Jump to content

Pneuri

Romulus

Recommended Posts

acum am vazut.....

Acestea sunt parerile clientilor nostrii despre cauciucuridirect.ro

1 Site bun, raspuns promt la e-mail, toate bune pana la capat, cauciucuri primite la timp

Gheorghe Moraru de la Oradea pe 19.04.2006

2 Site bun si foarte multumit de pozele de cauciucuri care ajuta in a lua o hotarare rapida

Ionut Acatrinei de la Bacau pe 12.03.2006

si lista continua.....da` cum au fost livrata la timp pe 19.04.2006? :blink:

si lista continua.....da` cum au fost livrata la timp pe 19.04.2006? :blink:

77456[/snapback]

Probabil inca mai asteapta sa le primeasca :)

Eroare sau nu, total irelevante opiniile, fiind puse pe propriul lor site. Asteptam experienta lui sarpe.

• 2 weeks later...

Astazi, 14.04 mi-au venit anvelopele. Sunt exact ceea ce am cerut, mi-au fost livrate la usa prin curier Cargus.

Ii recomand cu caldura pe cei de la www.cauciucuridirect.co: SUPER PRET / LIVRARE PROMPTA (chiar mai devreme decat au promis) / CALITATE (ma refer la produs - este exact ceea ce comanzi - in cazul meu Continental made in germany/ BUNA COMUNICARE.

Sa nu aveti impresia ca le fac reclama dar ma gandesc ca e bine sa stiti si voi de cei de la cauciucuridirect in cazul in care aveti nevoie de anvelope noi la super preturi!

Astazi, 14.04 mi-au venit anvelopele. Sunt exact ceea ce am cerut, mi-au fost livrate la usa prin curier Cargus.

Ii recomand cu caldura pe cei de la www.cauciucuridirect.co: SUPER PRET / LIVRARE PROMPTA (chiar mai devreme decat au promis) / CALITATE (ma refer la produs - este exact ceea ce comanzi - in cazul meu Continental made in germany/ BUNA COMUNICARE.

Sa nu aveti impresia ca le fac reclama dar ma gandesc ca e bine sa stiti si voi de cei de la cauciucuridirect in cazul in care aveti nevoie de anvelope noi la super preturi!

80331[/snapback]

mersi de link ! :blink:

au preturi super bune....au si magazin de prezentare oare in timi?

Edited by Calin325

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
si eu auzisem de cauciucuridirect din alta parte (nu spui de unde :))... clienti multumiti, marfa buna si deosebit de ieftina.

80335[/snapback]

si pe mine ma bate gandul sa cumpar de la ei... am pus ochiul pe Nokian Z si chiar ma bate gandul...

de fapt am 2 intrebari la voi:

1. sunt de incredere domnii de la cauciucuridirect?

2. ce stiti voi de Nokian?

LE- Apropos, in ultimele 2 saptamani ma tot uit dupa cauciucuri ptr ca vreau sa-mi iau un set de iarna... ce am aflat ma distreaza teribil... intai si intai poti lua cauciucuri de iarna abia de la jumatatea lui octombrie cand isi reinoiesc stocurile baietii cu caucioace si alt lucru haios este ca sunt o groaza de modele noi de cauciucuri pe care le vad ep diferite siteuri dar care la noi nu se comercializeaza... Eu unul inteleg ca modelele americane de genul BFGoodrich sa ajunga in Europa mai greu dar cauciucul ala de la Nokian modelul Z este pe piata din 2005 si inca nu il gasesti in Romania... Cred ca suntem considerati o piata de fraieri care cumpara vechiturile din stocurile altora iar dupa ce am luat totul pupam si noi chestiile noi si de calitate... parerea mea :blink:

Edited by crisjohn

si pe mine ma bate gandul sa cumpar de la ei... am pus ochiul pe Nokian Z si chiar ma bate gandul...

de fapt am 2 intrebari la voi:

1. sunt de incredere domnii de la cauciucuridirect?

2. ce stiti voi de Nokian?

1. Foarte seriosi -cel putin pe relatia cu Italia.Ma bucur ca au ajuns si in Romania pentru ca la ora actuala sunt cei mai buni de pe piata. 70% din firmele care monteaza gume in Italia lucreaza cu ei,numai ca la pretul cu care le cumpara ei mai aduga 70-100 euro la fiecare,depinde de cum reusesc sa te prosteasca.Firma unde lucrez eu are 8 microbuze la care se adauga si masinile muncitorilor,a patronilor,si de 3 ani comandam numai la ei si nu au fost probleme niciodata. Eu ca si gume de iarna am folosit numai Michelin Alpin2 si am fost fost foarte multumit--e drept ca aici nici nu sunt ierni asa grele ca in Romania