Jump to content

trepidatii in volan

KO_deina

Recommended Posts

LA MULTI ANI tuturor!!! :)

am crezut ca voi rezolva problema anul trecut, dar nam avut nici o sansa.. vreau sa mentionez ca am niste trepidatii iesite din comun intre 100 si 140... dar asa tare trepideaza ca daca tin mina strinsa pe volan tremura pielea pe mine.. iesit din comun de enervant.

nu are legatura cu rotile, nu are legatura cu nimic din banalele cauze (cred eu).

dupa ce am schimbat bucsele pe fata (din capat de la brate, alea mari) si rulmentu pe spate (apoi geometria facuta), au aparut trepidatiile. oricum, cred ca problema vine din spate, spre uimirea mea. am incercat sa pun 2 jante pe 15 DOAR pe spate (acum avind pe 17) iar trepidatiile sau redus foarte mult.. deci problema vine din spatele masinii.. e posibil sa fi facut baietii de la service ceva nasol ? am inteles ca trebe desfacute multe pt a schimba rulmentu.. e posibil sa fie de acolo problema? poate i se face cuiva mila.. si ma poate ajuta.. ca nici un service nu a reusit.. parca conduc un tractorrrrrr :blink: :)

am uitat sa mentionez.. ca la mers de la 50 km/h in sus.. masina vireaza stinga, sau dreapta.. dupa cum vrea ea.. mai exact cind trec peste hopuri.. pur si simplu trebe sa tin contra sa nu ma arunce de pe strada.. iar in seara asta.. mam jucat nitel cu masina si am facut niste cerculetze si surpriza, s-a mai redus unpic tendinta de virare dar a aparut apoi dupa citeva dimburi luate.. am intrebat pe cineva care se ocupa mult de bmw-uri si mi-a zis ca totul e de la bratzul de pe spate, cum a fost schimbat rulmentul, si ca ar fi un reglaj conic la roata si unul pe punte :blink:

stie cineva, e posibil sa nu fie ceva strins acolo si sa-mi joace roata si de acolo si tendinta de virare si trepidatiile ?

posibil bascula stramba...sau poate nu au strans cum trebuie...te-ai uitat sa vezi cum se aseaza rotile pe sosea?

la asta ma refeream..de la lovitura sa strambat bascula...se obs foarte putin dar la hopuri fugea de fund...

am avut si eu o lovitura, de unde s-a spart si rulmentul dar.. eu pina sa schimb rulmentul n-am avut nici o problema cu directia, trepidatii sau chestii de genu.. toate astea au aparut doar dupa ce rulmentu a fost schimbat..

e posibil ca dupa desfacere sa nu mai cada cum trebuie...

eu am impresia ca pur si simplu ceva acolo misca.. si nimeni nu vede CE anume.. pt ca masina o ia cind in stinga, cind in dreapta.. cum vrea ea.. si marea mirare e ca.. baietii care au schimbat rulmentul sint de la un service cu renume la mine in oras.. nu stiu, nu se gindesc ca ies pe strada si dau in ceva Doamne fereste, n-au constiinta? :blink: :)

cind depasesc o masina, o depasesc ca incepatorii, ma trag cit pot in stinga, de frica sa nu-mi vireze masina singura si sa ma arunce in ala care-l depasesc. :) :)

e posibil ca dupa desfacere sa nu mai cada cum trebuie...

eu am impresia ca pur si simplu ceva acolo misca.. si nimeni nu vede CE anume.. pt ca masina o ia cind in stinga, cind in dreapta.. cum vrea ea.. si marea mirare e ca.. baietii care au schimbat rulmentul sint de la un service cu renume la mine in oras.. nu stiu, nu se gindesc ca ies pe strada si dau in ceva Doamne fereste, n-au constiinta? :blink: :)

cind depasesc o masina, o depasesc ca incepatorii, ma trag cit pot in stinga, de frica sa nu-mi vireze masina singura si sa ma arunce in ala care-l depasesc. :) :)

du-te tot la ei sa desfaca si sa verifice ce au facut; mai mult urca-i in masina sa vada efectul muncii lor si daca nu coopereaza discuta cu sefii de service