Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Lichid sau Spray pt. curatat plastic

Recommended Posts

As avea nevoie de ajutor.

Caut lichid sau spray pt. curatat plastic, de calitate superioara dar sa nu fie cu silicon.

As dori sa curat plasticurile de pe exteriorul masini si .

Stiti un astfel de produs.??

Multumesc anticipat

Edited by VentureShield

zii si tu detalii . la ce plasticuri te referi ? cu ce presupui / stii ca sint murdare ?

Dupa ce imi spal masina vreau sa tratez zonele de plastic la fel cum dam wax pe vopsea.

Dar solutia respectiva sa nu fie pe baza de silicon.

Am gasit un astfel de produs denumit Plexus dar nu se comercializeaza in Europa.

Repet afirmatia lui CC23298: la reprezentanta gasesti un astfel de spray. Eu mi-am luat unul pentru tratarea cauciucului iar vanzatorul mi-a aratat si varianta pentru plastic. Costa in jur de 25-30 lei.

Mersi Bobo o sa incerc la noi in Mures la reprezentanta maine ,poate am noroc daca nu oricum vineri trec prin Brasov.

Si pretul este OK.

Mersi

una e curatat , alta e protejat , cred ca ceara asta face , protejeaza....

sau vrei s-o dai dupa cires si miine sa ne zici : iete' ce-am gasit p'aci....ca eu sint importator....

Hai ca mai prins!!!

Ideea este ca as avea nevoie de un produs premium ca sa-mi protejez un produs pe care il comercializez.

Asta-i toata treaba.

Poti sa ma ajuti sau nu???

Vezi ca exista spray fara silicon, dar si un pulverizator cu o solutie laptoasa, eu pe asta ti-o recomand, solutia din spray este pentru interior. Este undeva la 40 ron, nu mai retin exact.

Plastic care emulsion*

Care emulsion with deep penetration for all synthetic services, inside and outside. The product provides protection from embrittlement, greying, is antistatic and gives a touch of silken matt gloss to the vehicle. It also reduces the radiation areas of electromagnetic smog. Content: 200 ml

* Text preluat de pe pagina web a BMW

Poza este mai jos:

post-6567-1197411172_thumb.jpg

Edited by CC23298

Ai idee ce gramaj are aia ? Totusi sa dai 40 RON la fiecare saptamana sau la 1-2 spalari nu prea renteaza.......

Scrie in post, 200 ml, de cantarit nu am cantarit-o, cea pe care o am este inceputa. Personal, folosesc un flacon la 4 - 5 luni.

Hai ca mai prins!!!

Ideea este ca as avea nevoie de un produs premium ca sa-mi protejez un produs pe care il comercializez.

Asta-i toata treaba.

te asteptam sa te dai in fapt...

dar de ce nu vrei sa dai cu spray cu silicon pe folie ? ce poate sa-i faca ?

producatorul ce recomanda ? iti furnizeaza compozitia materialului?

cind ai timp , te rog , da-mi PM cu detalii despre ce folii ai .

Edited by brownshark

As avea nevoie de ajutor.

Caut lichid sau spray pt. curatat plastic, de calitate superioara dar sa nu fie cu silicon.

As dori sa curat plasticurile de pe exteriorul masini si .

Stiti un astfel de produs.??

Multumesc anticipat

SO 210300 Solutie pentru curatarea si protectia plasticelor exterioare Profiline

Descriere

Mentine componentele din plastic nevopsite de pe exteriorul masinii.Aduce o imagine proaspata plasticelor(elementelor de protectie,bari) si intensifica culorile.Etanseizeaza suprafetele poroase in scopul prezervarii plasticelor.Dureaza mai multe cicluri de spalare.Ambalaj un litru,vezi

www.magazinpiese.ro sectiunea plastic

Hai ca mai prins!!!

Asta-i toata treaba.

te asteptam sa te dai in fapt...

dar de ce nu vrei sa dai cu spray cu silicon pe folie ? ce poate sa-i faca ?

producatorul ce recomanda ? iti furnizeaza compozitia materialului?

cind ai timp , te rog , da-mi PM cu detalii despre ce folii ai .

Va multumesc pt ajutor urmeaza sa achizitionez aceste produse sa vad care este mai bun.

Producatorul imi recomanda Plexus dar din cauza ca nu se gaseste in Europa trebuie sa caut un produs la fel de bun.

Folia pe care o comercializam este un produs patentat iar compozitia materialului este secret.

Problema pe care o am cu solutiile pe baza de silicon este ca nu acopera destul de uniform suprafetele si intervine problema de doua nuante cea ce este foarte urat mai ales daca iti apare pe botul autoturismului.

Va multumesc inca o data.

la ce temperatura dai cu siliconul ? vrei sa zici ca se cunoaste locul unde dai initial cu silicon fata ce celelalte suprafete ale foliei ?

nu vb de compozitia exacta , trb sa fie ceva detalii...nu poti sa vinzi ceva si sa nu dai date generale depre produs .

Date generale am si sunt expuse pe site-ul nostru.

Temperatura la care se aplica siliconul varieaza, cand doreste fericitul proprietar al autoturismului.

Folia trebuie ingrijit ca orice parte a automobilului. (ma rog sunt persoane care nu fac asta)