Jump to content

Ce sa cumpar?

fehersakal

Recommended Posts

BMW va fii, dar inca nu stiu care dintre ele am acum trei care imi plac. Un 520i E34 din 1994 cu foartemulte dotari, un 520i E39 din 2000, si un 325i din 1994. Sambata si duminica o sa merg la ele sa o vad si sa o probez dupa care o sa aleg. :blink:

daca cineva cunoaste masina si stie ceva despre ea smi spuna. Dupa ce am luat masina orcine e binevenit la o bere la mine in Sfantugheorghe :) :) :) :) :)

recumpar.zip

post-4242-1200668484_thumb.jpg

post-4242-1200668524_thumb.jpg

post-4242-1200668552_thumb.jpg

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

BMW va fii, dar inca nu stiu care dintre ele am acum trei care imi plac. Un 520i E34 din 1994 cu foartemulte dotari, un 520i E39 din 2000, si un 325i din 1994.

Daca 520i-ul din 2000 e cu motor M54 de 170 CP si pretul iti convine asta merita. Daca nu, E34. Vad ca arata chiar bine in poze.

E36-le 325i e mai mic si mult mai sprinten decat celelalte 2, acum depinde ce-ti doresti...

E34 arata prea bine!! La ce bani este? Ori este cosmetizat pt vanzare ori proprietarul chiar a avut grija de el. Pe dinafara arata ff bine, are si dotari tempomat, volan M, scaune electrice si probabil si incalzite. Daca si tehnic este in regula, eu zic ca asta e alegerea buna. La aceeasi bani, la E39 vei face concesii vizavi de dotari si stare. Spor!

mai degraba patrula... :)

nu ma gandeam sa o vand , dar aveam perspective la ceva mai sprinten , sa-i spun asa :)

@ fehersakal, 520-ul ala visiniu cu facelift arata mult mai bine ca al meu :blink: si in locul tau pe acela l-as alege ( daca e ok)

325-ul de pe autovit e de mult timp la vanzare, s-ar putea sa aiba probleme

oricum succes :)

Multumesc mult pentru ajutoare, sunteti un adevarat prieteni pe forum, mi ar placea sa stam de vorba si la o bere cu voi dar cine stie poate ca intro zi ne intalnim. Luni seara o sa merg sa aduc E34 din poze. o sa mai vin cu amanuntele. Un vikend placut pentru totii :blink: :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.