Jump to content

Probleme la cutie

Recommended Posts

Poti cumpara fara nicio problema ulei de cutie de la reprezentanta. In Romania m-a costat 50 lei litru. Atentie insa ca ca uleiul este vrac si trebuie sa mergi cu un bidon sau ceva similar.

lol se da "varsat" la reprezentanta ? :blink:

Da pentru ca vin "imbuteliate" in butoaie de 60L :) sau dupa caz 300L

Edited by POIUYT

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ok am inteles acum de ce este varsat uleiul,,dar sincer nu stiu ce sa fac sal schimb sau nu??nu stiu ar trebui sa ma leg la cap daca nu ma doare,,??dar si daca o sa am prob cu ea,,porma o sami para rau ca de ce nu lam schimbat,,si daca il schimb ,,si o sa am prob cu cutia,,o sa zic ca din cauza ca lam schimbat este prob,,si la nici un servis nu iti da garantie ca ei ti lau schimbat,nici un servis nu mia recomandat sa il schimb,,ca am cautat si servis unde sal schimb,,dar si aia tot asa imi spune,,ca sunt nebun de ce vreau sal schimb,,eu nu mai stiu ce sa fac,,ca sa fie bine sincer :blink: :) :)

ok am inteles acum de ce este varsat uleiul,,dar sincer nu stiu ce sa fac sal schimb sau nu??nu stiu ar trebui sa ma leg la cap daca nu ma doare,,??dar si daca o sa am prob cu ea,,porma o sami para rau ca de ce nu lam schimbat,,si daca il schimb ,,si o sa am prob cu cutia,,o sa zic ca din cauza ca lam schimbat este prob,,si la nici un servis nu iti da garantie ca ei ti lau schimbat,nici un servis nu mia recomandat sa il schimb,,ca am cautat si servis unde sal schimb,,dar si aia tot asa imi spune,,ca sunt nebun de ce vreau sal schimb,,eu nu mai stiu ce sa fac,,ca sa fie bine sincer :blink: :) :)

nu-l schimba parerea mea.

oricum e cu doua taisuri. daca il schimbi tot ramane ulei vechi in ea + ca il combini cu ala nou deci tot nu iese bine

daca nu il schimbi , astepti si vezi ce se intampla......atata bataie de cap...e deja stres cu cutia asta.

stres maxim am cu ea sincer,,credema ca nici noaptea nu pot sa dorm linistit,,tot acolo imi este gandul,,si visez ca sa bulit cutia,,si ma trezesc asa de speriat,,sincer nu mai suport deja,,stres maxim,,offfffffffffffff

stiu cum e ... sa fii stresat de masina ... am crezut ca am si eu problema..cu cutia...asa de paranoic devenisem incat ..odata se blocase presul intre pedala de acceleratie ..si aveam impresia ca sta turata... ...

stres maxim am cu ea sincer,,credema ca nici noaptea nu pot sa dorm linistit,,tot acolo imi este gandul,,si visez ca sa bulit cutia,,si ma trezesc asa de speriat,,sincer nu mai suport deja,,stres maxim,,offfffffffffffff

nasol deja esti bantuit de cutie... :blink: las-o ca n-are nimic.

stiu cum e ... sa fii stresat de masina ... am crezut ca am si eu problema..cu cutia...asa de paranoic devenisem incat ..odata se blocase presul intre pedala de acceleratie ..si aveam impresia ca sta turata... ...

paranoia style , cunosc si eu dar nici chiar asa :)

[nu stiu ce am sa fac,,dar ceva trebe sa fac,,pt ca nu merge sa imi treca zilele si noptile incontinul in stresul asta mare,,nu mai sunt bun de nimic de cand cu cutia asta ,,nu pot sa ma gandesc la nimic si nu am chef de nimic,,numai cutia asta o am in cap de cand am luat masina,,,ma mancat pe mine undeva sa imi iau stres pe cap :blink: :) :) eram eu bine cu bmw 520i din 86,,la aia sa bulit motorul,,si intro zi mi lau si schimbat in rom,,am luat una pt piese si care era buna cu 600 de eu de aici ,,am schimbat motorul,,si mai si miau ramas pese de schimb,,si acum na ca imi trebuia masina mai noua cica,,na ca mam lecuit acum,,sa am nostop atat stres pe cap :) :) :)

deci de la ora 11 dimineata am dus masina la ei la bmw,,sami repare tempomatul,,si miau spus ca ma suna cand este gata,,este ora 16:32 deja,,si inca nu mau sunat ca ets e gata masina,,sa vedeti ca nici nu mio termina astazi,,eu nu stiu astia de la firmele astea mari de bmw de le nemtia mami lor,,nu se gandesc ca omul are si el nevoie de masina,,si sa tio faca mai repede cand sunt chesti de astea mai mici,,cred ca nici nu mor suna astazi,,si sunt tare curios,,cat imi cere ca miau reparat tempomatul,,ca am luat astazi sa imi schimbe si 2 embleme bmw,,pt capota si porbagaj,,ca ajea pe ea embleme dar de bmw alpina si nu imi placeau si am cumparat noi de bmw,,si mau costat exact 49 de eu,,pt 2 nimicuri de table vopsite,si am facut programarea la ei de o saptamana ,,si azi dimineata cand mam dus cu masina ,,mau mai tinut o ora pe acolo,,mai mau luat din nou la intrebari ce vgreau sa fac l a masina si intrebari de astea,,mau inebunit sincer,,daca si in rom asa este la firmele astea de bmw,,fratilor eu nu am rabdare si calmul pt asa ceva,,o vand si gata scap de stres,,si raman cu rechinul meu si gata,,,ca nu mai pot.....

o vand si gata scap de stres,,si raman cu rechinul meu si gata,,,ca nu mai pot.....

asa gandeam si io ....

p.s. inca unul cazut la "datorie" :blink:

stresul cred ca iti provine si din cauza banilor cheltuiti pe ea ,care in combinatie cu stresul ca ramai cu masina in drum = love :)

Edited by POIUYT

deci nu mai am cuvinte,,exact cum vam spus,,acum mau sunat ,,ca maine este gata masina,,il intreb cat ma costa si nu stie,,dar de stiut stie ca mine este gata ..deci prosteala pe fata sincer,,auu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nemtia mami ĂŠlor o data si bmw lorrrrrrrrrrrrrrr

da ai dreptate,,pai uitete si tu ce fac,,ti se buleste ceva,,treb sa le lasi masina 2 zile acolo,,nu sti ce io face ei,,plus de asta o gramada de bani iti cere pe toate cacaturile....cum s anu disperi???

deci nu mai am cuvinte,,exact cum vam spus,,acum mau sunat ,,ca maine este gata masina,,il intreb cat ma costa si nu stie,,dar de stiut stie ca mine este gata ..deci prosteala pe fata sincer,,auu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, nemtia mami ĂŠlor o data si bmw lorrrrrrrrrrrrrrr

da ai dreptate,,pai uitete si tu ce fac,,ti se buleste ceva,,treb sa le lasi masina 2 zile acolo,,nu sti ce io face ei,,plus de asta o gramada de bani iti cere pe toate cacaturile....cum s anu disperi???

chill out ca o sa pleznesti.

pe mine ma cam uimesti sincer. las-o naiba de masina sa faca ei ce stiu acolo 2 zile 3 zile asta e daca tot ai dus-o , da da-o naiba nu te mai stresa atata , ca sincer ma ia si rasul din atatea posturi...

cretzu,,eu nu stiu daca tu ai sta linistit,,daca tiai perde increderea in ei,,si tiau stricat o data ceva ,,si dupa spun ca nu este vina lor,,si duap mai duci masina tot la ei inapoi,,ti o mai si tien 2 zile te lasa fara maisna 2 zile,,si mai si platesti tu greseala lor,,ca ei nu vor sa recunoasca ca ei au str icat tempomatul,,si tu ii platesti,,nu stiu dacac chiar cu adevarat ai putea sta linistit,,poate ca da,,dar eu nu pot frate sa stau linistit ,,pt ca nu sunt ful de euroi,,sa platesc asa cum vor ei,,poate ca tu esti full si de aia nu iti faci prob...

ai vazut tu servis ,,sau mecanic sa iti recunoasca ca el tia stricat ceva la masina??eu cand mam dat jos din masina,,fuctiona tempomatul si telecomanda de la volan,,asa am dat muzica mai incet cand am ajuns la ei la bmw,,am oprit maisna,,si mam dus inauntru la ei,,dupa care mai mam urcat in masina cand a fost gata,,dupa ce miau schimbat senzorul ala de la traciune,,si cum sa nu mor cand eu stiu sigur ca mergea ,,si ei ma minteau in fata,,ca asa am dus eu masina acolo la ei,,tu stiu ce fel de om esti tu,,dar pe mine cand in fata ma minte cineva si mor,,,si sa si platesc eu greseala lor,,gandestet si tu putin...

cretzu,,eu nu stiu daca tu ai sta linistit,,daca tiai perde increderea in ei,,si tiau stricat o data ceva ,,si dupa spun ca nu este vina lor,,si duap mai duci masina tot la ei inapoi,,ti o mai si tien 2 zile te lasa fara maisna 2 zile,,si mai si platesti tu greseala lor,,ca ei nu vor sa recunoasca ca ei au str icat tempomatul,,si tu ii platesti,,nu stiu dacac chiar cu adevarat ai putea sta linistit,,poate ca da,,dar eu nu pot frate sa stau linistit ,,pt ca nu sunt ful de euroi,,sa platesc asa cum vor ei,,poate ca tu esti full si de aia nu iti faci prob...

ai vazut tu servis ,,sau mecanic sa iti recunoasca ca el tia stricat ceva la masina??eu cand mam dat jos din masina,,fuctiona tempomatul si telecomanda de la volan,,asa am dat muzica mai incet cand am ajuns la ei la bmw,,am oprit maisna,,si mam dus inauntru la ei,,dupa care mai mam urcat in masina cand a fost gata,,dupa ce miau schimbat senzorul ala de la traciune,,si cum sa nu mor cand eu stiu sigur ca mergea ,,si ei ma minteau in fata,,ca asa am dus eu masina acolo la ei,,tu stiu ce fel de om esti tu,,dar pe mine cand in fata ma minte cineva si mor,,,si sa si platesc eu greseala lor,,gandestet si tu putin...

noo....esti culmea :blink: :) am inteles asta...nu ai ce le face...decat sa ii ameninti cu OPC si alte prostii etc etc.

nustiu cum sunt eu sau cum as fi...dar atata bataie de cap no. schimba-i cutia pune-i manuala ca sa nu te mai doara atata capul :)

noo....esti culmea :) :) am inteles asta...nu ai ce le face...decat sa ii ameninti cu OPC si alte prostii etc etc.

nustiu cum sunt eu sau cum as fi...dar atata bataie de cap no. schimba-i cutia pune-i manuala ca sa nu te mai doara atata capul :)

buna solutia...gaseti sigur la dezmembrari o cutie manuala in mintile ei..poti sa o cumperi si cand iti pica asta (sau poate nu) o schimbi si numai iti bati nici capul cu uleiul de cutie automata :blink:

Edited by POIUYT

oricum e cu doua taisuri. daca il schimbi tot ramane ulei vechi in ea + ca il combini cu ala nou deci tot nu iese bine

daca nu il schimbi , astepti si vezi ce se intampla......atata bataie de cap...e deja stres cu cutia asta.

Pe ce se bazeaza aceasta parere a ta?

Pe ce se bazeaza aceasta parere a ta?

pe toti userii forumului BMW Club.

toti au zis ca ba nu e bine ca ba ramane acolo ca ba nustiu ce.

am ajuns la concluzia ca este o mare bataie de cap.

si am mai vazut la cat de muuuult in exceeeesssss de zel se streseaza userul migu73xxx

pe toti userii forumului BMW Club.

toti au zis ca ba nu e bine ca ba ramane acolo ca ba nustiu ce.

am ajuns la concluzia ca este o mare bataie de cap.

si am mai vazut la cat de muuuult in exceeeesssss de zel se streseaza userul migu73xxx

Daca nu stii exact despre ce este vorba, mai bine te-ai abtine. :blink:

Pentru tine nu este o mare bataie de cap, ai cutie manuala deci nu te preocupa in mod special.

aaaaa pai de aia ai tu atata vlaga in tine kretzu,,pt ca ai manuala,,are dreptate ciupanezu,,mai bine abtinete,,ca nu sti ce stres este..

Deja devine penibil topicul....

parerea mea este ca "stresul" tau @migu73xxx se datoreaza faptului ca ai auzit ca trebuie schimbat uleiul si tu nu il schimbi..

Schimba-l si ai sa vezi ca ai sa te linistesti :blink:

da asa este,,ca daca nu auzeam ca trebuie schimbat,,nici nu stieam ca se schimba uleiul in cutie,,oricum daca chiar il schimb ,,il schimb de pasti cand ma duc in rom,,stie careva in brasov unde sa ma duc sal schimb??

ca aici nu sunt multumit de astia nici cum,,la cate fireme de bmw dar mergi tot alceva iti spune, si isi bate joc de client, acum nu stiu acsa cu o fi, am sa vad cand o sa merg...dar macar acolo pot sa ma iua cu ei in gura, si sa le spun ale mele,,dar aici nu am ce sa le prea spun..