Jump to content

323i

sixx

Recommended Posts

Pai E36 Compact gasesti si din 2000.Poate ca in 2000 s-a mai facut si Coupe-ul.

Oricum data inmatricularii nu prea cred ca e aceeasi cu data fabricatiei.

La E39 pe actul de garantie de la Bavaria scria 1997 iar in brief era 1998.

Salut ca tot veni voba de modelul asta de Bmw bai nu stiu ce sa zic poate par un pic carcotas,sau ciudat, ma la estetic fata arata bine,spatele este super tare mai ales cand ai si niste cauciucuri late, lateral arata bine ma dar ce vreu sa zic ma la interior ,nu stiu ce sa spun bordul nu mi se pare asa....mai deosebit cum este la ''urs'' adica nu este asa deosebit sa zici ca este ceva cu o anume estetica, la ursulet este mai mare,mai complex,a-ti da senzatia ca esti la bordul unui avion asa....,am vazut pe strada modele ca acestea si pe asfalt cand al vezi si care mai este si ''aranjat'' a-ti ia fata dar la interior nu impresioneaza cum ma impresioneaza un ''urs'',nu stiu poate voi aveti alta parere,astept sa o ascult,salut. :blink:

M43TU - e euro4 si s-a pus numai pe E36 316i compacta din 99 pana in 00

la compacte 318ti a fost echipata cu motor M44 - tot de 1.9, DOHC, cu 143CP ...

PS: de cind am luat-o ma tot gindesc sa potrivesc chiulasa DOHC pe M44 - din pacate NU SE POATE :blink: - sau mai bine zis tb schimbate asa de multe ca m-am lasat pagubas .. : chiulasa, distributie, pistoane, biele, corp acc, o parte din admisie ... in total cred ca ar costa mai mult decit un motor M44 de pe o masina cu km ca a mea ...

Edited by Kali

• 1 month later...
gasit una bucata pisica euro 3. cel putin asa zice ala:

http://www.mobile.de/cgi-bin/da.pl?bereich...11111179597122&

mie mi se pare cam ciudat, avand in vedere ca este din '95...

47494[/snapback]

Nemtii confunda euro3 cu d3 ,la ei este acelasi lucru, ma refer la taxele care le platesc. Eu stiu ca doar compactu de 1,6 de dupa jumatatea lui 99 are d4 care este si euro3.

Nemtii confunda euro3 cu d3 ,la ei este acelasi lucru, ma refer la taxele care le platesc. Eu stiu ca doar compactu de 1,6 de dupa jumatatea lui 99 are d4 care este si euro3.

47503[/snapback]

la asta ma gandeam si eu cu D3-u. dar sa stii ca D4 nu este intotdeauna Euro3. Am patit asta pe pielea mea, cand am vrut sa iau un Passat D4 acum 3 ani. Este o cifra acolo in brief care este semnificativa, dar nu mai stiu exact care era valoare limita pt Euro3. oricum, poti fi sigur 100% ca nu ai probleme doar daca scrie negru pe alb "euro3". ori la o masina din 95 ma indoiesc sa fie real asa ceva...