Jump to content

Ce este forumul

avlad

Recommended Posts

@avlad :) bine spus, de la cap, la coada.

Umil, imi permit un mic sfat. Intreaba-te daca se merita... uneori... sa-i "destepti" si pe altii. Poate ca e mai bine sa-i lasi asa, cu neuronul lor... care se plictiseste singur.

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=23750&hl= :blink:

Sper sa fiu corect inteles de toata lumea si sper ca fiecare dintre noi sa incerce ca de acum sa fie un om mai bun, un baiat de baiat mai bun, sa fim "frate" intre noi si aici, nu doar pe strada, in cartier. Cu siguranta ne putem respecta unii pe altii.

Cristi.

CCC, nici tu nu ai inteles nimic. Ce legatura are una cu alta? Sau mai e o varianta... nu am inteles eu ce vrei tu sa spui. Eu in topicul ala am facut apel la fiecare sa fie liniste, e ceva gresit in asta? Chiar imi doresc sincer sa fie liniste si sa ne vedem de BMW dar din cate bag seama nu prea se poate. Nu intru cateva zile ca na, zic ca eu sunt sursa galagiei si certurilor intre vecini, cand intru, vad ca e mai dihai decat atunci cand nu sunt.

Probabil ar trebui sa ma simt si eu jignit de niste afirmatii de prin alta parte, ma refer la faza aia cu pacificatorii care uneori se confunda cu incitatorii. Lasati-ma bre cu prostiile astea, nu am timp de aberatii din astea. Hai sa facem ceva serios cu privire la BMW, pana una alta eu chiar fac asta, cei care stiu... stiu la ce ma refer.

Exista doua categorii foarte deranjante pe forumuri, lupii moralisti si pacificatorii..

Primii incearca sa isi creeze o imagine de user-model, posturile lor fiind foarte corecte, atat gramatical cat si politic, mai ales la inceputul "vietii" lor de forumist (din pacate acestia considera forumul ca o a doua viata).

Lupii moralisti stau pe forumuri mai mult din cauza frustrarilor acumulate in viata personala, ei cauta pe forum un loc unde sa-si manifeste aceste frustrari, un loc unde spera sa fie priviti ca niste intelepti ale caror pareri devin litere de lege pentru useri mai naivi care nu pot privi peste aparenta corectitudine a posturilor lacrimogene emise de acestia.

Revolta lupilor moralistilor apare cand sunt demascati de alti useri deranjati de falsitatea evidenta afisata prin posturile celor mentionati mai sus...

Simtindu-se demascat, lupul moralist incepe niste atacuri legandu-se chiar de virgule care lipsesc in posturile unor useri, tocmai pentru a arata ca este un erudit...

Revolta apare si cand cineva indrazneste sa le contrazica ideiile, chiar daca au fost contrazisi cu argumente solide, acestia intra in panica deoarece din nou imaginea de user model si atotstiutor se prabuseste.

Cealalta categorie, pacificatorii, cei care incearca sa sa reconcilieze pe toata lumea cu posturi care indeamna la pace si serenitate..

Acestora le recomand urmatorul avatar:

http://img235.imageshack.us/img235/7375/istockphoto2265553peaceva3.jpg

Aceste doua categorii se confunda intre ele de multe ori...

O trasatura tipica este ipocrizia, in timp ce pe forum limbajul este deosebit de corect din toate punctele de vedere, pe mesageria privata lucrurile se schimba.

Mesajele de amenintare catre moderatori si alti useri, pline de injuraturi si blesteme, sunt trimise de aceste categorii de useri intr-un mod obsesiv.

Foarte bine spus, apreciez sincer acest comentariu.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...