Jump to content

E46 - Coupe

Manolo_Blahnik

Recommended Posts

investitiile nu au intrecut valoarea masinii... nici daca as cumpara masina acum si nici atit la valoare care a avut-o cind am cumparat-o (noua).

o sa imi cumpar un coupe nou. toate la timpul lor. acum imi place asta fff mult si nu vad nici un sens in a cumpara o masina noua 2 ani dupa ce am cumparat una noua (asta).

daca pe cineva deranjeaza motorul (puterea motorului) asta e problema lui. EU merg cu ea, si sint f multumit. Eu nu am masina sa ma dau mare la semafor cit de smeker sint (in comparatie cu altii).

Am pus poze cu ea, ca sa vada cei interesati ce se poate face dintr-un BMW si consider k am facut ceva frumos. Imi place ciritca pt ca numai asa invat ceva nou. Asa ca feel free sa spuneti ce va deranjeaza si ce nu!!

Esapamentul nu va fi original CSL pt k nu are sens. Va fi ceva special de la o firma care se pricepe. Esapament CSL look special pt E46 320cd.

BAFTA!!!! :twoup:

Edited by Manolo_Blahnik

• Replies 625
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu te critica nimeni, ma refeream la faptul ca daca incerci sa imbunatatesti si unele componente de performanta (chip,evacuare),poate ar fi fost mai practic

sa te apuci cu noua generatie ,la vinzare probabil nu vei mai putea recupera decat doar o fractie a investitiilor.E 46 coupe e frumos si acuma, ,mai ales cu modificarile

pe care le-ai facut.Si eu am avut E46 si pot sa spun ca noua genratie are multe imbunatatiri si cateva minusuri bine inteles. :twoup:

Nu te critica nimeni, ma refeream la faptul ca daca incerci sa imbunatatesti si unele componente de performanta (chip,evacuare),poate ar fi fost mai practic

sa te apuci cu noua generatie ,la vinzare probabil nu vei mai putea recupera decat doar o fractie a investitiilor.E 46 coupe e frumos si acuma, ,mai ales cu modificarile

pe care le-ai facut.Si eu am avut E46 si pot sa spun ca noua genratie are multe imbunatatiri si cateva minusuri bine inteles. :twoup:

am pus chip... are in loc de stock 150 hp -> 180 hp. si dupa cum noi toti stim, mai mult nici nu e bine sa aibe un motor 2L diesel. mie personal imi ajunge puterea.

faptul ca eu nu imi scot banii pe ce am bagat in ea e adevarat. avind in vedere ca pasiunea asta am facut-o sursa de venit bani nu cred ca este o problema.

masina mea este cel mai bun marketing. am mai zis si o sa mai spun. TOATE modificariel care leam facut le si distribui. nu am asteptat sa imi vina comenzi din RO, dar am inceput sa colaborez si cu Romania.

intrebari???? :twoup:

cam inestetic sincer sa fiu

uite aici un exemplu, am crezut ca ai gasit asa ceva. este un 328ci de pe bmw-syndikat. se vede frumos dar aici este o bara de M3. Banuiesc ca difuzorul de carbon o sa acopere lucratura aia sub bara de M-tech

cam inestetic sincer sa fiu

uite aici un exemplu, am crezut ca ai gasit asa ceva. este un 328ci de pe bmw-syndikat. se vede frumos dar aici este o bara de M3. Banuiesc ca difuzorul de carbon o sa acopere lucratura aia sub bara de M-tech

este kiar FOARTE estetic!!!

Resultatul:

http://img233.imageshack.us/img233/8985/bild018bx1xw3.jpg

• 4 months later...

Pai, cum ti se par? Ce planuri ai de viitor pe partea de sunet? Banuiesc, ca ai pus doar pe fata, implicit stereo.

Cand am citit "Focal", mi s-a dus gandul instinctiv la un kit Utopia, normal ca ma facusei curios. <_<

N-au fost Utopia, dar cu siguranta la ani lumina fata de vechile difuzoare.

ultima intalnire...

http://s2b.directupload.net/images/090126/dfsmcor6.jpg

Sunt la moda jantele astea ale tale ca mai vad un e46 albastru cu acelasi model de jante, oricum masina arata foarte bine si sunt convins ca fotograful este foarte bun nu numai modelul pe care il pozeaza, toate pozele sunt prelucrate foarte bine.

PS: Cel mai mult imi place noua culoare a ledurilor de la bordul masini, ce nu-mi place la topicul asta este filmutelul acela in care te plangi de jegul din Romania, desi ai dreptate intr-o oarecare masura asta nu iti da dreptul sa vb asa despre Romania mai ales daca ai ceva rude pe aici.

multumesc pt complimente..

<_<

in legatura cu video:

video l-am facut spontan. nu l-am facut k sa demonstraz cit de jegoasa e romania. nici nu ma plang. fiecare stie cum e. e doar de caterink.. sa arat la preteni cit d murdara era masina!! si aici in viena in mom asta masina ar arata lafel. no offence... :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.