Jump to content

bmw

mada

Recommended Posts

Pune niste poze cu interiorul(in special volanul) si dupa aia mai vorbim despre nr de km.

In rest...sa ai grija cum intretii masina si sa ai parte numai de bucurii alaturi de ea. :blink:

Nu are relevanta volanul , schimbatorul , pedale etc. O nuca noua de schimbator e 50 eur , tot cam atata si sa imbraci volanul in piele si pedalele cat mai pot sa coste.......asta inseamna ca e noua ?

Important e sa nu aibe probleme , sa fie intretinuta nu masluita (sa arate a masina folosita dar in stare buna , nu sa fie facuta doar sa iti ia fata) . Eu unul nu as lua o masina de 5-6-7 ani care sa ARATE CA NOU adusa de afara , decat daca ar fi la un pret un 30-40% mai mare decat pretul pietii sau l-as cunoaste pe proprietar.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pune niste poze cu interiorul(in special volanul) si dupa aia mai vorbim despre nr de km.

In rest...sa ai grija cum intretii masina si sa ai parte numai de bucurii alaturi de ea. :blink:

Nu are relevanta volanul , schimbatorul , pedale etc. O nuca noua de schimbator e 50 eur , tot cam atata si sa imbraci volanul in piele si pedalele cat mai pot sa coste.......asta inseamna ca e noua ?

Important e sa nu aibe probleme , sa fie intretinuta nu masluita (sa arate a masina folosita dar in stare buna , nu sa fie facuta doar sa iti ia fata) . Eu unul nu as lua o masina de 5-6-7 ani care sa ARATE CA NOU adusa de afara , decat daca ar fi la un pret un 30-40% mai mare decat pretul pietii sau l-as cunoaste pe proprietar.

eu am facut 8000 de km in 3 luni jumate :)

mic offtopic :dupa doi ani de folosire, am dat-o pe a mea cu 4800 mai putin decat am platit eu. e ok asa ? nu de alta, dar sa nu se creada ca toate masinile din RO sunt tepe si nici ca toti cei care vand o masina sunt samsari.

mada, pretul e ok pt masina ta atata timp cat e in stare buna. kilometrii nu conteaza prea mult, poti face praf o masina in 50 000 km fara nici o problema, asa cum una de 3-400 000 poate fi ca noua.

e mai important sa verifici turbina, injectoarele, debitmetrul, sa ai suspensii bune, frane fara uzura, anvelope noi, sa te asiguri ca ii faci reviziile la timp.

bafta, sa te bucuri de ea

mersi mult . SARBATORI FERICITE!!!!!!!!!!!

Esti convinsa ca masina are km reali ? Ai luat masina direct de la femeia respectiva sau dintr-un parc auto ?

masina a fost cumparata de la aceea femeie... la cum merge masina eu cred ca are km reali....

Asta da , in cazul in care ai luat-o direct de la primul proprietar din DE , fara intermediari sau parcuri , ai o siguranta mai mare ca e pe bune masina , fara sa fie manarita .

P.S. Nu prea poti sa iti dai seama la un diesel , daca a fost intretinut , daca are 60k sau 200k km , la fel poate sa mearga si sa sune.

Nu are cum sa coste DOAR atat acel BMW 318 !!! Ori km sunt ''rezolvati'', ori cel care ti-a adus masina te-a mintit !!!

Cum sa cumperi cu 30.000 euro un BMW acum 5-6 ani si apoi sa il vinzi la 1/3 din pret ??? :blink:

masina a fost cumparata de la aceea femeie... la cum merge masina eu cred ca are km reali....

Si cu ce poti compara? Poti sa-ti dai seama daca o masina are 150 000 sau 300 000 dupa cum merge? Daca e intretinuta merge bine, nu tine de numarul de km.

nu ai cu ce compara:| .nu poti sa-ti dai seama daca are 150 sau 300:| . azi am sa postez pozele cu masinuta....:|

inmatriculata in 2001=2001

fabricata in 2001 si inmatriculata in 2002=2002

exact , asta conteaza fiindca daca ea a fost fabricata in 2001 si inmatriculata in 2002 inseamna ca 1 an a stat in depozit/fabrica/sau unde le tin ei.

Edited by kretzu_sla

versatule , nu mai induce lumea in eroare

Indiferent ca a fost sau nu inmatriculata in 2002 sau 2003 sau 2005 , masina tot 2001 ramane . Ala este anul masinii , nu cand a fost inmatriculata .

Probabil am sa fiu off topic azi am vazut un certificat de imatriculare la un vw si ca an de fabricatie era trecut 2008.Lucru curios pentru mine ,masina are 2 luni.

Masina este frumoasa sa ai noroc la ea ,a mea e din 2004 si are 165000km si nici o problema.Craciun fericit.

Mi-am luat saptamana trecuta din Germania un 320D din 2001. Masina, dupa ce i-am curatat tapiteria intr-o spalatorie [a durat 3h] arata ca si noua :) Pot sa ii las 30.000 km la bord ca orice neinitiat ma crede !!! A fost condusa de o persoana care are 55kg :) Nu sunt roase scaunele, aveau doar cateva pete care au iesit. Scaunele le pot vinde ca noi daca as avea etichete :blink:

Am vazut prin Stuttgart si in jurul lui diverse BMW'uri cu 120.000-300.000 km E46 dupa 2001 [cu face-lift]. Unele cred ca erau conduse de tractoristi, dar cel care le vindea ma asigura ca au kilometrajul real :) Nu ii contrazicem, deoarece sareau cu cartea de service care...nu stau sa ma contrazic sau sa o verific.

In concluzie, masina poate sa aiba si 300.000 km. Iar daca a fost bine intretinuta ... poti sa ii LASI 100.000 km la bord :)

Mi-am luat saptamana trecuta din Germania un 320D din 2001. Masina, dupa ce i-am curatat tapiteria intr-o spalatorie [a durat 3h] arata ca si noua :) Pot sa ii las 30.000 km la bord ca orice neinitiat ma crede !!! A fost condusa de o persoana care are 55kg :) Nu sunt roase scaunele, aveau doar cateva pete care au iesit. Scaunele le pot vinde ca noi daca as avea etichete :blink:

Am vazut prin Stuttgart si in jurul lui diverse BMW'uri cu 120.000-300.000 km E46 dupa 2001 [cu face-lift]. Unele cred ca erau conduse de tractoristi, dar cel care le vindea ma asigura ca au kilometrajul real :) Nu ii contrazicem, deoarece sareau cu cartea de service care...nu stau sa ma contrazic sau sa o verific.

In concluzie, masina poate sa aiba si 300.000 km. Iar daca a fost bine intretinuta ... poti sa ii LASI 100.000 km la bord :)

Nu pe acest forum.

cand cumperi masina de la nemti, data primei inmariculari este cea de baza.

Prima inmatriculare o fi o baza , dar nu stiu exact la ce baza te referi . Pe mine cel putin ma intereseaza ANUL FABRICATIEI , NU DATA INSCRIERII , spre exemplu masina tatalui meu o Vectra B e fabricata in 11-2000 si a fost masina de showroom de prezentare si a fost cumparata abia in 02-2002 si apoi in 03-2002 a fost inmatriculata . Asta ce inseamna , ca masina e 2002 ?

totusi este o diferenta intre un seria 5.. fabricat in 1 /2001 si inmatriculat in 2002.. sau unu din 10 /2001 sau 1/2002.. la rar la romani il trece 2001 poate sa fie din a 12/2001.. la alte marci e diferit.. dar asta este

Da , ai dreptate , din cate stiu eu cel putin BMW si MB se trec exact in carte cu anu cand au fost fabricate.

Intr-un timp parca VAG si Opel din 10-11-12 a anului se putea trece in urmatorul an ca fiind masina.

Masina este frumoasa, sa te bucuri de ea si sa o stapanesti cu placere!

Pretul este ok in cazul in care si functioneaza ok si nu a avut incidente majore!

Km se pot verifica pe OBC, insa treaba cu numarul lor este relativa, am vazut la viata mea relativ multe e46-uri unele dintre ele sarite de 250mii km dar care intretinute bine functionau mai ok decat altele cu 90mii km si cu cativa ani buni mai noi...

Concluzie: Nu mergi cu anul masinii sau cu km parcursi ai acesteia, pur si simplu mergi efectiv cu masina!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.