Jump to content

Ce sa cumpar?

fehersakal

Recommended Posts

stiti cumva daca modelel e39 toate erau dotate cu clima? Cam cat ar costa sa repar complect un motor de E39 2000i pe benzina , masina e din 1999. Am gasit unul dar are problema la motor bat tachetii asa zice proprietarul, eu inca nam vazut masina, si la o roata rulmentul moraie,

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ar fi bine sa fie doar tachetii, insa tare am impresia ca e chiulasa cu pb. si axele cu came si lagarele si ce-o mai fi pe acolo. Un pret de service iti spun eu ca te rupe. Daca vrei sa experimentezi tu, toata afacerea cu piese second, mai putin garnitura chiulasa, semeringuri si ghiduri la supape care tb. sa fie noi, ajunge undeva la 2000 ron.

Rulment roata fata sh. 300 ron.

Eu zic -a nustiu cata oara- lasa E39 fabricatie 1996 - 1999 pt. cine are euroi. Nu te baga sa pierzi si cat ai. Cu un E36 sau un E34 ai fi super multumit. Chiar daca pica ceva, ca sunt masini vechi, piese gasesti si la preturi modice.

Din tot forumul asta, fa si tu o comparatie: care sunt mai ieftine, de E39 sau E34, E36? La Mica Publicitate, ai nenumarate exemple! :blink:

Toata treaba e din pedala de acceleratie. Si cand ei un second, nu prea stii la ce sa te astepti. Poti lua o teapa sau poate rula impecabil. Si apropos de piese Sh: Sunt uneori calitativ peste cele noi. Cumperi Febi, made in Germany si tin 6-7 luni. Cred ca era un vapor made in Germany, da' eu noi nu mai cumpar.

@fehersakal: referitor la ce am discutat la tel. cumpara acel E36 cu o conditie: sa repare ecranul.

ai Mare grija cu E39 ca nu a picat inca taxa si actele pot fi falsificate f usor. despre asigurare cunosc oameni care fac rost de asigurari pe un an la pretul de 50 E si este perfect valabila doar ca este fara daune, spun ei !!! E 34 este, dupa parerea mea, o masina buna si mai ales cele din ultimi ani de fabricatie care au si mai multe dotari mai avansate dar total diferita de E39 din multe puncte de vedere. iti urez noroc...sa faci alegerea potrivita.

ai Mare grija cu E39 ca nu a picat inca taxa si actele pot fi falsificate f usor. despre asigurare cunosc oameni care fac rost de asigurari pe un an la pretul de 50 E si este perfect valabila doar ca este fara daune, spun ei !!! E 34 este, dupa parerea mea, o masina buna si mai ales cele din ultimi ani de fabricatie care au si mai multe dotari mai avansate dar total diferita de E39 din multe puncte de vedere. iti urez noroc...sa faci alegerea potrivita.

tot aia care vand roviniete trase la xerox :blink:

tot aia care vand roviniete trase la xerox :blink:

Nu erau trase la zxerox, erau de autoturism valabile o saptamana si ei le vindeau ca fiind de tir valabile 1 an.

On-topic: parerea mea e sa-ti iei un E34 in 94 sau 95. Preferabil 525i, sau daca vrei sa iesi mai ieftin la combustibil 525tds.

:blink: cred ca ma gasit masina potrivita sambata sau duminica merg sa cumpar. Numai sa am noroc sa nu fie vandut pana cand ajung acolo.

Am sa revin curand daca am luat. Multumesc tuturor care miau ajutat special pentru @nt98adu e un baiat super fain si ma ajutat cred ca cu mare placere, multumesc incaodata. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.