Jump to content

Recommended Posts

Ca sa vezi ce inseamna sa scrie unu o aberatie pe forum. Maine o sa dea cineva un search cu google, si o sa gaseasca ce scrie careva gen Ciupanezu, si apoi o sa ia textul, si o sa il dea exemplu la altii pe vreun forum: Vezi ce zice ala? Exista valva EGR, ti-am zis eu. :blink:

Ce iti e si cu google asta ....

Eu cred ca tu ar trebui sa stii mai bine pentru ca spui ca nu exista EGR pe motoare pe benzina BMW.

Aaaa, deci daca se discuta pe un forum despre despre valva EGR la un 540i, ai ajuns la concluzia ca exista.

Mda, ai ceva baza in afirmatii.

In fine, poate imi raspunde si mie cineva la intrebarea pe care am pus-o.

Rog sa mi se raspunda daca cineva chiar stie despre ce vorbeste, nu citate de pe forumuri.

Multumesc.

@WLF: Eu cer explicatii pentru a imi imbunatati cunostintele si tu faci ironii aici.

Daca esti atat de priceput, raspunde la intrebarea topicului..

Pe alt topic ma puneai sa numesc un motor pe benzina cu EGR, ti-am dat un exemplu si apoi ai spus ca nu conteaza asta pentru ca nu e vorba de BMW.

Chiar te rog sa-mi explici de ce nu se foloseste aceasta valva pe motoare BMW.

Eu n-am spus ca exista pe motoare BMW, deci n-am tras concluzia ca ar exista cum presupune Bavaria.

Eu doar cer pareri cu argumente.

Noi nu suntem cunostiintele tale, ne cunoastem asa vag de pe un forum. :blink:

Eu daca vreau sa aflu ceva, intreb un expert, nu ma hazardez sa caut raspunsuri pe forumuri ca cine stie ce prostii aflu.

Deocamdata te-am propus pe tine, dar vad ca nu vrei sa devii expertu nostru.

pick me, pick me :blink:

Pai raspunde si gata, asa aflu si eu un raspuns, si te propun pentru nr2 :)

pai am scris mai sus ca sunt de acord ca adminul sa propuna/nominalizeze cativa utilizatori ca moderatori pe un forum tehnic care sa dea raspunsuri, si nu un forum genul: nu mi se aprinde un far ce fac cumpar alt bec, dau cu ciocanul pan se aprinde etc, sau ajutor mi se incinge motorul; un loc pt discutii pe teme tehnice, o categ. speciala de moderatori care se pricep(alta culoare decat verde in cpanel) ca sa ii deosebim :)

pick me, pick me :blink:

Pai raspunde si gata, asa aflu si eu un raspuns, si te propun pentru nr2 :)

pai am scris mai sus ca sunt de acord ca adminul sa propuna/nominalizeze cativa utilizatori ca moderatori pe un forum tehnic care sa dea raspunsuri, si nu un forum genul: nu mi se aprinde un far ce fac cumpar alt bec, dau cu ciocanul pan se aprinde etc, sau ajutor mi se incinge motorul; un loc pt discutii pe teme tehnice, o categ. speciala de moderatori care se pricep(alta culoare decat verde in cpanel) ca sa ii deosebim :)

Am inteles asta, eu ma gandeam la cineva care sa raspunda la intrebarea mea. :)

Cred ca si dl. Ciupanezu si dl. Bavaria sunt potriviti pt aceasta categorie de moderatori, eu am incredere in ei ca dau raspunsuri corecte.

Multumesc Dl. Duxter, insa nu ma pot ridica la acelasi nivel cu Dl Ciupanezu, comparatia este cel putin ridicola. :blink:

Va rog sa continuam on-topic, exista un topic dedicat special pentru propuneri.

Le-a nimerit si el, stai linistit, stie sa caute pe google. :blink:

Interesant articolul, dar intrebarea era de ce nu ar fi EGR la motoarele BMW pe benzina.

Daca am fi avut un expert desemnat, dupa cum a fost propus Ciupanezu spre exemplu, probabil aflam imediat raspunsul la intrebare. :)

:blink: mie piesa 1 imi pare a e.g.r.

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=15

sau piesa 6

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=40

mult mai sigur de piesa 6 ca ar fi egr. pt ca intra si in admisie...deci eu votez piesa 6 ca si egr la benzina :) motor de 328i

sau e regulator de relanti ?!

Edited by POIUYT

@WLF si @Bavaria: sunteti la un pas de a lua vacanta amandoi. Credeti ca toti sunt prosti si nu pricep razboiul care-l duceti... Pe mine nu ma intereseaza, duceti-l pe PM nu pe forum public. Nu ma intereseaza ca folositi un limbaj politicos, asta se cheama troll. Adica a cauta sa starnesti un flame. Nu ma intereseaza ca aveti sau nu dreptate. Din ce vad eu Bavaria vrea sa arate cat e de destept si WLF vrea sa arate cat e de loial cauzei.

Nu continuati! Orice mi se pare ca ar fi in spiritul TROLL, ORICE POST se va lasa cu peste 7 zile suspendare pentru fiecare.

Prefer sa nu avem expertiza tehnica pe forum decat marsavii ca cele de mai sus. Pentru expertiza sunt service-uri BMW, impotriva oamenilor de nimic nu avem arme decat suspendarea.

Considerati acest post ULTIMUL avertisment public.

Da-ne afara si de pe forum daca tot asta urmaresti. Cu amenintari din astea mai degraba tu faci troll, macar daca ai fi in stare sa iti pastrezi decenta de a nu mai categorisi, dar faci ce faci si tot in jigniri o dai.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.