Jump to content

I-au luat carnetul lui Orban

gbu

Recommended Posts

Cica a avut accident, a lovit ceva masina parcata neregulamentar. A alunecat pe gheata de pe drumurile lui. :blink:

Martorii de la fata locului sustin ca parea sa fi fost baut.

Le-au luat carnetul ambilor soferi. Sa vedem...

Mi se pare un caz clasic romanesc.

cine e Orban?

Tu glumesti? :blink:

E un "cantaret de muzica populara".... :)

nu glumesc, chiar nu-mi arde de gluma acum! eu sunt de pe luna cu astia din actualit poiltice, la bucuresti nu am tv, iar ziare cumpar doar inainte de a spala geamurile... cand a zis numele intreg parca zaream ceva mai clar, am cautat pe gugl, m-am lamurit thx, o sa-si ia sofer, mai da o paine cuiva asa

Un comentariu excelent la articolul din Cotidianul:

Dom'le, e adevarat ca asha s-a intimplat, dar era o urgenta nationala: se grabea sa salveze democratia romaneasca de sub jugul lui Traian Lukasenko Basescu. E adevarat ca s-a lasat cu victime, dar ganditi-va cite victime politice nu a salvat ministrul cu acest accident.

Din surse sigure de la PNL, ministrul transporturilor (hihihi, ce comic!) era in misiune in zona Cotroceni: trebuia sa-l supravegheze pe Basescu si sa-l descopere atunci cind facea acte de politie politica asupra acestui guvern plin de calitati. Dupa ce a facut 2-3 tururi in jurul Cotrocenilor, Orban cel mai probabil a ametit de la atata invirteala si cind a dat coltzul, a vazut un Matiz inocent pe dreapta si si-a zis "Ia mah sa te vad, esti tu micul gigant, bah??" si jaaap, cu masina in magazin. Aici sursele sunt un pic divergente in opinii. Curentul pro-Patriciu spune ca de fapt Orban l-a zarit pe unul cu chelie si suvitza si a crezut ca e Basescu iesit la o noua lovitura de stat si la facut de populisme si fiind ametzit de la invirteala, a uitat ca Base isi tunsese suvitza si l-a alergat cu Audiul pe trotuar.

Orban nu se putea duce la politie direct sau mai rau!, sa astepte sa vina politia la locul faptei pt ca ar fi deconspirat toata lupta pro-democratie. Tiranul ar fi aflat ca PNL este pe urmele sale si ar fi pus DNA-ul pe urmele militantilor pro-democratie liberali, posesori de carnet auto. Asa ca a trebuit sa fuga pentru binele democratiei si al luptei pt libertate. Da dom'le, Orban a luptat fugind!

Si accentuez, nu era de la bautura, era ametzit de la ocolurile repetate date palatului Cotroceni in tentativa de a dejuca planurile antidemocratice ale Baselului.

:blink:

Foarte mare branza.

Ca un om face un accident, nu e mare lucru. Ca un ministru face un accident, nu e mare lucru. Ca un ministru al transporturilor face un accident, nu e mare lucru.

Dar...

Ca un ministru face un accident si ascunde faptul ca a ranait o fetita, asta deja e grav. Chiar daca are doar o julitura. Un barbat isi asuma faptele sau face in asa fel sa le evite de la inceput.

Prin alte locuri atunci cand un ministru a fost sanctionat contraventional de catre politie si-a dat demisia , insa asta se intampla in alte colturi ale lumii! E regretabil ceea ce s-a intamplat si nu-i face cinste d-lui ministru al nostru...asta daca faptele sunt asa cum au fost prezentate la TV! :) :blink:

Cateva comentarii din ziarele de azi, vizavi de incident:

Gura popor! Nu a avut loc nici un accident! Ministrul aftat in campania de combatere a efectelor poleiului, a alunecat putin, dar lupta continua! LA LUPTA LIBERALI! Basescu nu doarme!
De cand a venit Basescu la putere,oamenii politici nu mai sunt lasati in pace.Asta inseamna ca este dictatura in tara.Dar e posibil sa intri chiar asa in intimitatea unui om?Chiar nu se mai poate da un caltabos in tara asta?Oare cei care ne reprezinta chiar nu au dreptul sa puna mana pe casele RAPPS la preturi de nimic?Chiar trebuie sa stie tot prostul ca un ministru da peste cineva pe strada? Va place unde s-a ajuns din cauza lui Basescu?

Ptiu, iar o sa creasca PNL-ul in sondaje...

sa depunem bani intr-un cont ca sa contrabalansam oferta lui orban facuta fetei si soferului de matiz. doar cu bani mai poti face ceva in tara asta...

:blink:

Fapta muzicantului este chiar infractiune. Dezgustator cum poza tot el in postura de victima mediatica. Jenant. Nu m-ar mira sa zica ca de fapt Base e de vina ...

Oare daca faceam eu accident imi lua Catalin Radu-Tanase interviu :blink: ? Mi se pare comic ca cei de la protv au un topic "Comenteaza aici cazul ministrului <<pilot>> " Ludovic Orb/an...

Atata vreme cat vedem si noi circul facut de Realitatea, unde actionar nu este doar Vantu :blink: , s-ar putea sa fie putin de vina chiar si Basescu. Nu zic ca Orban nu a fost un dobitoc, nu zic ca nu trebuie sa isi dea demisia si sa fie cercetat, dar ceea ce face Realitatea+Hotnews... e cam aiurea. Faza cu femeile care dau cu plasele de paine in cap reporterului cred ca spune multe.