Jump to content

Consola Play Station 2

Recommended Posts

eu cred ca mai bine cauta un adaptor direct pt playstation. nu cred ca merge la 220V scula. trebuie sa aiba un transformator de la 220.

cauta la cati V merge..

36489[/snapback]

In starea care il am acum, merge la 220V, intr-adevar are un adaptor pt. 8,5V si 5,65A. As vrea sa il alimentez direct de la masina.... am inteles ca acele transformatoare din 12V in 220V sunt destul de periculoase pe masina si am inteles ca afecteaza si bateria. Cautam ceva mai direct.. de la bricheta daca se poate. Sau poate exista vreo schema ceva speciala pt. PS2. Mai vedeam la emisiunea Pimp my ride asa ceva... oare ii baga alimentare normala de 220?

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Eu am un PS2 si sincer sa fiu mi-a prins tare bine la drum lung pentru ca piciul a jucat in spate "de n-a mai stiut de el" si am beneficiat de multe momente sa le spun linistite.........ba un joc ba un desen animat. Am cumparat pentru PS2 un monitor care este special destinat si care includea telecomanda si alimentatorul la bricheta. Partea buna este ca incape perfect intre scaune si nu a mai fost nevoie sa caut adaptorul pentru tetiera. Inca o chestie care m-a incantat a fost faptul ca monitorul respectiv a fost construit special pentru PS2 si se monteaza pe spatele PS2-ului in asa fel incat arata ca un laptop, adica este "flip".

Si consola de unde o alimentezi? Cat a costat monitorul?

54128[/snapback]

Am scris mai sus.........monitorul avea inclus alimentatorul pentru bricheta, practic alimentezi PS2-ul si functioneaza si monitorul........

Am scris mai sus.........monitorul avea inclus alimentatorul pentru bricheta, practic alimentezi PS2-ul si functioneaza si monitorul........

54129[/snapback]

Am inteles eu gresit atunci. Credeam ca alimentarea din bricheta era doar pentru monitor. Buna solutia, si alimentarea si monitorul.

Am inteles eu gresit atunci. Credeam ca alimentarea din bricheta era doar pentru monitor. Buna solutia, si alimentarea si monitorul.

54188[/snapback]

Tocmai asta am spus ca monitorul este al PS2-ului si ca este solutia ideala atata timp cat alimentarea este comuna, telecomanda monitorului are functii pentru consola....play....derulare....etc. Eu le-am cumparat din Suedia si habar nu am daca se gasesc aici sau nu sau pretul. In principiu ar trebui sa se gaseasca si la noi si conform aceluias principiu sa un pret mai mare sensibil decat afara ....deci baniuesc ceva de genul 7-8 milioane doar monitorul.

Pentru cunoscatori intrebarea. Unde pot sa pun un cip in consola ? (Vreau sa ii fac un tunning eheh)

Edited by v2b3

Daca te referi sa il manaresti, vezi la aia de la Playcom, din magazinul Unirea. Faceau si Xbox si PS2 si jocuri pentru ambele.

54197[/snapback]

Dap sa il manaresc, am sa merg sa verific acolo....... mersi. Am o gramada de jocuri si mi-a luat ceva timp sa ma prind de ce nu le recunostea.

• 4 weeks later...
Dap sa il manaresc, am sa merg sa verific acolo....... mersi. Am o gramada de jocuri si mi-a luat ceva timp sa ma prind de ce nu le recunostea.

54273[/snapback]

Am fost in Unirea am discutat cu tipul respectiv si mi-a spus ca nu face nimic pentru ps2 doar pentru xbox.

• 2 months later...
  • 4 months later...
La Porsche Romania au adaptoare 12v - 220, parca 800 de mii

92857[/snapback]

E pretul prea mic...poate 220-12v...ca practic e numai un transformator

Eu am gasit 12-220v de la 120ron in sus...depinde de puterea pe care o vroiai la iesire...adica de ce consumatori aveai...:) Eu am vrut sa pun neoane de 220V/32W-becuri economica-in faruri...dar nu focalizeaza bine...:blink:..am facut proba afara, cu un prelungitor...si era o lumina difuza...chiar daca 32Wneon=150W bec obisnuit...e vorba si de cat de concentrat e sursa luminoasa...poate cu oglinzi adecvate... :)

Guest v2b3
cat te-a costat ku totul?? ms

92799[/snapback]

PS2-ul pe care l-am pus spre vizionare este de vanzare.

10.500.000 monitor+ps2+telecomenzi+2 joystik-uri+ memory card toate cablurile adaptoare+2 jocuri originale. Are modcip si citeste mp3, divx, dvd etc....

In masina este solutia ideala pentru drumurile lungi alimentandu-se de la bricheta.

NB. A se vedea postul in care am atasat fotografiile. :blink:

E pretul prea mic...poate 220-12v...ca practic e numai un transformator

Eu am gasit 12-220v de la 120ron in sus...depinde de puterea pe care o vroiai la iesire...adica de ce consumatori aveai...:)

92874[/snapback]

Uite ca, se poate face ceva la preturi shi mai mici; adica O lei:

Imposibil sa nu gasitzi prin firma/vecini/prieteni/etc. un UPS de calculator care nu mai merge, din motive de baterie distrusa. Care UPS e construit din: convertor 220vAC -> 12vDC, acumulator, inversor 12vDC -> 220vAC

Ei bine, scoatetzi placa inversoare de acolo, punetzi firele care veneau de la baterie la ... bateria mashinii, shi.... VOILA! Avetzi 220v in mashina. Shi un 220 serios, capabil.

One's garbage is someone else's tresure. :blink:

Edited by MuadDib