Jump to content

BLACK 525D 2002

mafiosso4ever

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Frumoasa. Da mai multe detalii despre ea. Sa o stapanesti fara incidente.

Multumesc white320ci , referitor la detalii ... sunt al doilea propietar in tara , masina este adusa in tara in martie 2005 , masina e cumparata din constanta , nu vreau sa spun ca toti ca masina e tipla pentru ca asa ceva nu exista la o masina sh , mai sunt mici retusuri de facut si upgrade-uri insa atunci cand va fi gata va arata altfel , pretul a fost de 12600 euro masina plus cheltuielile cu acte si asigurare, etc . Atasez date masina scoase din programul original bmw la seria de sasiu a masinii mele .

Te salut si daca ai de gand sa schimbi masina , iti recomand cu caldura modelul e39 cu motorul de 2.5 , e avion !

Pai daca a ta se lanseaza, insemna ca a mea......explodeaza! :) :)

Nu mai zic nimic Theo :blink: , 6 este 6 si cuvintele nu au nici o valoare , daca imi puteam permite sa cumpar o masina ca a ta eram cel mai fericit om dar din pacate ma limitez la 5 si crede-ma ca sunt foarte multumit .

Te salut si ne vedem la intalnirile bmwclub !

Mircea

Frumoasa. Da mai multe detalii despre ea. Sa o stapanesti fara incidente.

Multumesc white320ci , referitor la detalii ... sunt al doilea propietar in tara , masina este adusa in tara in martie 2005 , masina e cumparata din constanta , nu vreau sa spun ca toti ca masina e tipla pentru ca asa ceva nu exista la o masina sh , mai sunt mici retusuri de facut si upgrade-uri insa atunci cand va fi gata va arata altfel , pretul a fost de 12600 euro masina plus cheltuielile cu acte si asigurare, etc . Atasez date masina scoase din programul original bmw la seria de sasiu a masinii mele .

Te salut si daca ai de gand sa schimbi masina , iti recomand cu caldura modelul e39 cu motorul de 2.5 , e avion !

Daca o sa schimb masina o sa iau un E38, cel mai frumos BMW pentru mine si o sa ma mut in provincie ca in Bucuresti e mai greu cu vaporu'

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
nu ai xenon pe ea ?

da are xenon , faruri si proiectoare totul original BMW dar asa sunt becurile cu care sunt echipate , bat alb , fara tenta albastra ...poza aceea nu este foarte relevanta , o sa fac niste poze noi si le pun in curand sau poate chiar ne vedem sa vezi ...

salut !

da jos pleoapele.una e mai mare una e mai mica nustiu se vad cam aiurea

ambele sunt aceeasi marime, decat ca una este pusa mai sus si cealalta putin mai jos.frumoasa masina. :blink:

masina a fost atinsa dr fata de vechiul propietar , am reusit sa mai recuperez din handicap pentru ca fusese cam prost reparata dar nu am reusit sa fac in asa fel incat sa fie perfect , farul pe dr nu mai sta exact la locul lui si de aceea se vede diferenta la pleoapa , de dat jos nu le dau pentru ac imi plac foarte mult si poate pe viitor reusesc sa inlocuiesc aripa dr si capota si va fi la linie

multumesc 'alex_maniacu_91' pentru aprecieri

Arata frumos rau masina! :)

Nu se compara cu 535-ul , abia atsept as te vad cu 18 , cred ca se va schimba total , va fi alta masina :blink:

Arata frumos rau masina! :)

spun ca nu se compara cu 535-ul tau pentru ca imi place enorm masina ta si sper sa o faci exact asa cum iti doresti