Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

consecinte airbag sofer deschis

Recommended Posts

acum mai putin de o luna am avut un accident si mi-au sarit airbagurile, si cel de la sofer si cel de la pasager

dupa cate am descoperit pana acum: trebuie schimbat airbagul, trebuie vazut de care este-single sau dual stage

partea proasta e ca nu prea se gasesc airbaguri fara volan, deci trebuie schimbat cu totul, si preturile nu-s mici

apoi, daca gasesti un airbag, s-ar putea sa nu se potriveasca cu ce aveai tu acolo inainte

este un calculator ptr airbag si se afla intre scaune, am inteles ca ala rezista la pana la 8 ciocniri si nu necesita schimbare

trebuie puse airbagurile si apoi trebuie intrat cumva in soft si resetat, asta daca nu dispare martorul din bord la cuplarea mufei

mai multe mai caut si eu sa aflu

Cineva mi-a sters un post de aici. Era o referinta catre un articol despre airbaguri.

Pe ce motiv a fost sters?

Tu stii bine regulamentul. Daca tot il incalci consider ca-l incalci in mod voit si cu reavointa si in consecinta te voi suspenda. Data viitoare cand ceri explicatii in topic, asa ca aici, nu in PM la mine, te suspend direct fara nicio explicatie. Ti-am dat acum explicatia.

Scapi de data asta fara avertisment sau suspendare, dar data viitoare te rog fii mai atent cu limbajul. On-topic: mesajele administrative nu stica nici un topic. Preferai sa sterg topicul si sa dau cateva suspendari? Te ajuta sa gasesti mai usor informatia?

Toata lumea are nevoie de informatii pe acest forum, nu esti cu nimic mai special. Ca urmare misiunea mea este sa ma asigur ca toti o primesc. Nu doar tu. Daca asta presupune postare de avertismente pe topicuri ca cel de fata, asta e.

mda, in urma accidentului si a airbagurilor sarite cred ca si mie mi-au sarit capsele de la centuri

dupa cum mi-a spus cineva, am verificat si am vazut ca sunt locurile unde se prind centurile sunt mai jos decat ar trebui

si am inteles ca, odata cu capsa de la baterie, sar si alea

deoarece cablul de la baterie costa vreo 400 de ron, iar la astea de la centuri cred ca sunt o groaza de bani(stie cineva cat?) am inteles ca s-ar putea pune niste rezistente, dar nu stiu cum se face si nici cine face

ce fac rezistentele alea? cum ar putea sa se ridice la loc locasurile alea de prins centurile?

ca sa dispara martorul din bord de problema la airbag, trebuie sa le schimb pe toate? airbag frontal sofer si pasager, capse centuri si capsa baterie? sau se stinge odata cu punerea airbagurilor?

• 11 months later...
  • 1 year later...