Jump to content

asigurare se poate face?

poope

Recommended Posts

se poate face asigurare aici daca nmasina are numere de italia? sa nu mai trimit acte acolo si sa astept o groaza pana imi vin inapoi? merci

nu cred ca se poate face, eu am nr de BG si am asigurarea facuta acolo.

ala d la care amluat masina a incheiat contracu cu asigurarea mea. sper sa il deschida iara iar daca nu atunci eo sa imi fac aaoclo iarasi ca masina e p numele meu acolo ca am fotant sau ceva d genu. mnuma ca migoaza d trimis

se poate face asigurare aici daca nmasina are numere de italia? sa nu mai trimit acte acolo si sa astept o groaza pana imi vin inapoi? merci

ala d la care amluat masina a incheiat contracu cu asigurarea mea. sper sa il deschida iara iar daca nu atunci eo sa imi fac aaoclo iarasi ca masina e p numele meu acolo ca am fotant sau ceva d genu. mnuma ca migoaza d trimis

daca vrei poti sa o prelungesti on-line direct la societatea emitenta .

daca vrei poti sa o prelungesti on-line direct la societatea emitenta .

da? o sa ma uit sa vad dar cred ca e la milano asirguationi sau ceva d genu. nu stiu exact ca masina e jos. si daca proprietaru mia vabndut mie masina si mia dat talonu si am facut contract d vanzare cumparare la primaria respectiva legalizat si toat ecele. si am un unchi acolo care ma trecut ca locuiesc la el adika adresa d aia nu s d care si zicea ca poate sa imi faca direct p numele meu asigurarea. orcum o sa il sun sa il intreb. sau poate proprietaru sa deschida iara un cont sau ceva d genu pt masina care inca figureaza p numele lui??

vezi ca se discuta in sensul asta si aici:

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...traine&st=0

aici numa se cearta astia d epe forum. am inteles cate ceva sper sa rezolv ceva ca sta masina in parcare

in italia talonul nu reprezinta titlu de proprietate . ai decit o declaratie de vinzare intre parti unde e doar legalizata semnatura celui care vinde bunul . ai numele si adresa ta din italia trecute pe talon ? ("passagio di proprieta "=cam scump ...)ai "codice fiscale" si masina inregistrata ? cine e titularul asigurarii pe care ai avut-o pina acum ? persoana / firma din talon sau tu ?

in italia talonul nu reprezinta titlu de proprietate . ai decit o declaratie de vinzare intre parti unde e doar legalizata semnatura celui care vinde bunul . ai numele si adresa ta din italia trecute pe talon ? ("passagio di proprieta "=cam scump ...)ai "codice fiscale" si masina inregistrata ? cine e titularul asigurarii pe care ai avut-o pina acum ? persoana / firma din talon sau tu ?

presoana din italia atica tipu ala e titularu. nu am facut pasaju inca dar vreau s fac asigurarea pe numel emeu. pasaju e cam 350 euro. nu stiu cat e asigurarea. sper s poate face asigurare si p enumele meu chiar daca nu am facut pasaju. nu stiu sper s mearga. comtractiu d vanzare cumparare nui ok? sau te sti la faze de astea?

• 4 weeks later...

am avut mult timp masina cu nr de italia.era pe numele mamei care e si cetatean italian si sta acolo.

nu poti sa faci asig daca nu e pe numele tau.asta in italia.eu am vandut-o de curand unui prieten aici si nu a mai putut mama sa-i faca asig ca nu au mai vrut aia acolo ca a intrerupt contractul sau ceva(a stat masina un n aproape pe aici fara asig).in ro nu poti sa mai faci asig la masini inmatriculate in alta tara nici macar pe o luna.asta din august.stie cineva pe cineva pt inscriere pe bulgaria? :blink: