Jump to content

E46 - Coupe

Manolo_Blahnik

Recommended Posts

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

te superi daca iti zic ca interiorul este praf...mai bine pui cdul original bmw ar arata mult mai bine

Eu cred ca tu esti praf! Toti au spus ca este unul din cele mai frumoase coupe-uri de pe forum si vii tu si dai cu nuca in perete. Si nu trebuia sa dai reply la toate pozele alea. Era suficient una cu interiorul.

daca ma provoci as putea sa zic mai multe...dar dupaia Manolo va crede ca nu-mi place masina lui si asta nu e adevarat!

reformulez:mi se pare praf la orice bmw casetofonul/cdul care nu este original pentru ca esti obligat sa pui masca aia care este urata!

PS: o sa iasa galagie, dar eu cred ca cine isi face bordul albstru inseamna ca regreta ca nu are VW!!! :)

Eu cred ca tu doar visezi la un interior asa praf! Strugurii astia...

ma sincer visez si eu la o navigatie, la niste scaune cu reglaj elctric, poate

oricum nu am contestat ca masina arata f bine

te superi daca iti zic ca interiorul este praf...mai bine pui cdul original bmw ar arata mult mai bine

Eu cred ca tu esti praf! Toti au spus ca este unul din cele mai frumoase coupe-uri de pe forum si vii tu si dai cu nuca in perete. Si nu trebuia sa dai reply la toate pozele alea. Era suficient una cu interiorul.

daca ma provoci as putea sa zic mai multe...dar dupaia Manolo va crede ca nu-mi place masina lui si asta nu e adevarat!

reformulez:mi se pare praf la orice bmw casetofonul/cdul care nu este original pentru ca esti obligat sa pui masca aia care este urata!

PS: o sa iasa galagie, dar eu cred ca cine isi face bordul albstru inseamna ca regreta ca nu are VW!!! :)

mai impaler , in primul rind bordul e mov si nu albastru....in al doilea rind, gusturile nu se discuta....

de ce sunteti rautaciosi !!!

mai impaler , in primul rind bordul e mov si nu albastru....in al doilea rind, gusturile nu se discuta....

de ce sunteti rautaciosi !!!

in poze arata albastru dar nu asta conteaza. poate m-am exprimat prea dur

vroiam sa zic ca interiorul nu este f special atata tot. ok?

O navigatie deloc utila la noi in Romania, in afara de faptul ca arata bine, si niste scaune electrice, la asta visezi tu?

apropo...am si eu o nelamurire in cele 24 de pagini de commenturi mi s-a parut ca am vazut doua masini diferite!

au si nr de inmatriculare diferite

ma puteti lamuri va rog? :lol:

O navigatie deloc utila la noi in Romania, in afara de faptul ca arata bine, si niste scaune electrice, la asta visezi tu?

era un raspuns ironic

Edited by impaler_vlad89

CDul este skimbat pt ca headunitul Stock este un "rahat"

aveam nevoie de 5 canale si ala stock nu e calitatea care o vroiam. k nu arata bine e alta poveste. cred k problema e k nu se afla in mijloc ci in stanga trimului.

cel putin asta e singurul lucru care ma deranjeaza pe mine (putin).

de navigatie CHIAR ca nu am nevoie. cunosc viena pe derost de aia nici nu am comandato cind am cumparat masina... a fost deci la alegerea mea!!

scaune electrice ar fi marfa, dar avind in vedere, ca DOAR EU conduc masina, nu am schimbat reglajul scaunelor 1 singura data decind am masina.

si daca trebuie il schimba manual ca nu ma doare mana...

numai in ROMANIA mai intalnesti oameni care lasa comenturi de genu asta.

daca ar fi sa comentez eu ce masini vad pe forumul asta, nu as avea nici timp sa maninc cit as avea de criticat...

dar, fiecare cu ce are! eu am ce imi doresc si printre ele nu se afla nici navigatia, nici scaunele electrice pt k nus utile.

imi e sila de snobismu asta romanesc...

PARCA VATI NASCUT CU BMWU IN FATA BLOCULUI SI CU NAVIGATIE IN EL...

EDIT:

nr de imatriculat leam schimbat pt ca mam mutat la viena de la linz. am copilarit in linz, si cind am inceput studiile mam mutat in viena pt ca linz e un "sat"..

:)

Edited by Manolo_Blahnik

scrii cu K in loc de c . E considerat limbaj de Mirc si e interzis prin regulament :)

Ciudat ca la alte posturi moderatorii arata nuiaua imediat . :lol:

scriu cum stiu.

daca tu ai sta de 20 de ani in alta tara fara sa faci scoala in RO nush daca ai scrie lafel.

majoritatea se fac k nu mai stu romaneste.

asa ca no comment.

scrii cu K in loc de c . E considerat limbaj de Mirc si e interzis prin regulament :)

Ciudat ca la alte posturi moderatorii arata nuiaua imediat . :lol:

scriu cum stiu.

daca tu ai sta de 20 de ani in alta tara fara sa faci scoala in RO nush daca ai scrie lafel.

majoritatea se fac k nu mai stu romaneste.

Lol..pai scrii f bine pt o persoana descrisa de tine , pare intentionat nush si K .

Cum zici tu No commmmmmmmmmmmmmmmment :lol:

eu sunt de acord cu Manolo si il inteleg....omul a bagat ceva bani in masina lui si sunt sigur ca nu a facut-o doar pentru a-l aprecia dusmanii made in Romania.......ci in pasiune.....bravo lui.......il inteleg si pe impaler

cam atit am avut de spus.......

Manolo ai o masina super !!!

Edited by bolyboly

Te superi daca iti cer sa ne prezinti si tu masina ta ? vreau sa vad si eu stiftul pardon cd playerul tau original bmw cu dysplay 16:9 si sa ne prezinti cat de complexa este , in afara de faptul ca e un ecran in bord nu stie sa faca mai nimic si daca ai ghinion are si casetofon .....si-a cam batut joc bmw de tine si de toti

Sa ma mai lamuresti si pe mine pt ce este mai exact obiectul ala acolo ? sa asculti muzica sau ca bibelou ? ca dupa logica ta tu iti cumperi cd player sa il tii ca bibelou

Omul poate vrea sa asculte muzica in masina si daca tu intelgi prin muzica doar radio la niste stifturi de difuzoare mai ai de invatat cate ceva despre asta ....

Edited by edy1092

Te superi daca iti cer sa ne prezinti si tu masina ta ? mai ai de invatat cate ceva despre asta ....

Si ai sarit sa-l aperi pe manolo sau cum ? Trebuie sa aiba omul koa(masina smechera ) ca sa poata vorbi sau emite o parere ? Cd playerul e ca nuca in perete acolo si nici eu nu ma asteptam sa se rezume la atat . Interiorul nu e praf dar albastrul ala e iar alta parada . In schimb e gustul omului si atat . Nu-mi pare o nenorocire , dar nici sa admonestezi pe unul care a avut ceva de comentat si nu a spus Iarta-ma imparate inainte . Tu ti-ai mai expus candva parerea despre forumistii care stau in fotoliu ...dar era suficient :) .Spor la jante

Edited by myxage

Te superi daca iti cer sa ne prezinti si tu masina ta ? mai ai de invatat cate ceva despre asta ....

Si ai sarit sa-l aperi pe manolo sau cum ? Trebuie sa aiba omul koa(masina smechera ) ca sa poata vorbi sau emite o parere ? Cd playerul e ca nuca in perete acolo si nici eu nu ma asteptam sa se rezume la atat . Interiorul nu e praf dar albastrul ala e iar alta parada . In schimb e gustul omului si atat . Nu-mi pare o nenorocire , dar nici sa admonestezi pe unul care a avut ceva de comentat si nu a spus Iarta-ma imparate inainte . Tu ti-ai mai expus candva parerea despre forumistii care stau in fotoliu ...dar era suficient :) .Spor la jante

nu a sarit sa ma apere... doar a vorbit si sia dat cu parerea.

nu a zis nimeni k nu are voie sa critice, dar o afirmare mai calificata nu ar fi stricat.

tu ce ai zice daca tiar scrie cineva in threadul tau asta???

tu ce ai zice daca tiar scrie cineva in threadul tau asta???

de multe ori o replica mai calma dezarmeaza . Tu esti mai open minded oricum .Who gives a 5uck :)

Deci nu e praf interiorul . Chill

hehe...

asa e.

dar e interesant. pt ca eu postez pe 6 forumuri in toata lumea.

dar NUMAI in romania citesc afirmari asa taranesti. de aia mai ma scoate din sarite.

Masina este superba.

Bordul albastru nici mie nu imi place. Dar gusturile nu se discuta !

bre, ori e boly beat , cu toate ca nu am baut......mult :)

ori nu stiu ce sa mai zic.....eu vad bordul( ceasurile) MOOOOOOOOOOV nicidecum albastru( e )

sa ma lamureasca cineva

Masina este superba.

Bordul albastru nici mie nu imi place. Dar gusturile nu se discuta !

bre, ori e boly beat , cu toate ca nu am baut......mult :)

ori nu stiu ce sa mai zic.....eu vad bordul( ceasurile) MOOOOOOOOOOV nicidecum albastru( e )

sa ma lamureasca cineva

e un albastru care bate spre mov.

lol

:lol:

gata domnilor. nu mai aruncati atat cu pietre

am spus ca imi retrag cuvantul "praf". nu prea ati inteles mai nimic.

Eu i-am raspuns lui Cipry cum ca interiorul masinii nu are nimic spectaculos...nu ca eu visez la scaune cu reglaj electric (ca scaune electrice nu cred ca vrea nimeni) :lol: si navigatie

PS: mersi Manolo pentru ca mi-ai explicat faza cu 2 numere si mersi si pentru comentariile adiacente :)

gata domnilor. nu mai aruncati atat cu pietre

am spus ca imi retrag cuvantul "praf". nu prea ati inteles mai nimic.

Eu i-am raspuns lui Cipry cum ca interiorul masinii nu are nimic spectaculos...nu ca eu visez la scaune cu reglaj electric (ca scaune electrice nu cred ca vrea nimeni) :lol: si navigatie

PS: mersi Manolo pentru ca mi-ai explicat faza cu 2 numere si mersi si pentru comentariile adiacente :lol:

u r welcome... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.