Jump to content

Recommended Posts

Am si eu o nelamurire despre functionarea acestui senzor, closed-loop.

Pe site-ul Viper scrie asa

" DEI CLOSED LOOP SENSOR If you ever use a bike or ski rack, or tow a trailer, boat or jet ski, then the Closed Loop Sensor is for you "

Cum se poate folosi acest senzor la masina, cum functioneaza, am observat ca Ciupanezu intentioneaza sa il foloseasca la masina proprie.

@Ciupanezu, te rog sa ma lamuresti si pe mine cum functioneaza acest senzor, am observat ca ai spus despre o sirena, alta decat cea a alarmei. :blink:

Multumesc.

Atentie...un up la 24 ore e suficient :blink: :)

Din ce stiu eu e un senzor de continuitate...adica in el intra doua fire pe care le incurci printre rotile bicicletei/printre skiuri sau il duci pana la rulota, il prinzi de ceva rigid de pe acolo..ei bine, cand cineva misca obiectul sau rulota o trage mai mult dact permite firicelul ala, rupandu-l astfel, se declanseaza alarma masinii.

Acest modul se conecteaza la alarma masinii ca orice alt modul suplimentar (la intrarea modului de apropiere cu microunde, sau la intrarea modului de miscare doppler, sau pur si simplu la intrarea pozitiva/negativa a alarmei, in paralel cu contactele obisnuite...), practic fiind o extensie a alarmei si pt obiecte inconjuratoare atasate masinii....

Ce vorbesti ma prostii. :) E un modul cu sirena separata, care in momentul in care hotul dezactiveaza sirena principala, activeaza imediat sirena secundara. In combinatie cu o alarma Viper, e metoda de protectie infailibila. Am primit explicatia aseara de la un expert. :blink:

Pai atunci sa avem o explicatie corecta de la un expert, speram sa ne si explice cum reuseste el sa conecteze senzorul la o sirena suplimentara, sau macar sa ne spuna ce i-au zis lui la service-ul unde a aflat de sistemul asta. Vad ca nu vrea sa ne lumineze. :blink:

In al doilea rand alarmele Viper, daca sunt montate corect, functioneaza mult mai bine, si conteaza mult senzorul closed-loop care nu permite deconectarea alarmei fara ca o sirena, diferita fata de cea principala a alarmei, sa nu sune...

:) Din traducerea a ceea ce ai postat tu eu zic ca nu se mentioneaza nimic de back-up-up alarmei sau de protectia acesteia...eu ma indoiesc ca tu si acel expert vorbeati de unul si acelasi lucru :)

Pana la urma ce are bicicleta, skiul sau remorca cu barca pe ea cu acea protectie a alarmei? :blink: :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.