Jump to content

Euro 1, Euro 2, Euro 3, Euro 4

tupeu

Recommended Posts

Poate nu am fost inteles de toata lumea prin titlul topicului deschis (sper sa nu se supere nimeni ca l-am deschis :blink: ) sau prin descrierea lui

Am cautat peste tot o lista sau un articol in care sa arate de exemplu ce modele au euro 4, de exemplu ma intereseaza la un E46 din ce an sa facut modelul, si a fost Euro 4.

Ca si cultura generala pentru mine, m-ar interesa si celelalte modele care au fost anii in care sau produs Euro 3 la e36 de exemplu si asa mai departe.

Multumesc.

Poate nu am fost inteles de toata lumea prin titlul topicului deschis (sper sa nu se supere nimeni ca l-am deschis :blink: ) sau prin descrierea lui

Am cautat peste tot o lista sau un articol in care sa arate de exemplu ce modele au euro 4, de exemplu ma intereseaza la un E46 din ce an sa facut modelul, si a fost Euro 4.

Ca si cultura generala pentru mine, m-ar interesa si celelalte modele care au fost anii in care sau produs Euro 3 la e36 de exemplu si asa mai departe.

Multumesc.

Depinde de motorizare. Nu au fost facute in acelasi timp toate E46 cu euro 4, spre exemplu.

ok.. pe mine ma intereseaza 323ci si 325ci

aveti informatii despre modelele astea?

ma gandeam ca este un tabel cu toate modelele :blink:

323ci - 4/1999

325ci - 10/2000

asta am gasit pe mobile asa ca e orientativ.

Incearca pe mobile.de la "vehicle data", si putin mai jos la " vehicle description", ca nu scrie la fiecare masina partea a 2 , dar iti caci o idee daca in 1999 BMW 320 era Euro 2 sau Euro 3 de exemplu.

ok.. pe mine ma intereseaza 323ci si 325ci

aveti informatii despre modelele astea?

ma gandeam ca este un tabel cu toate modelele :)

323ci - 4/1999

325ci - 10/2000

asta am gasit pe mobile asa ca e orientativ.

Incearca pe mobile.de la "vehicle data", si putin mai jos la " vehicle description", ca nu scrie la fiecare masina partea a 2 , dar iti faci o idee daca in 1999 BMW 320 era Euro 2 sau Euro 3 de exemplu.

323 este EURO 2 SI 325 EURO 3

Deci este E46 cu euro 2? :blink:

pe mobile mi se pare ca se pune euro 4 sau euro 3 numa de forma, sa arate bine anuntul :), de multe ori am vazut E36 din 96 de exemplu, cu euro 4, si urs cu euro4.

nu cred in ce e pe mobile :)