masina avea 350 000 km e clar ... macar asa afli km reali

Tu probabil ai fost si ai cautat masini care sa se incadreze in aia 1% si probabil ai platit muult in plus pentru asta.

Eu am stat destul printre samsari si ma ingrozesc de ce aud de la ei asa ca nu accept sub nici o forma sa vina unu la mine sa imi vare o masina din 98 sub nas cu 10.000 de euro si sa imi spuna ca are 100k km.

Asta e principiul meu si tot principiul meu e ca masina poate sa aiba si 1 milion de km.Daca merge bine o iau dar sa nu imi ceara nimeni bani pentru faptul a a stiut sa umble la niste ceasuri ca il scuip in fata.

CAT nu ti-a zis nimeni ca esti prost , inteleg ce vrei sa spui , acelasi lucru fac si eu de 2-3 saptamani . Caut in disperare masina si nu am gasit nimic pe placul meu . Ceea ce e prea ieftin e mult prea prost iar ceea ce am gasit eu au un pret cu 4-5k euro peste bugetul meu , deci daca vrei calitate , scoti si bani din buzunar.

@cat Nu am vrut sa iti subestimez inteligenta, doar ca vreau sa il indepartez pe om de masina asta. Daca tot a intrat pe forumul asta, macar sa isi faca o idee despre ce inseamna sa iti iei masina din tara si la ce trebuie sa te astepti. Ar fi interesant sa facem un pool in care variantele de raspuns sa fie: 1- am cumparat masina din tara, am facut alegerea corecta,2- am cumparat masina din Germania, am facut alegerea corecta , 3-am cumparat masina din tara, am facut alegerea gresita, 4- am cumparat masina din Germania, am facut alegerea gresita.

era un raspuns pt white320ci , prima parte a postului #7

parerea mea e ca pana nu stii pretul si mai ales pana nu stii masina, nu poti spune daca e ok sau nu .

poate e la 7000 euro, are 500 000 km reali si este in stare foarte buna. sau poate e prabusita dar are pe ea jante de 4000 euro, navigatie si interior piele ventilata :blink:

deocamdata stim ca e din '98, are nr de km suspect de mic si cam atat

Edited by cat

e atat de greu de inteles ce vreau sa spun aici ? cartea in sine nu are nici o valoare, dar poti intreba acolo unde s-a facut service-ul daca masina respectiva a fost intr-adevar la revizie si cati km avea in momentul respectiv.

exemplu :

carte service pt 320d completata de service/dealerul BMW din Lipstadt, ultima revizie la 200 000 km, serie caroserie, nr km etc

daca e falsa, dealerul iti va spune ca intr-adevar masina a facut revizia la ei, dar ce e vorba despre un 325i sau de un 320d cu 500 000 km la momentul service-ului.

got it?

nu spun ca e o metoda 100% sigura, dar alta mai buna nu stiu.

era un raspuns pt white320ci , prima parte a postului #7

parerea mea e ca pana nu stii pretul si mai ales pana nu stii masina, nu poti spune daca e ok sau nu .

poate e la 7000 euro, are 500 000 km reali si este in stare foarte buna. sau poate e prabusita dar are pe ea jante de 4000 euro, navigatie si interior piele ventilata :)

deocamdata stim ca e din '98, are nr de km suspect de mic si cam atat

Masina costa 7500Eur si ca dotari aer, 4 geamuri elec, oglinzi elec, etc. (nu are jante, nici piele)

Salutare tuturor,

multumesc :

pret?

7500 Eur

7500Eur si ca dotari aer, 4 geamuri elec, oglinzi elec, etc. (nu are jante, nici piele)

nu am inca poze cu ea , masina o cumpar din Bulgaria si urmeaza sa o pun la tester. nu stiu inca nimic daca are carte service....

Parerea mea e sa iti iei gandul de la ea . E inmatriculata in Bulgaria ? Vrei sa o cumperi si abia apoi sa o testezi ? Mare greseala.......

Parerea mea e ca la pretul ala e teapa sigur , nu are cum altfel.

Nu este inmatriculata pe Bulgaria, are nr. de Germania, daca o cumpar urmeaza sa o inmatric pe Bulg. (scap de taxa).

multumesc pt sfaturi

Eu cred ca stiu despre ce masina este vorba, este un BMW albastru care se afla in Ruse, daca este acela din parcul mare cauta-ma te rog sa iti aduc eu detali: Masina este fab in '97 bulgarii nu pun data fabricatiei ci data cand a fost rulata masina respectiva daca este aia care cred eu este indreptata in partea din spate la roata si vopsita cu spreiul. Ca fapt divers pentru achizitie uita de ea, s-ar putea sa ramai fara bani si masina, multi au luat teapa de la firma respectiva. Daca este BMW verde Breack din '98 la ala jos palaria dar cerea pe el 6500 si eu l-am scos la 5500 daca ii gasesc client.

Cred ca de aici din forum nimeni nu-i cunoaste mai bine ca mine pe bulgarii din Ruse.Daca nu ai prieten bun bulgar si vrei sa iti cumperi masina de la ei lipseshtete, sfatul meu, bani sunt ai tai.Daca vrei neaparat sa iti cumperi da-mi de veste sa iti pot spune cum sa iti fie facute actele ca sa nu te trezeshti in neregula cu ele, stiu bulgara si lucrez si in domeniu, dar nu merg la bulgari ca ma cert cu iei ca in afara de 1 hai 2 restul sunt numai nesimtiti.Apropo mai erau 2 BMW la piata dar cereau 8000 pe ele din 2000., ala este un nesimtit notoriu.

Eu cred ca stiu despre ce masina este vorba, este un BMW albastru care se afla in Ruse, daca este acela din parcul mare cauta-ma te rog sa iti aduc eu detali: Masina este fab in '97 bulgarii nu pun data fabricatiei ci data cand a fost rulata masina respectiva daca este aia care cred eu este indreptata in partea din spate la roata si vopsita cu spreiul. Ca fapt divers pentru achizitie uita de ea, s-ar putea sa ramai fara bani si masina, multi au luat teapa de la firma respectiva. Daca este BMW verde Breack din '98 la ala jos palaria dar cerea pe el 6500 si eu l-am scos la 5500 daca ii gasesc client.

Cred ca de aici din forum nimeni nu-i cunoaste mai bine ca mine pe bulgarii din Ruse.Daca nu ai prieten bun bulgar si vrei sa iti cumperi masina de la ei lipseshtete, sfatul meu, bani sunt ai tai.Daca vrei neaparat sa iti cumperi da-mi de veste sa iti pot spune cum sa iti fie facute actele ca sa nu te trezeshti in neregula cu ele, stiu bulgara si lucrez si in domeniu, dar nu merg la bulgari ca ma cert cu iei ca in afara de 1 hai 2 restul sunt numai nesimtiti.Apropo mai erau 2 BMW la piata dar cereau 8000 pe ele din 2000., ala este un nesimtit notoriu.

E46 din '97? :blink:

nu stiu care este parcul mare. parcul unde am gasit masina este ultimul , undeva langa o biserica.... m-am uitat la masina si nu se cunoaste nimik in spate unde zici tu. in acte scrie ca este fab. in 15.07.1998. masina este adusa din Italia defapt (am gresit cand am zis din germania) de 2 luni, iar masina nu este a bulgarului care are parcul, el doar o vinde si probabil are un comision. legat de acte stiu ca trb facut si contract de vanz-cump si procura. am uitat sa-ti spun ca masina nu este incrisa pe bulgaria, are numere de italia, deci nu a rulat la ei....

nu stiu care este parcul mare. parcul unde am gasit masina este ultimul , undeva langa o biserica.... m-am uitat la masina si nu se cunoaste nimik in spate unde zici tu. in acte scrie ca este fab. in 15.07.1998. masina este adusa din Italia defapt (am gresit cand am zis din germania) de 2 luni, iar masina nu este a bulgarului care are parcul, el doar o vinde si probabil are un comision. legat de acte stiu ca trb facut si contract de vanz-cump si procura. am uitat sa-ti spun ca masina nu este incrisa pe bulgaria, are numere de italia, deci nu a rulat la ei....

am uitat sa-ti spun ca o masina o gasesti pe mobile.bg, cauta 320d, an 1998 in Ruse si este singurul bmw pe site in Ruse. este trecuta cu 129.000 km acolo (ca sa o recunosti).