Jump to content

Look nou la E46-le meu

9iuli

Recommended Posts

Te rog si eu sa dai jos cadranele alea de bord parca e VW masina ... si husa e oribila. (tapiteria se mai poate spala)

Arunca o privire pe salesafter.eu orice cumperi deacolo nu poti porci masina :D

Ai cheltuit o gramada de bani (pe prostii) parerea mea in loc sa ii cumperi un MPACK 2 si un volan tot din MPACK ca acela care il ai e sclipicios deja.

Nu imi lua in nume de rau comment-urile incerc doar sa te pun pe calea cea dreapta :)

P.S. vezi pe salesafter.eu si o maneta la schimbator calumea....

Cum spunea un coleg masina trebuie lasat 2-3 cm ! Arata mult mai bine daca e mai jos putin cu jantele care le-ai luat

Edited by BeRnEk
  • Like 1

+1 BeRnEk :thumbsup:

Scapa cat mai repede posibil de ceasurile acelea oribile, de husele de pe scaun si de acea maneta oribila a schimbatorului. Vrei sa o faci frumoasa? Pune-i un pachet M tehnic 2!

P.S.- jantele imi plac foarte mult! Nu lua comentariul in nume de rau, daca vrei poti tine cont de el, iar daca nu, nu! E masina ta, o faci cum vrei! :thumbsup:

• 2 weeks later...

Am polisat azi farurile pentru ca erau "varza" dupa cum se vede in poza.O sa mai repet operatiunea pentru ca se inserase si nu mai vedeam.

Si fara husa de pe scaunul soferului/ceasurile plasma/nuca schimbatorului....to be continued..rama consola fara butoanele alea mari(urmeaza rama doar cu intrarea USB+AUX IN pt magazia digitala)

• 2 months later...

Am vopsit toate trimurile+consola centrala, m-am saturat de folie pe trimuri care de la caldura asta incepe sa faca bule de aer si sa se mai intinda prin unele locuri.

Am scos acele butoane din consola centrala si am pus intrarea USB pentru magazia digitala

Salut ! Jantele sunt BBS'uri originale sau imitatii ? Ce model sunt ?

Jantele sunt PDW Kaiser Gun Metal Matt,cumparate de la firma de jante si cauciucuri care o gasesti in josul paginii de pe site

Arata foarte bine trimurile! Cat te-a costat revopsitul lor, daca nu iti e cu suparare? Mult mai frumoasa si originala masina acum fara plasma aceea din bord si schimbatorul acela urat! Micile detalii fac diferenta! :thumbsup:

In realitate arata mult mai bine decat in poze, le-am vopsit cu dupplicolor inox effect si cu doua stratui de lac transparent dupa

tu ce crezi daca au fost 500 euro noi?

Sa stii ca sunt multumit de ele, iar la 8,125kg cat are o janta e foarte bine, in prospect spune ca durata de viata fara deformatii este de 5 ani in conditii normale de utilizare, dupa 5 ani o sa cumpar altele :good:

• 7 months later...
  • 11 months later...

Mi-a plecat fulia vibrochen la 215K mergeam cuvolumul la minim si am auzit ca a inceput sa croncane ceva,prima data credeam ca ceva pe la vreo roata,am lasat geamul jos si am auzit ca venea din zona motorului,am oprit imediat si am deschis capota:

cureaua AC sarita,cureaua accesorii era la locul ei dar sarise de pe zona cu caneluri si era tot pe fulie pe partea de metal.

Acum am dat jos fulia cu un pistol pneumatic(max 10 min).

Nu am ce face si trebuie sa cumpar fulia de aici din italia=250euro