Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

Probleme la climatronic

Recommended Posts

Buna prieteni! Am un BMW 520D din anul 2000. De o perioada de timp am o problema la climatronic. Daca este in sarcina maxima se blocheaza si continua sa functioneze pe aer rece (la cald nu sunt probleme) si dupa oprirea motorului cu contactul la punctul 0. Nu am reusit sa detectez care e problema am reusit sa-l decuplez doar dupa ce am scos cablul de alimentare de la reostat (celebra piesa cu tepi de sub bord). Reostatul l-am schimbat cu putin timp in urma deoarece era defect si nu imi oprea celebrul ventilator de la clima si descarca bateria. Acum am din nou probleme cu un consumator care imi consuma din baterie (cam 0,500 mA, destul de mult). Aveti idee cam pe unde ar fi problema? Multumesc. Edited by gabrielzdrenghea

Buna prieteni! Am un BMW 520D din anul 2000. De o perioada de timp am o problema la climatronic. Daca este in sarcina maxima se blocheaza si continua sa functioneze pe aer rece (la cald nu sunt probleme) si dupa oprirea motorului cu contactul la punctul 0. Nu am reusit sa detectez care e problema am reusit sa-l decuplez doar dupa ce am scos cablul de alimentare de la reostat (celebra piesa cu tepi de sub bord). Reostatul l-am schimbat cu putin timp in urma deoarece era defect si nu imi oprea celebrul ventilator de la clima si descarca bateria. Acum am din nou probleme cu un consumator care imi consuma din baterie (cam 0,500A, destul de mult). Aveti idee cam pe unde ar fi problema? Multumesc.

Sal, bine ai venit pe bmwclub....probabil, fiind in sarcina maxima, se blocheaza contactul la comutator sau vreunui releu ii raman lipite contactele de sarcina...dar pe unde sunt acestea situate nu stiu...la E34 (modelul anterior celui pe care-l ai tu) calculatorul ce gestioneaza AC-ul si clima e situat in spatele consolei centrale, cu acces pe la picioarele pasagerului...

Astazi am fost la un service si am schimbat reostatul (piesa cu tepi de sub bord in partea dreapta). La tester nu a iesit ca ar fi vreun consumator care sa ramana cuplat in sarcina. Am incercat clima in sarcina maxima si nu mai ramane blocata dupa oprirea motorului. Sper sa fi rezolvat problema. Multumesc pentru sfat, Iulian.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.