Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

ce face acest buton ?

Stefan_SNK

Recommended Posts

De cand am luat masina am pe volan o serie de butoane...

majoritatea le folosesc zilnic ..dar sunt doua care nu le folosesc R/T care este pentru telefon din cate am inteles si unu ...mai dubios ...si mai mic

cel din poza

la ce foloseste acest buton?

post-1464-1197848348_thumb.jpg

Edited by Stefan_SNK

e butonul cu care raspunzi la telefon (daca exista) ...

se vede si pe el ca vorbeste cineva acolo.. :blink:

mda, mersi :) nu exista

intrebarea..mea e ..de ce am aproximativ 3 leduri + doua butoane... pe consola si un buton sau 2 pe volan ...PENTRU TELEFON...daca masina nu a avut aceasta optiune sau daca nu are TELEFON?

carkiturile standard se pot folosi de aceste butoane ? ... mentionez ca aveam un carkit pt nokia 6610 care a functionat cand l-am testat ...a oprit muzica cand am raspuns si pe display a aparut phone.

este pentru activarea functiei de comenzi vocale. (VOICE INPUT SYSTEM) Daca ai aceasta optiune. Daca nu este doar de decor.

LE: la E39 nu se aplica. Din printul postat de Ciupanezu e clar ptr. telefon...Sorry

Edited by Laur

Ciudat, ca la mine pe E60 arata exact la fel desenul de pe buton si este pentru comenzi vocale... Nu au existat E39 cu comenzi vocale ?

am avut eu la e39 acel buton si e ptr a raspunde la telefon , masina avea telefonul ei din fabrica nu era nici un car kit si de acolo raspundeam la tel .

scuze de off.topic: la E39 se poate realiza conectarea la telefon si prin bluetooth? Sincer nu stiu ...am aflat recent doar la E46 ?

Tatal meu are E39 cu telefon din fabrica( caramida) insa oare nu s-ar putea conecta prin bluetooth la cel personal?

la mine nu se putea la e39 tot din fabrica era tel si nu se putea conecta prin bluetooth .

Tinere (snk), cand ma mai inviti in oras, mai facem o incercare cu telefonul cu carkit, si strigi prin masina "alo, alo", poate raspunde automat (comenzi vocale), cine stie. :blink:

din pacate am dat suportul ala de carkit jos de pe bord....era oribil :| si jena si pasagera :)

• 1 year later...

salut

am eu e46 din 2005 si imi functioneza kar kit-ul pt tefon ft bine numai ca nu-mi merg butoatene dupa volan

ce ar putea fi ?

sau imi poate spune cineva cum pot face sa pot sa raspund de la butonul dupa volan sa nu mai raspund si sa inchid de la telefon ?

cand suna telefonul se opreste muzica si pe display apare PHONE, pot sa vorbesc, se aude in boxele masinii dar nu-mi merg butoanele dupa volan.

HELP

• 2 years later...
Ciudat, ca la mine pe E60 arata exact la fel desenul de pe buton si este pentru comenzi vocale... Nu au existat E39 cu comenzi vocale ?

am avut eu la e39 acel buton si e ptr a raspunde la telefon , masina avea telefonul ei din fabrica nu era nici un car kit si de acolo raspundeam la tel .

am o intrebare iti functiona telefonul masinii pe romania ?

E pentru telefon , se raspunde atunco cand te suna cineva , eu folosesc tel din masina , am carkit pentru motorola din fabrica si functioneaza perfect

poti sa imi spui si mie la telefonul masinii unde baggi cartela in telefon, sau i modulul din spate din portbagaj, mentionez ca mie nu imi merge in niciunul , ar putea fii codat? masina e luata din strainatate