Jump to content

My BMW e46 facelift

Hector18

Recommended Posts

Salutare tuturor!

Ma bucur ca exista forumul acesta dedicat BMW si deasemenea sunt fericitul posesor al unui Bmw e46 din 2002. Este primul meu BMW.

Masina am cumparat-o anul acesta. Motorul este de 2000 cmc. Cand am cumparat-o avea 137000 km. Pretul final m-a ajuns la 14.200 euro cu tot cu inmatriculat. Am schimbat toate consumabilele, bucsele, bieletele si fuliile de la motor impreuna cu pompa de apa si cureaua (la reprezentanta mi-au zis ca se strica destul de des la seria3). Masina are navigatie mica, magazie de 6 cd-uri, comenzi pe volan cotiera, etc.

Pe viitor as vrea sa ii fac urmatoarele modificari:

-kit angel eyes

-pleoape faruri

-body kit M tehnic II

-semalizari albe

-inele ceasuri bord

-jante pe 17"(acum am jante pe 15" si un set de jante de tabla pt iarrna)

-insertii carbon in faruri

-eleron M

-spoiler luneta

Poze nu am prea multe dar sper ca o sa reusesc sa mai faci si sa le pun pe forum

In legatura cu modificarile orice parere din partea voastra e bine venita.

post-4459-1197295529_thumb.jpg

post-4459-1197295968_thumb.jpg

Edited by Hector18

Salutare tuturor!

Ma bucur ca exista forumul acesta dedicat BMW si deasemenea sunt fericitul posesor al unui Bmw e46 din 2002. Este primul meu BMW.

Masina am cumparat-o anul acesta. Motorul este de 2000 cmc. Cand am cumparat-o avea 137000 km. Pretul final m-a ajuns la 14.200 euro cu tot cu inmatriculat. Am schimbat toate consumabilele, bucsele, bieletele si fuliile de la motor impreuna cu pompa de apa si cureaua (la reprezentanta mi-au zis ca se strica destul de des la seria3). Masina are navigatie mica, magazie de 6 cd-uri, comenzi pe volan cotiera, etc.

Pe viitor as vrea sa ii fac urmatoarele modificari:

-kit angel eyes

-pleoape faruri

-body kit M tehnic II

-semalizari albe

-inele ceasuri bord

-jante pe 17"(acum am jante pe 15" si un set de jante de tabla pt iarrna)

-insertii carbon in faruri

-eleron M

-spoiler luneta

Poze nu am prea multe dar sper ca o sa reusesc sa mai faci si sa le pun pe forum

In legatura cu modificarile orice parere din partea voastra e bine venita.

cum sunt insertiile astea ?pune o poza ceva....

Prima data am zis ca imi cumpar niste becuri de la philips pt faza scurta si lunga sa vad ce putere au becurile si cum arata lumina. Daca nu sunt multumit o sa le vand (ca multe masini au H7) si atunci o sa vad cum o sa fac sa iau faruri xenon.

Pentru inceput sa scoti de pe lista Ploapele alea,ploapele nu au ce cauta pe nici un bmw.

Pleoapele si angel eyes-urile le-am comandat deja. Pleopele sunt cele din poza. Nici mie nu mi se par prea faine dar o sa le pun si le fac o poza. Sa vedem cum e si cu si fara.

post-4459-1197302678_thumb.jpg

nu arata rau. E masina ta? Ce nu imi place sunt semnalele negre. Cred ca aratau mai bine albe. Parerea mea, dar gusturile si placerile nu se discuta.

Da e a mea...eu am vaz la cineva semnalele negre si mi-a placut mult...Am pus si eleronul M cum vrei sa-ti pui si u. Ideea cu carbon in faruri nici nu mi-a trecut prin cap; oricum o sa incerc ca am niste folie de carbon pe acasa.

Edited by LiviutzP

Eu am vazut farurile cu carbon pe ebay in america. Dar io stiu daca trimit aia pana aici in ro? oricum ideea cu folie mi se pare mult mai ieftina decat sa cumpar 2 faruri.

Vad ca ai si eleron la porbagaj si spoiler la luneta. Arata fain de tot.

Ms :blink: acu am in proiect evacuarea dubla si la primavara urmeaza jantele 17` sau 18`. Cred ca in weekend o sa incerc ideea cu folia in faruri.

Si eu tot saptamana asta sper sa reusesc sa pun folia, angel eyesurile si pleopele. As mai vrea sa vopsesc trimerele din interior in argintiu (ele sunt un gri foarte inchis). Cred ca pe argintiu s-ar mai echilibra contrastul din interior. Am vorbit cu un vopsitor si a zis ca mi le face el. Tre sa le demontez si sa i le duc.

Crezi ca se merita evacuare dubla la un 318d?(al meu tot 318d e)

Edited by Hector18

Si eu tot saptamana asta sper sa reusesc sa pun folia, angel eyesurile si pleopele. As mai vrea sa vopsesc trimerele din interior in argintiu (ele sunt un gri foarte inchis). Cred ca pe argintiu s-ar mai echilbra contrastul din interior. Am vb cu un vositor si a zis ca mi le face el. Tre sa le demontez si sa i le duc.

Crezi ca se merita evacuare dubla la un 318d?(al meu tot 318d e)??

Nu o fac ptr performante sau zgomot...doar aspect. O sa sune ceva mai infundat cand esti in spate dar nu e ceva extraordinar. O sa simti doar ca trage ceva mai bine ca e traseul mai drept. Doar ptr aspect

Trim-urile din interior le-am imbracat in folie carbon...nu am gasit din carbon pe aici asa ca am ales solutia asta.

Edited by LiviutzP

Am dat comanda la urmatoarele:

-bara M tehnic II

-semnalizari albe + becuri Philips (albe cand sunt stinse si galbene cand sunt aprinse)

-inele ceasuri bord

-presuri de velur originale BMW

-eleron tip M

-spoiler luneta

Sper sa imi ajunga toate saptamana asta.

Trimerele din interior le-am dus azi la vopsit.

Jantele cred ca mai dureaza, ca am ajuns cu economiile aproape de zero.

Cum fac cu bara?? Trebe omolagata sau mai stiu eu ce???

Edited by Hector18

Bara am luat-o de la un baiat care l-am gasit pe un forum. Daca vrei pot sa iti dau ID lui de mess. Vopsitul ma costa in jur de 150 ron si vopseaua cred ca 250ron. Montatul inca nu stiu, ca vopsitorul cu care am vorbit nu stie sa mi-o monteze. Tre sa intreb si la AB la Timisoara sa imi zica un pret, asta in caz ca nu gasesc pe cineva care se pricepe prin zona pe la mine.

Bara am luat-o de la un baiat care l-am gasit pe un forum. Daca vrei pot sa iti dau ID lui de mess. Vopsitul ma costa in jur de 150 ron si vopseaua cred ca 250ron. Montatul inca nu stiu, ca vopsitorul cu care am vorbit nu stie sa mi-o monteze. Tre sa intreb si la AB la Timisoara sa imi zica un pret, asta in caz ca nu gasesc pe cineva care se pricepe prin zona pe la mine.

Care bara? Fata sau spate ?

Fata. Pe spate nu am gasit. Partea buna e ca inaltimea e aproape la fel cu bara originala, si atunci nu se vede diferenta din lateral. O sa fie la acelasi nivel cu pragurile si cu bara din spate.

Stie cineva de unde pot achizitiona bara pe spate???

Cica asta e bara. Are si proiectoarele si bandourile. Toate costa 380 euro. Probabil cu transport cu tot 400. :blink: Sunt tare nerabdator sa imi ajunga piesele :)

Stie cineva cum sa leg proiectoarele? Masina mea nu are proiectoare. Am vazut ca bmw nu are "butoane moarte".

post-4459-1197403828_thumb.jpg

post-4459-1197403956_thumb.jpg

Edited by Hector18

mda,de pretul asta stiam si eu,oricum e mare investitia.astept sa vad cum iti iese.proiectoare voiam si eu sa-i pun la a mea ca nu are,dar e o intreaga lupta,nu prea gasesti,montatul e greu,trebuie scoase farurile,mai trebuie si firele,iar apoi blocul de lumini schimbat,asta daca nu vrei sa le legi pe pozitii si sa fie aprinse mereu,sau poti face o improvizatie si le aprinzi de pe un buton.ca sa fie stock-300 usd. Edited by bmw 346

Eu o sa procedez asa:

-decuplez ceata de pe spate

-leg proiectoarele pe butonul de ceata

-iar cand o sa mai fac rost de bani o sa cumpar blocul de lumini prevazut si cu proiectoare si cu ceata si o sa le montez corect.

Procedez asa pt ca acum nu mai am bani si nu vreau sa pun butane aiurea prin masina

Montarea mi-o face un electrician. :blink: