Jump to content

La ei de ce merge navigatia?

teddy

Recommended Posts

asta nici nu observam, pe cuvant! probabil in disperarea si, deja, nervii mei. chestia e ca atunci cand incerci sa uploadezi un fisier mai mare nu ti se spune care e problema, ci ca nu ai selectat niciun fisier. am crezut ca e de la firefox, pe urma am incercat si cu IE, pe urma m-am prins :) masina e de 5 stele :blink:

asta nici nu observam, pe cuvant! probabil in disperarea si, deja, nervii mei. chestia e ca atunci cand incerci sa uploadezi un fisier mai mare nu ti se spune care e problema, ci ca nu ai selectat niciun fisier. am crezut ca e de la firefox, pe urma am incercat si cu IE, pe urma m-am prins :) masina e de 5 stele :blink:

Pentru ca scrie exact sub butonul de Upload:

Max. single upload size: 2MB

Da, frumos mase, pacat ca juma' de poza e cu blugi.

si la marci mult mai comune nu?

pai hai sa-ti zic unul din motive. anul asta, cei de la fiat romania, aveau drept target, vanzarea a 8 auto maserati, sau ceva de genul asta. target ce a fost depasit in doar 3 zile, sau cat a durat SIAB-ul. atunci, probabil cei de la grupul fiat au inteles ca suntem o tara cu perspective din pct asta de vedere, si mai mult ca sigur vei gasi navigatia functionala pe romania, si pe ferrari. suntem o tara consumatoare de masini de lux, de supercar-uri.

e si normal, avand in vedere ca masinile astea costa peste 100k, sa ai navigatie utilizabila si la noi.

Edited by blue6

Guest poleposition

Asta micu' cred ca s-a gandit mult: cum sa fac sa pun poze cu Maserati pe forum, sa sufere lumea si sa ma intrebe "wow, tare frate, cine e proprietarul bla, bla..."

auzi....: "la ei de ce merge navigatia ?" :blink:

subtil precum o caramida in ceafa :) :)

Edited by poleposition

Asta micu' cred ca s-a gandit mult: cum sa fac sa pun poze cu Maserati pe forum, sa sufer si sa ma intrebe lumea "wow, tare frate, cine e proprietarul bla, bla..."

auzi....: "la ei de ce merge navigatia ?" :blink:

subtil precum o caramida in ceafa :) :)

Cam asa :)

L.E: Seamana cu topicul asta: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=19432&hl=

Guest poleposition

da, il stiu si pe asta... :blink: cred ca exista o revista sau un site undeva: "cum sa suferim pe forum", altfel nu imi explic.

Mai e unul care sufera pe aici... de "M" ori.

Whatever fratilor... sau "get a life" :)

Edited by poleposition