Jump to content

5 Tone de piese numai BMW.

Recommended Posts

• Replies 580
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Florica, imi faci niste poze la jentile pe 15 de aliaj pe care le ai pt E34-ul meu? Sa stiu daca-mi plac....ms anticipat si Sarbatori Fericite!

-I ti fac poza pe masina la roti....nu stau sa le dau jos....i mi cerea cineva sa le spal pe interior......sa incadrez janta in poza nu stiu cum.....costa 150 lei....jante fagure bmw....este una lovita din accodent....maine i i fac poza!

nu e graba, florica, cand ai timp fa-le pozele...vreau doar sa vad daca ce ai tu si cu ce am eu sunt la fel (eu mai am doua bune)...ca sa fac si eu de un set complet...ms mult si SARBATORI FERICITE!

Sunt cu cauciucuri pe ele? :blink:

evacuare e46 2002 320d 150cp? ma rog ce ai din ea... ma intereseaza in special racordul

-Nu am evacuarea....dar burduful i l achizitionezi de nou....110/50

sal Florica, ai cumva aparatorile de plastic de la clantele de usi pentru un e36 coupe? merci

-I mi pare rau pentru coupe absolut nimic .

Imi trebuie si mie Aripa dreapta fata.far dreapta fata,capota si bara fata pt un Bmw 318 cabrio din 1994.La ce preturi se rezolva?

-I ti pot aduce doar noi.....bara fata 200 lei fara armatura , far 350 lei (nou), aripa nu stiu cate este noua. Cu atat te pot ajuta si asta dupa srabatori.

salut, am revenit cu pozele ptr pompa servo de e32, daca nu sunt destul de detaliate mai pun si altele,

Sarbatori Fericite si un An Nou mai bun !

-Maine ti dau raspunsul daca am pompa....i mi cer scuze de 2 zile internetul nu merge la mine......sper sa se rezolve astazi 26-12-07.

ai adaptoarele de boxe ovale pt spate (e36) ? de fapt cred ca sunt universale!!! astept un raspuns!! multumesc~!

-Daca te referi la acele cutii negre......afla ca am aruncat 4bucati.....nu mi a cerut niciodata , nimeni acele lucruri.

si mai poti face rost? ca am rupt una dintre ele si imi atarna difuzorul!multumesc!

Ma intereseaza si pe mine urmatoarele:

-capota e36 sedan

-faruri e36 sedan(si semnalizari)

-termostat e36 316

-traversa cutie e36 320i(24v)

Termostat 20 lei traversa 40 lei.

ai adaptoarele de boxe ovale pt spate (e36) ? de fapt cred ca sunt universale!!! astept un raspuns!! multumesc~!

-Daca te referi la acele cutii negre......afla ca am aruncat 4bucati.....nu mi a cerut niciodata , nimeni acele lucruri.

si mai poti face rost? ca am rupt una dintre ele si imi atarna difuzorul!multumesc!

iIn viitorul apropiat cu siguaranta nu.

Ma intereseaza pentru un e46 urmatoarele:

-Diferential (open diff)

-Consola de la frana de mana. Fara armrest sau cotiera cum vrei sa'i zici

-Volan in 3 spitze fara comenzi pe el si fara airbag

-Motorasul si pinioanele aferente geamului electric de pe partea dreapta fata

Astept sa'mi spui daca ai ceva din ce am mentionat mai sus si cat costa.

LA MULTI ANI.

Ma intereseaza pentru un e46 urmatoarele:

-Diferential (open diff)

-Consola de la frana de mana. Fara armrest sau cotiera cum vrei sa'i zici

-Volan in 3 spitze fara comenzi pe el si fara airbag

-Motorasul si pinioanele aferente geamului electric de pe partea dreapta fata

Astept sa'mi spui daca ai ceva din ce am mentionat mai sus si cat costa.

LA MULTI ANI.

-Cu parere de rau nu am pt tine nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.