Jump to content

sunet ciudat in mers la e34 tds

Recommended Posts

la drum lung..cam din ora in ora..se aude un sunet din bord..ca la modele mai noi cand nu ar avea motorina sau lichid la stergatoare..io am si motorina si lichid la stergatoare si la servo si antigel si ulei..totu e la nivel..nu sta aprins nici un martor pe bord cum ca as avea vreo problema..totu merge asa cum ar trebui sa mearga..singura problema pe care o am la motor consta in faptul ca garniturile la galeria de evacuare sau cam dus..mai ales prima..deasupra pompei de injectie.

chiar numai stiu ce sa cred..pls help..sper sa nu fie ceva dus si sa numi dau seama..

Guest poleposition

daca ai OBC 4, are o functie: LIMIT. De acolo poti seta o limita de viteza si te avertizeaza sonor cand o depasesti. Daca este activat LIMIT, se aprinde un beculet rosu sub buton. Vezi sa nu fie asta.

Ca sa il dezactivezi, apesi pe LIMIT si apoi pe S/R parca...

OBC 1 este ceasul electromecanic cu limbi

OBC 2 este ceasul digital cu 6 butoane , temperatura exterioara, data, ora, memorie la fiecare ora

OBC 3 este ceas digital cu webasto

OBC 4 este supremul tuturor...complet cu toate cele....multe butoane, multe functii, multe motive sa faca beep...

Daca ai OBC2 atunci numai chestia cu temperatura te va deranja...ca cea cu memoria la ora fixa poate fi scoasa....

OBC 1 este ceasul electromecanic cu limbi

OBC 2 este ceasul digital cu 6 butoane , temperatura exterioara, data, ora, memorie la fiecare ora

OBC 3 este ceas digital cu webasto

OBC 4 este supremul tuturor...complet cu toate cele....multe butoane, multe functii, multe motive sa faca beep...

Daca ai OBC2 atunci numai chestia cu temperatura te va deranja...ca cea cu memoria la ora fixa poate fi scoasa....

am OBC 2 si webasto separat. deci tre sa ma obisnuiesc cu beepul ala iarna asta?

la drum lung..cam din ora in ora..se aude un sunet din bord..ca la modele mai noi cand nu ar avea motorina sau lichid la stergatoare..io am si motorina si lichid la stergatoare si la servo si antigel si ulei..totu e la nivel..nu sta aprins nici un martor pe bord cum ca as avea vreo problema..

nope..am scris de la inceput..nu se aprinde nici un martor

Sorry, nu am fost atent. Daca tot vrei sa afli ce se intampla, eu cred ca numai la un tester iti poate spune daca e vreo defectiune sau doar temperatura si ceasul.

pai si asta as vrea sa aflu..in caz ca ar fi vreo defectiune..si nici un martor pe bord nu este aprins..tiue?