Jump to content

navigatie becker

Recommended Posts

mi-am cumparat din germania o navigatie becker traffic assist highspeed 2 si are un card de 2 giga care are pe el toata europa inclusiv romania doar ca harta romaniei nu este asa de complexa cum asi fi vrut.mentionez ca sunt duda la asa ceva dar asi vrea sa-mi pun o harta a romaniei mai noua si mai complexa dar am inteles ca nu se potriveste de la orice navigatie.stie cineva sa-mi spuna de la ce model se potriveste harta pe becker sau unde gasesc pe net sa mi-o trag sau ma rog.....orice informatie legata de aceste lucru mi-ar fi de folos.ma multumesc anticipat tuturor celor care ma ajutati.

si asta ce ar insemna? sa-mi sterg softul de pe becker si sa-mi pus soft de mio? atunci mi se va schimba si meniul navigatiei adica va fi cu totul altul?si asta cum se poate face?cum sa sterg softul pe care il am ?imi cer scuze pentru unii poate e o chestie banala si extrem de simpla dar eu habar nu am,ce stiu eu este ca harta mea de romania nu este de loc asa cum mi-asi fi dorit.de exemplu cum ies din timisoara spre buzias care si asta este un oras si ar trebui sa existe pe harta navigarea mea nu mai arata nimica e negru ecranu imi arata doar sageata aia care ma pozitioneaza pe mine si in rest totul e negru in jur abia cand ma intorc din nou in timisoara incep sa apara strazile si ma rog tot ce trebuie.si chestia asta ma enerveaza plus ca nici in timisoara nu sunt toate strazile.deci cum asi putea face sa-mi pun alt soft sau care ar fi pasii pe care ar trebui sa-i urmez.daca nu e asa complicat Dane poate imi spui si mie cum sa fac asa mai pendelete.multumesc

• 6 months later...
daca esti din Bucuresti incearca la dl. Cristi tel.0724534435...poate ai mai mult noroc...eu cu vdo-ul dayton pn 3000 n-am reusit...dar e un model fff. bine "criptat"...persoana are anunt si pe net

Da, am reusit de mult sa rezolv problema hartii Romaniei de pe navigare.Am sunat la cineva din ziar care dadea anunt ca face asa ceva. Intr-adevar mi-a schimbat softul si mi-a pus soft de mio. Chestia asta am facut-o anul trecut. Chiar acum cand scriu acest mesaj sunt in Germania si am folosit gps-ul cu noul soft si sunt foarte multumit, merge super si hartile sunt cele mai noi, adica din 2007 nu stiu daca au aparut altele actualizate de atunci. Toata operatiunea asta cu schimbatul softului si montatul hartilor m-a costat anul trecut 100 lei, acum ma gandesc ca trebue sa fie mult mai ieftin. Daca esti din Timisoara pot sa-ti spun unde am fost dar daca esti din alta parte nu ai decat sa cauti tu prin ziarele de mica publicitate ....ciao

• 7 months later...