Jump to content

cruise control activ

stardata

Recommended Posts

De ce a fost nevoie sa deschizi acest topic in mai toate sectiunile? Care e logica?

l-am deschis in sectiunile seriilor care au ca si optiune cruise control activ

m-am gandit ca ca si eficienta sistemul e la fel de eficient pe orice model;

si cred ca unul care are seria 7 nu citeste ce se scrie la seria 3 si tot asa

De ce a fost nevoie sa deschizi acest topic in mai toate sectiunile? Care e logica?

si ca sa primesc macar un raspuns... :blink:

cum merge, se poate folosi si in oras?

Vrei sa mergi cu ACC prin oras? :)

nu neaparat; dar poate e o varianta

dar am vazut ca la bmw merge de la 30km/h in sus; stiu ca la mercedes e de la 0

l-am deschis in sectiunile seriilor care au ca si optiune cruise control activ

m-am gandit ca ca si eficienta sistemul e la fel de eficient pe orice model;

si cred ca unul care are seria 7 nu citeste ce se scrie la seria 3 si tot asa

si ca sa primesc macar un raspuns... :blink:

Vrei sa mergi cu ACC prin oras? :)

nu neaparat; dar poate e o varianta

dar am vazut ca la bmw merge de la 30km/h in sus; stiu ca la mercedes e de la 0

Da, de la 30kmh minim il poti activa. Fie el si activ, CC-ul nu a fost inventat pentru oras, mai ales pentru Romania.

Bun, cruise control il poti folosi numai pe autobanda... setezi viteza cu care vrei sa mergi si cu asta basta .. iti mai relaxezi picioarele .. mai mult decat atat .. in cazul in care ai cutie automata .. cu cruise control activat ... optimizeaza consumul de carburant ... adica .. eu stiu de la mercedes ca il setam pe 220 Km/h si imi consuma in regim de autobanda ... 8-9 %.

Daca acceleram eu ... atunci consumul era cca 11%.

Bun, cruise control il poti folosi numai pe autobanda... setezi viteza cu care vrei sa mergi si cu asta basta .. iti mai relaxezi picioarele .. mai mult decat atat .. in cazul in care ai cutie automata .. cu cruise control activat ... optimizeaza consumul de carburant ... adica .. eu stiu de la mercedes ca il setam pe 220 Km/h si imi consuma in regim de autobanda ... 8-9 %.

Daca acceleram eu ... atunci consumul era cca 11%.

CC nu optimizeaza nimic, in afara de muschii piciorului drept. Daca ai observat diferenta de consum, cel mai probabil nu erai stabilizat 100% la viteza respectiva (MRU sa zicem).

[...] eu stiu de la mercedes ca il setam pe 220 Km/h si imi consuma in regim de autobanda ... 8-9 %.

[...]

Eu nu cred ca exista o masina care sa aiba un motor asa de eficient incat sa consume 8-9 l/100km la o viteza asa de mare... E mult prea mare forta de frecare cu aerul...

Poate cand retrogradeaza de la 250 km/h .... :blink:

se poate inchide topicul am comandat ieri masina, fara active cruise control; singura cu livrare pana de craciun a fost un 335i... asta e

Ce ai comandat pana la urma? 335i? Nu inteleg... :) :blink:

daca da, foarte tare masina, doamne ce mult imi doresc si eu ...

aaaa si nu la toate modele de mercedes merge de la o km/h cruise controlul, la ml de ex. nu merge decat de la 50 :)

se poate inchide topicul am comandat ieri masina, fara active cruise control; singura cu livrare pana de craciun a fost un 335i... asta e

Ce ai comandat pana la urma? 335i? Nu inteleg... :) :blink:

da; E93 335i; livrare vineri; abia astept

Ce dotari are cel pe care l-ai luat? Eu astept un E93 din septembrie si ar trebui sa-l primesc la inceptul lui ianuarie. Daca moderatorii considera ca e offtopic te rog scrie-mi pe privat. Mersi

am vrut sa fie cadou de craciun

si asa am ajuns la 335i ca initial ma gandeam la un 320i pentru sotia mea

asta l-am platit luni si vineri o livreaza, ca era de 1 saptamana pe stoc in baneasa

are piele dakota creambeige, cutie automata, servodirectie activa, volan cu padele, jante 189, alarma, scaune fata sport, incalzite, PDC, navigatie professional, magazie cd, hifi system professional logic 7 si pachet confort

Cat costa sa fie activ in loc de normal?

Cruise control 218

Active cruise control 992

Cruise control cu functie de franare 261

aveti cruise control activ pe masina?

il folositi?

vreau sa comand un E93 si vreau sa stiu daca sa pun aceasta optiune; multumesc

cruise control se foloseste numai la drum lung

dealtfel, daca citesti un manual de instructiuni, vei vedea ca producatorul avertizezea ca aceasta optiune sa nu fie folosita in oras