Jump to content

Vreau sa schimb mecanica la roti ...

Recommended Posts

la seria 3... decembrie 2000...

in primul rand vreau sa va rog sa nu ziceti ca e o pierdere de vreme, timp, bani ... dureri de cap ...

am bratele fata, noi, originale BMW, bucsile fata de asemenea ..

vreau sa schimb urmatoarele ...

fata: amortizoare, kit protectie amortizoare, flanse amortizoare, bielete antiruliu, bielete directie si capete de bara ...

spate: amortizoare, flanse amortizoare si kit protectie amortizoare ..

placute de frana fata/ spate ...

exista cilindrii de frana separat de etrier ?? am un cilindru care era un pic ciupit in buza ... nu simt nimic negativ la franare ... dar sunt curios ...

NU VREAU SA LE IAU ORIGINALE BMW pt ca m'ar costa enorm ...

as vrea sa iau amortizoare SACHS, bielete lemforder sau cei care produc pt bmw ...

ma intereseaza sa'mi spuneti unde as gasi preturi bune pt astea ... si va rog daca aveti alte sugestii pt piesele schimbate daca stiti producatori mai buni/calitativi ...

VA MULTUMESC si nu glumesc ... vreau sa incep saptamana viitoare sa iau asta ... si sa ma apuc incet incet sa le fac ... pe toate odata ... poate pun si poze ... mersi fain :blink:

eu mi-am luat anul asta in primavara aproape toate piesele care vrei sa ti le iei si tu si multe altele-in zona mea cele mai bune preturi le-am gasit la augsburg iasi,tu fiind din bucuresti,sant mult mai multe firme care comercializeaza piese si poate gasesti preturi mai bune la alta firma.

setul trecut de amortizoare l'am luat tot de la augsburg... de asemenea o serie de bielete ... dupa nici 10-15mii km aveam impresia ca amortizoarele sunt la fel de nashpa ca inainte SACHS ... asta este motivul pt care as lua altceva pe bune ... cand am fost la garantie la augsburg, cu toate ca au fost montate la service BOSCH, mi s'a zis ca nu pot sa'mi acorde garantia ... pt ca au gasit un slab joc in caseta de directie ...

ma rog ... daca recomanda cineva alta marca de amortizoare ... dintre cele cunoscute ar fi super ...AUGSBURG au intr'adevar super preturi la piese, dar dupa patania cu amortizoarele mi'e teama sa nu fie "manarite" ..

ce pot sa spun ,ca nu am probleme deocamdata cu suspensia dupa ce am inlocuit piesele,dar nu am facut mai mult de 15000 km,din care 7000 in afara tarii-curea alternator-pompa-62ron,rola intinzatoare170 ron,curea A/C-34 ron,rola intinzatoare A/C-202 ron si rola ghidare curea alternator 60 ron,sa te uiti daca nu ai scurgeri la garnitura de la filtrul de ulei dintremotor si corp filtru e 7 ron si mai are 2 oringuri care trebuesc schimbate.