Jump to content

WorldCarFans: 2009 BMW 7-Series Spied with Psychedelic Camouflage

Romulus

Recommended Posts

• 1 month later...

banuiesc ca va dati seama ca masina e camuflata.. si chiar si farurile sunt camuflate ... e lasat strict ca sa se poata circula cu ea... si pe caroserie sunt adaugate diferite elemente ca sa nu se dea de gol, inclusiv grila...

este si pe youtube clip cu seria 7 in drift pe Nurburgring

post-6684-1201891184_thumb.jpgpost-6684-1201891188_thumb.jpg

post-6684-1201891192_thumb.jpgpost-6684-1201891198_thumb.jpg

post-6684-1201891207_thumb.jpgpost-6684-1201891213_thumb.jpg

post-6684-1201891179_thumb.jpg

Edited by Lifestyle

Ok uita-te la astealalte cu masina camuflata si "renderingu" normal ca nu sunt poze oficiale, sunt renderizate dupa ce s-a observat, .... eu zic ca in nici un caz nu seamana cu e65... si si elementele din spate.. seamana cu pozele "imaginate" seamana cu ultima varianta de seria 7 existenta, ceea ce este foarte bine..

In pozele puse de @Lifestyle se vede clar ca este o masina cu un design diferit , nou. In prima insa mi se pare foarte asemanatoare cu e65-e66. Acuma nu stiu , poate mi-o trebui ochelari :blink:

pai farurile duc catre e65..atata ca ce a ramas vizibil nu este farul complet.. oricum credca pe sosea se testeaza comportamentul masinii, nu designu :blink:, de aceea e camuflat cu diferite elemente de caroserie :), dar oricum clipu pe youtube e super :)... sper sa nu iasa vreun MB dupa noul 7 din 2009 sa fie ca si M3.. sa apara la jumatatea ciclului de viata a competitorilor :) si sa rupa gura targului..

Seria 7 nu a rupt si nu o sa rupa nici o gura de targ, prin simplul fapt ca nu exceleaza in clasa ei.

asta spui tu, nu vreau sa incep sa te contrazic dar nu este asa , totul depinde de unde privesti :blink: si mie mi se pare un pic peste S klasse, la asta nou e putin discutabil( de S Klasse vb ) cu A8 nu mi se pare ca are macar ce discuta si cu Lexus LS deja e alta poveste , LS 600 e peste S Klasse si A8 la un loc din ce am vazut , cam asa vad eu situatia

:blink: pai depinde din ce punct de vedere privesti... daca ar fi sa-mi iau S-classe as astepta pana la 50 de ani, daca as lua seria 7 as astepta pana la 40 de ani :)... oricum daca apar de-odata noul s classe si seria 7.. seria 7 o sa fie eclipsat, dar daca apare la jumatatea ciclului de viata al lui S-classe poate sa aduca inovatii majore... si cei de la MB nu au ce face inca 2-3 ani :)

Seria 7 nu a rupt si nu o sa rupa nici o gura de targ, prin simplul fapt ca nu exceleaza in clasa ei.

asta spui tu, nu vreau sa incep sa te contrazic dar nu este asa , totul depinde de unde privesti :blink: si mie mi se pare un pic peste S klasse, la asta nou e putin discutabil( de S Klasse vb ) cu A8 nu mi se pare ca are macar ce discuta si cu Lexus LS deja e alta poveste , LS 600 e peste S Klasse si A8 la un loc din ce am vazut , cam asa vad eu situatia

Cu ce e peste S sau A8/S8? Daca urmeaza "e mai sportiva" sau "te simti cu totul deosebit", ma duc sa ma culc.

S-klasse este limuzina suprema, nici o alta masina din clasa ei nu o egaleaza macar.

Si acest lucru este valabil de vreo 20 de ani.

In general ceea ce apare pe S-klasse va fi in 5-10 ani standard pentru multe masini.

Nu sunt deloc fan Mercedes insa S-klasse este peste seria 7 sau A8.

asta spui tu, nu vreau sa incep sa te contrazic dar nu este asa , totul depinde de unde privesti :) si mie mi se pare un pic peste S klasse, la asta nou e putin discutabil( de S Klasse vb ) cu A8 nu mi se pare ca are macar ce discuta si cu Lexus LS deja e alta poveste , LS 600 e peste S Klasse si A8 la un loc din ce am vazut , cam asa vad eu situatia

S-klasse este limuzina suprema, nici o alta masina din clasa ei nu o egaleaza macar.

Si acest lucru este valabil de vreo 20 de ani.

In general ceea ce apare pe S-klasse va fi in 5-10 ani standard pentru multe masini.

Nu sunt deloc fan Mercedes insa S-klasse este peste seria 7 sau A8.

ar trebui sa te uiti un pic la Lexus LS600 si dupa aia sa vorbesti de superioritate, vezi ca in America nu stau asa de bine si acolo conteaza ff mult pentru cota de piata modiala :blink: