Jump to content

Sa-mi pun bara de M5?

B.M.W.

Sa-mi pun bara de M5?  

12 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Poveste scurta. DSC dat jos, un pic de gheata. Am spart bara fata.. acuma daca tot trebuie sa o schimb mi-a sugerat cineva sa pun bara de M5. Ce ziceti .. merita pus? Daca votati va rog da-to o explicatie (e taranie, e de bun gust cea veche, e mai beton cu aia de m5 ... etc)

Clar arata altfel masina cu bara de M dar pe langa faptul ca e mai scumpa mai ai nevoie de niste plasticuri care nu se potrivesc de la masina si care sunt destul de scumpe(aparatori roata,scut).Daca te hotaresti sa pui pe fata fa un efort si pune si pe spate pentru ca altfel arata aiurea.Parerea mea.

Bara de M5 !! Si eu imi pun in ian. sau feb. am gasit pe site in DE cu 225e fara proiectoare, pe spate am gasit la o firma la mine cu 270e :)

Edit: Cum sa fie taranie, atata timp cat masina arata ca un M cu bari ? :) mai pui si praguri si embleme, grila fata :blink:

Edited by duxter

asta trebuia sa fie un poll .. dar s-a schimbat versiunea forumului si nu mi-a iesit. cred ca raman la bara stock. e mai corect asa. asta de m5 nu prea da bine pe seria 5 .. si-au pus prea multi. multumesc pt sfaturi dar e prea scump si nu e o schimbare prea buna.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.