Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

filtru de particule

Boditza

Recommended Posts

[...] cu ce ma ajuta?

Te ajuta sa treci de ITP.

raspusuri d-astea am tot primit p alte forumuri de-asta am venit aici... dar se pare k sunt la fel. :blink:

Pai stai putin sa inteleg bine:

Nu vrei sa il schimbi?

Daca fabricantul a considerat ca la un anumit numar de km se schimba filtrul de particule, softul masinii te si anunta in aceasta privinta, tu tot nu vrei sa il schimbi?

Eu unul l-as schimba mult mai des decat sunt avertizat....

[...] cu ce ma ajuta?

raspusuri d-astea am tot primit p alte forumuri de-asta am venit aici... dar se pare k sunt la fel. :blink:

Pai stai putin sa inteleg bine:

Nu vrei sa il schimbi?

Daca fabricantul a considerat ca la un anumit numar de km se schimba filtrul de particule, softul masinii te si anunta in aceasta privinta, tu tot nu vrei sa il schimbi?

Eu unul l-as schimba mult mai des decat sunt avertizat....

intrebam la ce foloseste.. cum e fara si cum e cu.. chestii din astea. vreau sa il schimb dar as vrea si mai multe detalii

[...] cu ce ma ajuta?

Nu inteleg la ce te referi. Ti-am dat un raspuns perfect corect. Rolul lui este reducerea emisiilor poluante. Nu contribuie la bunul mers al masinii, dar daca scoti filtrul nu mai poti obtine LEGAL ITP.Daca vrei sa completez, voi completa cu observatia ca eu personal sunt impotriva celor care din ratiuni financiare dezafecteaza sistemele de depoluare de pe masina. Si care dau spaga ca sa treaca de ITP. Este ilegal si imoral.

Daca-as fi la fel de mojic ca tine : "raspusuri d-astea am tot primit p alte forumuri de-asta am venit aici... dar se pare k sunt la fel. " ti-as replica ca daca n-ai bani de bmw ia-ti o masina pe care-ti poti permite sa o intretii corespunzator, fara sa afectezi sanatatea si siguranta celorlalti. Dar nefiind, iti zic doar ca e mai bine sa schimbi filtrul atunci cand trebuie.

Edited by paul

[...] cu ce ma ajuta?

Nu inteleg la ce te referi. Ti-am dat un raspuns perfect corect. Rolul lui este reducerea emisiilor poluante. Nu contribuie la bunul mers al masinii, dar daca scoti filtrul nu mai poti obtine LEGAL ITP.Daca vrei sa completez, voi completa cu observatia ca eu personal sunt impotriva celor care din ratiuni financiare dezafecteaza sistemele de depoluare de pe masina. Si care dau spaga ca sa treaca de ITP. Este ilegal si imoral.

Daca-as fi la fel de mojic ca tine : "raspusuri d-astea am tot primit p alte forumuri de-asta am venit aici... dar se pare k sunt la fel. " ti-as replica ca daca n-ai bani de bmw ia-ti o masina pe care-ti poti permite sa o intretii corespunzator, fara sa afectezi sanatatea si siguranta celorlalti. Dar nefiind, iti zic doar ca e mai bine sa schimbi filtrul atunci cand trebuie.

nu ma intelege gresit. uite cate intrebari am pus si ce raspuns am primit... nu ma afecteaza financiar un filtru de particule dar stiu de la alte masini ca este optional... vroiam sa stiu ce face dar am aflat intre timp de altundeva. si eu sunt total de acord cu tine il legatura cu itp-ul dar dak p mine nu m-ar trece fara un filtru p aia cu dacii non euro cum e posibil sa ii treaca, asta asa k o paranteza. intrebam pt cunostinta mea cat ma costa sa stiu in avans.