Jump to content

becuri aprinse in bord ABS + ASC !?

Recommended Posts

Salut

Am un 320d din 2000 de vreo doua luni. La citeva zile dupa ce l-am luat am constatat intr-o dimineata ca mi-au ramas aprinse becurile de la ABS si ASC! Dupa prima curba s-au stins. De atunci mi-a mai facut asa de citeva ori. Uneori se sting dupa ce rulez citeva minute, alteori dureaza mai mult. ABS-ul functioneaza (probat), ASC-ul functioneaza (cred). A patit cineva asa ceva sau aveti idee? Multumesc.

Salut

Am un 320d din 2000 de vreo doua luni. La citeva zile dupa ce l-am luat am constatat intr-o dimineata ca mi-au ramas aprinse becurile de la ABS si ASC! Dupa prima curba s-au stins. De atunci mi-a mai facut asa de citeva ori. Uneori se sting dupa ce rulez citeva minute, alteori dureaza mai mult. ABS-ul functioneaza (probat), ASC-ul functioneaza (cred). A patit cineva asa ceva sau aveti idee? Multumesc.

mergi la un tester.dupa mine un senzor de pe spate.

• 2 weeks later...
De cand am pus anvelopele de iarna , de cand drumul a devenit murdar , la fel patesc si eu. De ex. dupa un drum mai lung (peste 30-40km) , o opresc , daca sta si apuca sa inghete mizeria aruncata de roata raman aprinse (cateodata pana plec mai tare de pe loc , alteori se sting singure dupa o zi) . Presupun ca intr-una din ''cutiutele'' cu mufe (Abs si senzorii de la placutele de frana) intra apa care ingheata si nu mai fac contact . De vreo luna patesc asta si n-am avut timp sa verific inca contactele. Intr-o zi cand va fi mai cald am sa desfac sa le curat sa vedem daca asta e cauza. Alta cauza ar fi mizerie, condens in butuc acolo unde citeste senzorul Abs ( tot cu acelasi senzor functioneaza si Asc-ul). Daca ai rezolvat intre timp spune-ne si noua...

Nu prea a mai facut. Oricum pe frigul asta nici nu ma gindesc, poate cind s-o mai indrepta vremea.

As umbla si eu, dar inca mai caut un manual de service sa nu intru chiar cu capul inainte.

10x

sigur a intrat mizerie la un senzor de la roata, se intampla des pe drumurile noastre. probabil acum sa mai curatat ai trecut printr-o balta ceva.

• 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.