Jump to content

bmw

mada

Recommended Posts

Mint in legatura cu ce ? ca a cumparat un prieten masina aia ieri ? Suna si vezi daca mai are omu masina de vanzare si daca nu aruncate pe geam,eventual da-ti si foc inainte.

Bine a dat 11.000 in total cu tot cu taxa si tot e mai ieftina cu 1200 euro,si ce dotari are cea din anunt si ce dotari are asta din topic ?

gata sefu, s-a inteles aluzia. nu te supara pe mine, asa sunt eu mai direct... :blink:

scuze de offtopic.

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mint in legatura cu ce ? ca a cumparat un prieten masina aia ieri ?

Mda nu e rea ...tv scaune sport .....sa inteleg ca au mai scazut preturile?.,,sau e doar vanzarea de iarna care oricum e mai proasta ! Mai ales la BMW ..

Dar tu de ce vrei sa te aprobam si sa-ti laudam masina? Are vreo importanta parerea altora pentru tine?

......................................

Nu-ti gasesti cuvintele?

nu vreau sa ma aprobatii...sau sa-mi laudati masina... nu are nici o importanta... EU eram curios daca am dat pretul corect pe masina, sau daca am dat prea mult...IN NICI UN CAZ SA MA LAUD!!!!!!!!!!!

fiecare dintre voi intelege ce vrea...

Pai te-ai lamurit?

Iti zic si parerea mea poate te ajuta cu ceva.... Pretul e bun daca masina este intr-o stare foarte buna, daca mai ai de reparat la ea inseamna ca ai dat cam mult.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.