Jump to content

dimensiune pneuri

spy

Recommended Posts

am fost cu masina la RAR pt o inspectie tehnica si inginerul de acolo m-a sfatuit prieteneste sa imi trec cauciucurile pe care le aveam pe masina 235/4-/18 si 265/35/18 in certificat...cica are nevoie de o hartie de la reprezentanta in care sa scrie ca e ok dimensiunea asta pt masina (e39 530dA)..se poate obtine asa ceva,sau ar mai fi si alte variante

Ba da exista dimensiunea asta si e cea mai folosita pe e39 exceptie face M5.Toate modelele de jante originale BMW care vin pe e39 pe 18 vin 8 toli fata si 9 toli spate si se recomanda(inclusiv pe stalpul usii)235/40R18 si 265/35R18.La cele de M5 se recomanda 245 si 275.

Trebuie sa mergi la reprezentanta cu seria de caroserie si iti dau ei din program o hartie cum ca pe modelul tau se pot pune jante pe 18 cu dimensiunea de cauciucuri mai sus mentionata ca care mergi la RAR.Asa am facut eu.

Trebuie sa mergi la reprezentanta cu seria de caroserie si iti dau ei din program o hartie cum ca pe modelul tau se pot pune jante pe 18 cu dimensiunea de cauciucuri mai sus mentionata ca care mergi la RAR.Asa am facut eu.

Ai dat bani pt chestia asta? au fost de treaba cei de la reprezentanta? la trado iasi s-ar putea sa nu fie chiar asa saritori fara un stimul material

Prima oara m-am dus la recomandarea cuiva si m-au servit baietii dar nu au scris pe foile respective VIN-ul masinii mele ci doar mi-au dat dimensiunile care se pot pune pe un 530.La RAR s-a gasit un destept sa zica:de unde stiu eu ca masina asta e 530? :blink: A doua oara cand m-am dus parca nu mai aveau chef sa ma ajute dar am ridicat tonul si s-a rezolvat.

Bafta.

Prima oara m-am dus la recomandarea cuiva si m-au servit baietii dar nu au scris pe foile respective VIN-ul masinii mele ci doar mi-au dat dimensiunile care se pot pune pe un 530.La RAR s-a gasit un destept sa zica:de unde stiu eu ca masina asta e 530? :blink: A doua oara cand m-am dus parca nu mai aveau chef sa ma ajute dar am ridicat tonul si s-a rezolvat.

Bafta.

Pe loc trebuia altoit ..... cum adica de unde isi da el seama ca e 530 ? Dar ce e , motor de 1.2 ? :)