Jump to content

problema 318 d

pyttbull

Recommended Posts

am o problema la bmw-ul meu.Cand bag in treapta intai si accelerez....parca zici asa ca se inneaca motoru...cateodata sa mai si oprit.Nush ce poate fi.. :blink: e chiar nasoala problema.face asta doar in treapta intai.masina este din 2004.Spunetzimi daca stiti ce problema ar putea sa aiba si ce e de facut.Multumesc Edited by pyttbull

nu vreau sa fiu deplasat dar daca asta se intampla pe zapada sau gheata cu dsc-u activat .....atun ci e doar dsc-u care iti taie "gazu"

Ce legatura are DSC cu opritul motorului :blink: Tu despre ce vorbesti ?

S-ar putea sa fie o problema din alimentare, cand ai schimbat ultima data filtrele ? S-au ce motorina folosesti de obicei ?

problema e urmatoarea: se inneaca sau trepideaza asa tare.. daca trepideaza asa tare trebuie sa schimbi ambreiajul.. :blink:

chestia cu filtrele si motorina nu tine pt ca ar trebui sa faca in fiecare viteza nu doar in a1a..

referitor la dsc..cred ca faceai si tu diferenta cand iti intra dsc si cand nu.. iar ce a spus touringboy ma duce cu gandul exact la ambreiaj.. cand pleaca de pe loc trepideaza.. si ca sa nu mai trepideze accelereaza mai tare si pleaca.. deci kit-ul de ambreiaj trebuie inlocuit :)

masina am aduso personal din germania in iunie 2007.nu iam schimbat decat bucsele fatza.nu iam schimbat nimik nici filtre nici ulei nimik.urmeaza sa i le schimb. cosmin-folosesc omv sprint diesel iar acum iarna alpine diesel!

dar n-are nici o legatura adusul tau personal de afara cu ambreajul :blink: putea fi praf, si a cedat la tine acum.

masina am aduso personal din germania in iunie 2007.nu iam schimbat decat bucsele fatza.nu iam schimbat nimik nici filtre nici ulei nimik.urmeaza sa i le schimb. cosmin-folosesc omv sprint diesel iar acum iarna alpine diesel!

dar n-are nici o legatura adusul tau personal de afara cu ambreajul :blink: putea fi praf, si a cedat la tine acum.

Ce legatura are ambreajul cu problema ridicata de initiatorul topicului?

Omul spunea ca motorul se ineaca intr-a I sau chiar se opreste, nu spunea ca are trepidatii la plecare in I.

In prima faza parerea mea ar fi sa schimbi filtrele si apoi mai vezi cum se comporta.

Bafta

Omul spunea ca motorul se ineaca intr-a I sau chiar se opreste, nu spunea ca are trepidatii la plecare in I.

In prima faza parerea mea ar fi sa schimbi filtrele si apoi mai vezi cum se comporta.

Bafta

vad ca tot ce faci e sa critici, si sa aplici "ce legatura are x cu x?". aici dam fiecare sfaturi, nu e concurs de inteligenta. omul a spus ca are trepidatii, si mai multi dintre colegi au spus ca ar fi ambreajul, placa de presiune, ce tind sa cred si eu. iar referitor la ce-a spus ovy, poate fi o varianta daca i se intimpla pe gheata (ceea ce nu cred ca-i cazu, dar omu a vrut sa ajute) pt ca eu m-am jucat cu asc-u pus pe gheata, si iti taie gazu pina iti moare motorul, daca insisti.

pytbull incearca alt model ca al tau sa-l conduci sa vezi daca ai aceeasi problema, si daca o ai, inseamna ca nu calci tu destul acceleratia :blink: iar daca nu.. AR PUTEA fi ambreajul.

Bafta

vad ca tot ce faci e sa critici, si sa aplici "ce legatura are x cu x?". aici dam fiecare sfaturi, nu e concurs de inteligenta. omul a spus ca are trepidatii, si mai multi dintre colegi au spus ca ar fi ambreajul, placa de presiune, ce tind sa cred si eu. iar referitor la ce-a spus ovy, poate fi o varianta daca i se intimpla pe gheata (ceea ce nu cred ca-i cazu, dar omu a vrut sa ajute) pt ca eu m-am jucat cu asc-u pus pe gheata, si iti taie gazu pina iti moare motorul, daca insisti.

pytbull incearca alt model ca al tau sa-l conduci sa vezi daca ai aceeasi problema, si daca o ai, inseamna ca nu calci tu destul acceleratia :) iar daca nu.. AR PUTEA fi ambreajul.

Pai daca aberati pe langa subiect, unde ai vazut tu in topicul initial cuvantul "trepidatii", era vorba de motor inecat sau chiar oprit :blink:

Iar la faza cu joaca cu asc-ul pe zapada am facut-o si eu, si nu mi-o murit motorul, doar ii taie gazul pana la relanti, daca insisti !

problema e urmatoarea: se inneaca sau trepideaza asa tare.. daca trepideaza asa tare trebuie sa schimbi ambreiajul.. :)

uite si trepidatii, mai vrei? :) :) n-am fost pe faza cine vorbea de trepidatii, mi s-a parut ca pytbull era, my bad :blink:

problema e ca alinos a spus de trepidatii, dar pytbull nu l-a contrazis..

problema e urmatoarea: se inneaca sau trepideaza asa tare.. daca trepideaza asa tare trebuie sa schimbi ambreiajul.. :)

uite si trepidatii, mai vrei? :) :) n-am fost pe faza cine vorbea de trepidatii, mi s-a parut ca pytbull era, my bad :blink:

problema e ca alinos a spus de trepidatii, dar pytbull nu l-a contrazis..

alta data fi pe faza nu mai abera :) si mie mi s-a parut ca pytbull era initiatorul topicului. :)