Jump to content

estimare numar de km

E30_323

Recommended Posts

Pai nu intelegi ca sunt anunturi la mica publicitate prin ziare cu taho-tuning? Nu sunt sfinti, sunt doar nemti (si nici aia 100%).

este o lege parca la ei din 2005 care prevede pana la un an inchisoare sau amenda pt modificarea km unei masini sau a modului de masurare al acestoara,ceea ce la noi nu exista inca,in consecinta credeam ca dincolo nu se joaca nimeni cu asa ceva.deci sa inteleg ca numarul de km la o masina de peste 10 ani e absolut relativ si nu mai merita a fi luat in considerare ca si criteriu de alegere la cumpararea unui e36??

...deci sa inteleg ca numarul de km la o masina de peste 10 ani e absolut relativ si nu mai merita a fi luat in considerare ca si criteriu de alegere la cumpararea unui e36??

Ai inteles perfect :blink:

Iti dai seama, in Germania, masina peste 10 ani si sub 100k la bord nu prea exista. Daca as face pasul asta, a cumpara o masina din DE m-as uita la altele si nu la km din bord(doar informativ). Caroserie, motor, cum merge, ce fum scoate(daca e cazul), suspensii etc.

Exista un singur loc in DE unde esti sigur de ceea ce cumperi. La BMW :)

• 3 weeks later...

eu mi-am adus acu 5 luni din Germania un e36 320i cu 161000 km (carte service) am cumparat-o de la un batranel care asi luase un e60 530d.Nu am avut nici un fel de probleme cu masina , am facut doar schimburile de ulei, filtre, in rest masina am luat-o beton(cauciucuri noi, curele noi, placute noi..)Sunt foarte multumit de ea, nu se compare cu bmw e36 care circula pe la noi de ani de zile mai ales ca majoritatea sunt pe mana unor pustani care cred ca bmw este o masina indistructibila si trage de ea pana cand isi da "duhu"...

de cand am luat masina am facut circa 7000 km, niste poze:

• 1 month later...

Se dau km inapoi in Germania, la greu. Am umblat o luna dupa un 530D in Germania, si Olanda, si am vazut cel putin 10 exemplare cu km in spate. Cineva mi-a aratat vreo 3 articole in reviste de profil din Germania in care se discuta treaba cu km da-ti inapoi.

O situatie very funny. Vad un 530D pe un site in Olanda, 232.000 km. Il sun pe dealer si ii zic ca in 2 ore ajung sa vad masina. Ajung acolo, erau arabi sau marocani. Ma uit la masina, afara totul bine, inauntru cam rau, piele crem, butoane crapate, etc. Ma uit la km 202.000 !!!!!!!. Ups ! Il intreb pe dealer care e treaba cu aia, imi zice nostim ca a uitat sa modifice site-u. Adica masina cum statea ea in autohuis, in fiecare zi se intampla o minune., dispareau cam 1000 km in din bord.

Ii cer acte la masina imi zice ca n-are carte de service, ca masina a fost importata din Belgia , etc, etc, povesti, da ca e dispus sa lase 1000 euro la pret. ( era 11.000 pe site). Cred ca daca il mai intrebam si de triunghi reflectorizant, mai lasa vreo 1000, euro. Deci va cam da-ti seama ca masina dupa cum arata avea vreo 350.000. si probabil era cumparata cu vreo 5000-6000 ( era full masina), daca in 10 minute, el lasa 1000 euro, fara sa-l intreb eu.

Iar treaba cu puscaria e adevarata, dar ganditi-va ca in s-au importat numa in Polonia 3-4 mil de masini in ultimii 2 ani. Si mai ales daca te duci ca roman acolo si il prizi cu km da-ti in spate, e cam greu sa-l dovedesti, ca spune ca asa a cumparat-o, si nu cred ca are vreunu bani si timp sa stea prin tribunale si pe la politie prin Germania.

Eu stau in Olanda de vreun an, si va zic ca daca vede ca ai rezidenta si vrei sa iei masina pentru Olanda, iti zice ca aia cu probleme e numai pentru export , si ca nu poate sa-ti garanteze nimic la ea.

Aici la 80 % din masinile SH ti se da garantie minim 3 luni la cutie si motor.

• 8 months later...
eu mi-am adus acu 5 luni din Germania un e36 320i cu 161000 km (carte service) am cumparat-o de la un batranel care asi luase un e60 530d.Nu am avut nici un fel de probleme cu masina , am facut doar schimburile de ulei, filtre, in rest masina am luat-o beton(cauciucuri noi, curele noi, placute noi..)Sunt foarte multumit de ea, nu se compare cu bmw e36 care circula pe la noi de ani de zile mai ales ca majoritatea sunt pe mana unor pustani care cred ca bmw este o masina indistructibila si trage de ea pana cand isi da "duhu"...

de cand am luat masina am facut circa 7000 km, niste poze:

asemanator am si eu motoru la un 325 tds si vad ca ai bateria in portbagaj...ce vreau sa te intreb ceva: uita-te la poza...in dreptu cutiei (zic de aia neagra cu semnul "+" pe ea) mai e una tot neagra cu un bec rosu si sta aprins cateodata si piuie dar nu de fiecare data ....stii ce e ? sau stie cineva ?

post-16554-1226434877_thumb.jpg

• 1 year later...