Jump to content

E46 - Coupe

Manolo_Blahnik

Recommended Posts

Asa s-a ieftinit infoliatul?La inceput era in jur de 2000E dincolo,sa fie de 10 ori mai ieftin... :) ,asa poti sa-i schimbi culoarea in fiecare an,poate ma bg si eu la un alb...

E faina si mata..

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

In iasi si-a foliat un amic masina f misto cu 8 sau 9 mil :lol: SI pe mine ma bate un gand :lol:

in iasi am facut-o!!!! baietii sint meseriasi... si asta a fost pretul!!!

fac cu placere legatura daca cineva din zona este interesat!

:)

Cum se cheama firma ?

In iasi si-a foliat un amic masina f misto cu 8 sau 9 mil :lol: SI pe mine ma bate un gand :)

in iasi am facut-o!!!! baietii sint meseriasi... si asta a fost pretul!!!

fac cu placere legatura daca cineva din zona este interesat!

Cum se cheama firma ?

firma sint 2 baieti si p unu il kiama BOGDAN! cine e cu adevarat interesat, PM me!

:lol:

foarte bine a iesit ... era de asteptat. stiu si eu pe cineva care a foliat tot la baietii aia un audi a6 (alb si negru) si l-a costat 8 mil. mi se pare ca iarna se mai trage folia aia un pic pe la conturul portierelor. in rest e foarte ok. bafta Edited by BOGDAN WST

foarte bine a iesit ... era de asteptat. stiu si eu pe cineva care a foliat tot la baietii aia un audi a6 (alb si negru) si l-a costat 8 mil.

da... l-am vazut in iasi... Cel putin am vazut si eu un A6 mat. presupun k ala era...

lucreaza senzational de bine! kiar am ramas surprins.

ma intereseaza ce fel de nari ai, vad ca interiorul e cromat dar marginea e negru mat, sunt trase in folie si ele?

dap. lamelele sint crom si marginea e foliata...

hmm... bine de stiut

uite asa mai economisesc niste $$$ :lol: :lol: + ca daca ma plicitisesc de negru revin la crom imediat

ma intereseaza ce fel de nari ai, vad ca interiorul e cromat dar marginea e negru mat, sunt trase in folie si ele?

dap. lamelele sint crom si marginea e foliata...

:lol:

hmm... bine de stiut

uite asa mai economisesc niste $$$ :lol: :) + ca daca ma plicitisesc de negru revin la crom imediat

:D

pai da, asta e valabil pt toata masina!!!

ma tenteaza un alb mat... :)

frumoasa foc masinuta sa ai parte de ea

daca ai pus folie pe ea trebuie sa ii modifici cartea?

merci... :)

in austria nici daca as vopsio alba nu ar trebui...

in romania am auzit k e nasol rau.

habar nu am!!!

Ca sa iti modifici culoarea in talon costa 40ron la rar si 60ron la inmatriculari...deci 100ron cu totul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.