Jump to content

Am avut un weekend intreg un 335i pe mana

2dor

Recommended Posts

Recunosc e prima cu care merg, insa persoanele care mi-au spus acelasi lucru au condus ceva masini puternice si nu pe perioade scurte.

Da-mi voie sa nu te cred...

E numai o senzatie, repet parerea mea...

stii cum e cu obisnuinta si monotonia ..La un moment dat nu mai simti nimic .......... :blink:

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am facut si eu in trecut un drive test cu un 335i si e o masina incredibila. Nu mi s-a parut ca se ridica de bot la accelerare, incat sa raman fara directie sau macar fara senzatia de directie.

Eu prima oara aud de asa ceva, ca se ridica de bot :blink: :) :)

cam aceeasi senzatie o am si eu la 320i ( si doar 170CP) ...deci se cam poate sa-ti dea senzatii de astea!

cam aceeasi senzatie o am si eu la 320i ( si doar 170CP) ...deci se cam poate sa-ti dea senzatii de astea!

crede-ma ca se vorbeste de cu totul altceva. 320i e departe de senzatiile oferite de masina in discutie. Eu am 320i si nu am senzatii de astea.

depinde mult de referinta aleasa. Tu ai trecut de la 316 la 320i. Sa vezi de la 320i la 330i sau 335i.

Deci e parerea ta si o respect Theo. Iti spun insa ca face, si cum am simtit-o e simplu, volanul se invarte foarte greu si nu trage dreapta sau stanga decat la sleauri, si asta din cauza latimii cauciucurilor. Iar logic e ca la viteza volanul sa se intareasca deci trebuie sa fie mult mai rigid, insa tocmai la viteza cand esti cu piciorul la podea simti cum e mai usor. Nu am mai condus eu masini de 300 CP insa anumite chestii se observa, cum am spus la mine la Lancer directia este mai precisa si suspensia mult mai rigida. Doar ca la BMW raza de bracaj e superba si intorci unde cu Lancer-ul nu reusesti dintr-o manevra.

Deci cum spune si titlul am condus tot weekend-ul un 335i si am ramas masca de ce stie sa faca. Masina e incredibila, dar totusi cred ca un 335xi ar fi in stare sa puna puterea si cuplul mult mai bine pe sosea. Ca sa scap repede o sa spun ce nu mi-a placut, volanul se misca foarte greu, iar directia nu e la fel de precisa ca la mine la Lancer. E cam deranjant ca atunci cand o calci tare, se ridica de bot si simti ca nu mai ai directie. In rest totul e super pe ea, instalatia audio cu 11 boxe este incredibila, oricum cea mai importata este cea din mijloc de pe bord. Aia iti da senzatia ca muzica vine dinspre parbriz, evident e gandit bine sistemul. Imi place ca atunci cand ii dai kickdown geme si se simte cum sistemele incearca sa o domoleasca, dar cand a prins aderenta te-a bagat in scaun. Ca suspensie mi s-a parut mult mai eleganta decat la Lancer, unde e caruta, si cu toate ca BMW-ul are talon de 30 si 35 iar la Lancer am 50. Ieri pe zapada si pe piatra cubica am vazut ca si usor cand o calcam si fugea de fund, dar noroc cu DSC-ul ca altfel faceam cerculete. Jenant totusi ca schimbatorul are o parte cromata unde sus era cojita si se vedea alama, masina avand doar 25000 km. Pai inseamna ca in cazul unei manuale unde tii mai mult mana pe schimbator se duce si mai repede. Oricum masina aduce si la interior si la exterior a 635CSi, masina visurilor mele. Mi-a placut ca e comoda si nu stii ce putere e sub capota pana ce bagi piciorul in acceleratie. Trebuie insa sa fie asfaltul uscat ca sa se infiga bine, si chiar si atunci intervine electronica sa il tina cat de cat, oricum din cate am simtit, a treia e naucitoare.

cum e masina, e bestie sau nu?

am comandat ieri un cabrio 335i pentru sotie si vreau sa stiu daca poti sa o conduci zi de zi, fara sa te doara capul

am ales 335i pentru ca asta era singura c livrare pana de craciun...

intrebarea mea este: Frate ce model de jante este asta, cum se numeste si daca se potrivesc si pe E46 ca tare mi-as pune si eu modelul asta.

Star spoke 137*

Cast. Size 8 x 17; tyres 225/45 R17W; except for M3.

Available for 3 Series Sedan up to 03/05, 3 Series Touring up to 09/05, 3 Series CoupĂŠ up to 09/06, 3 Series Convertible up to 03/07, 3 Series Compact

Edited by exess

Jantele respective sunt pe 19, e posibil sa-ti intre dar iti trebuie talon foarte mic la cauciucuri, 35 maxim 40 si oricum daca n-ai arcuri sport o sa-ti atinga pe spate la gropile/ damburile mai serioase...are un priten jante 19 cu talon 35 si asta pateste constant, chiar cand mergem 2 in masina...la 3 oameni in masina e deja o provocare sa treci peste liniile de tramvai... :blink:

Pai simplu pozele le-am pus acolo si dupa aia le-am luat si le-am pus si aici. Daca vrei o sa fac un edit si o sa le pun direct de pe computer fara Daciaclub-Reno. Daca vrei iti dau si linkul unde am spus de BMW pe daciaclub. Am considerat ca asa cum mi-am prezentat Lancer-ul pe Daciaclub unde sunt membru pentru ca am avut Solenza, asa pot sa prezint si BMW-ul si acolo dar si aici, unde chiar isi are locul prezentarea chiar daca nu era al meu. Asa cum Vadim Braia e membru Daciaclub, sunt si eu. Daca moderatorii sau administratorii considera ca trebuie sa pun pozele originale atunci o sa o fac. Si ca sa nu fie nici o problema pun poze si cu Lancerul meu exact in acelasi loc unde e si BMW-ul sa nu spuneti ca am mintit. Am sters in dreapta jos ca sa nu deranjez.

post-3688-1198080473_thumb.jpg

Edited by 2dor

Pai simplu pozele le-am pus acolo si dupa aia le-am luat si le-am pus si aici. Daca vrei o sa fac un edit si o sa le pun direct de pe computer fara Daciaclub-Reno. Daca vrei iti dau si linkul unde am spus de BMW pe daciaclub. Am considerat ca asa cum mi-am prezentat Lancer-ul pe Daciaclub unde sunt membru pentru ca am avut Solenza, asa pot sa prezint si BMW-ul si acolo dar si aici, unde chiar isi are locul prezentarea chiar daca nu era al meu. Asa cum Vadim Braia e membru Daciaclub, sunt si eu. Daca moderatorii sau administratorii considera ca trebuie sa pun pozele originale atunci o sa o fac. Si ca sa nu fie nici o problema pun poze si cu Lancerul meu exact in acelasi loc unde e si BMW-ul sa nu spuneti ca am mintit. Am sters in dreapta jos ca sa nu deranjez.

frumoasa masinuta ai.. :blink: