Jump to content

faza interesanta

grozadan

Recommended Posts

pe drum inapoi din slovacia(e fain de mers la ei) in Miskolc Ungaria,opresc la semafor in spatele unui clio la ditsnta de 20 cm sa zic,nu f mare.Dupa care visez cu piciorul normal nu pe pedala de frana cuma r fi trebuit.Ma trezes cand masina mi se opreste in clio-ul din fata.Socul a fost f mic..pasagerul din dreapta al clio-ului se coboara si incepe sa se uite pe bara lui spate..cauta cauta si gaseste o zgarietura de vreo 2 cm lungime.Bun,ma gandesc pt o zgarietura atat de mica..da daca el vrea sa cheme politia am eu de ales?asta dupa ce am vazut in spania,paris cum se parcheaza masinile.. :blink:

sa nu credeti ca ne-am mutat din interesctie.Nu am ramas acolo blocand-o ca de..dc el nu se misca de la semafar de ce sa ma dau eu,poate o sa zica ca nu stiu ce,ce stiu eu mai bine legea?Vine si politia,asta primul lucru merge da noroc cu posesorul de clio vb cu el si peste vreo 3 minute vine sa ma intrebe dc vb ungureste.Din pacate nu..asa ca mai stam jumatate de ora buna sa vina traducatorul,pt un rahat de zgarietura microscopica..intre timp ma enervez si ma duc sa vad cum i-am zgariat-o.Observ ca nu aveam cum sa-i zgariu masina acolo ca barile nu se pupau in locul ala.Alt semn nu era,pe masina mea nici o urma.Intre timp vine si un fotograf care se chinuie sa pozeze zgarieturica.Vine si traducatoarea cu a 2a masina de politie,in fine,nu vor sa ma asculte si sa le arat ca nu eu i-am facut zgarietura si ca nu aveam cum sa ajung la ea..Spun ca am oprit in spatele lui la distanta si ca nu am intrat in el.Imi pare rau ca am stat ca prostul sa astept politia pt rahatul lui de zgarietura.Nu prea vreau sa le arat asigurarea ca nu imi convine sa-si vopseasca bara dupa ce ma tinut ca pe un bou..totusi le-o arat si la sfarsit refuz sa semnez ce a scris el acolo pe o coala alba ca nu intelegeam nimic.Traducatoarea imi spune ca ea de aia e acolo sa-mi traduca ce e scris.Totusi refuz,mi se dau toate actele inapoi si imi spune politaiul adio :)) traducatoarea mi-a spus ca se va judeca...chiar sunt curios cum se va termina.A mai patit cineva ceva asemanator?nu mi-au dat nici o hartie,nimic..

Hahahahahah ....nici sa nu iti pui mintea....trebuia sa pleci chiar inainte sa vina politia.

Si eu am un proces cu animalele astea de unguri, m-a mancat in c&& sa trec prin ungaria cu o masina luata din germania doar in vizita. Adica am trecut pana in romania, si dupa 2 sapt am venit inapoi in ge. Dupa 3 luni nu stiu de unde dreq mi-a venit cica sa platesc vama ca respectiva masina e in ungaria :| si nu s-a iesit cu ea de la unguri. CIca nu am facut nu stiu ce acte :| Pai oricum nu mi-a spus nimeni nimic. Am fost DOAR IN TRECERE. Respectiva amenda; suma fiind de vreo 2000-3000 euro, ca erau vreo 3-4 taxe. Pana la urma au transferat problema la nemti sa se ocupe nemtii :blink: .Dupa multa agitatie m-am lasat pagubas, avocatul mi-a zis sa ii las in treaba lor, ca in 2-3 ani vor incerca sa ajunga la proces dar tot degeaba. Nu prea au ce sa faca. Iar in cel mai rau caz daca se ajunge la procesc cu siguranta voi castiga. Dar nu se vor agita ei prea mult pentru ca e cheltuiala mult prea mare si sigur nu e rentabil si nici nu vor primi nimic :)

In alta ordine de idei stai linistit. Vitele astea nu stiu decat sa jegmaneasca. Si chiar daca suntem acum in uniune tot nu pot face nimic. Bafta si nu iti mai bate capul.

Edited by MANIAC222

Am intalnit si bulgari de treaba, dar tara aia zici ca a ramas in evul mediu...

Parca era vb de unguri!

O chestie aiurea am patit si eu...Am prcat masinile (BMW si Legazna) intr-o parcare din fata unui bloc...la marginea orasului ca sa mergem sa ne plimbam si sa cautam ceva de mancare!

Dupa vreo 3-4 ore cand ne intoarcem ...ma uit in parbriz...Leganza (cu nr de Rom) avea 2 amenzi in geam probabil pt parcare...iar BMW-ul (nr de Germania) care statea alaturi nu avea nici un numar! Nu exista nici un semn sau altceva care sa ma fi atentionat asupra unei parcari ilegale!

Deci am luat amenda pt ca aveam nr de romania :blink: !!! Le voi tine ca amintire...! :)

• 1 month later...

Si mie m-i s-a intamplat exact la fel...numai ca in Bucurestii Noi...s-a dat joc cucoana din Passatu care l-am atins a inceput sa se isterizeze si a zis sa mergem la politie.I-am zis sa imi memoreze nr de inmatriculare si ca astept citatia acasa...chiar aveam lucruri mai importante de facut.

Nu a venit nimic acasa pe temea asta si au trecut aproape 3 ani.

• 8 months later...

Nu o sa stea nimeni sa se agite atat cu citatii, procese , amenzi pentru un c@c@tel de zgarietura... Oamenii astia care se isterizeaza asa au de castigat doar daca tu te sperii, si cedezi ,adica spui - da , gata mergem la politie, unde vrei tu , iti dau cati bani vrei tu numai lasa-ma :))

Pe asta mizeaza... sa isi vopseasca si ei bara...

Zilele trecute stateam pe loc in coloana pe la Pta Matache si m-a lovit o domnisoara cu un Audi A3 in bara din spate, au rezultat doua zgarieturi mici, dar din pacate adanci, pana la plasticul din bara. Chiar si asa , nu m-am dus la politie cu ea, am lasat-o... mai ales ca era draguta :)

Am facut rocada de carti de vizita in schimb :)

Edited by DanMTK